- 23 Temmuz 2017
- 752
- 1.075
- 63
- 27
- Konu Sahibi Last Romance
-
Yarın inşallah kurtulucam bu esirlikten..boşanın net.Dünyaya bir erkeğe esir olmak hakaretlerini dinlemek için gelmediniz mesleğiniz var mı bilmiyorum ama yoksa bile çalışın iyi gezin için allaha dua edin. Bir an öncede o adamdan kurtulun
inşallah canım. Ayrıca umarım öyle güzel şeyler yaşarsın ki tüm bu çektiklerini unutturur allah sanaYarın inşallah kurtulucam bu esirlikten..
Amiiiiin allah razı olsun inşallaahhhhinşallah canım. Ayrıca umarım öyle güzel şeyler yaşarsın ki tüm bu çektiklerini unutturur allah sana
Sabah çıkıyorumŞuan ne durumdasınız merak ettim.
İnşallah o evden çıkmışınızdır hayırlısıyla.
İnşallah her şey gönlünüze göre olur.. Allah yardımcınız olsun..Kızlarr kurtuldummm. Gidiyorum yoldayım.. Allah hepnizden bin kere razı olsun...
Kızlarr kurtuldummm. Gidiyorum yoldayım.. Allah hepnizden bin kere razı olsun...
Çok teşekkür edermmmHer şey gönlünce olsun ablacım. Yeni özgür, mutlu, dövülüp hakaret edilmediğin, ezilmediğin hayatında mutluluklar
ya cok sevindimm durum nedir simdilik aradilar miKızlarr kurtuldummm. Gidiyorum yoldayım.. Allah hepnizden bin kere razı olsun...
konuyu tamamen okudum, bu yazdığınızı okuyunca yemin ederim gözlerim doldu. son durumunuz nedir, şu an nasılsınız? inşallah başınıza bir şey gelmez.Kızlarr kurtuldummm. Gidiyorum yoldayım.. Allah hepnizden bin kere razı olsun...
Dün bu saatlerde foruma girmiş, yazmıyor sadece...acaba birsey mi oldu ya yazmiyor yada internet baglantisi mi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?