- Konu Sahibi Last Romance
-
tabıkı bu olmamalı senı el ustunde tutması gerek. ıyı dayanıyorsun . sızın evlılık bıtmıs gıbı duruyorEşimi çok seviyordum. Onun hatrına katlanmaya çalıştım. Ama sonra gözümü açtım ki sevdiğim adam bir düşman gibi.. dediğiniz gibi hak etmiyor. Bak yemek vermediler bana. Hastaydı dün sözde. Yınede vicdanım rahat etmedi gece kalkıp kaç defa kontrol ettim.. Daha ne diyeyim ki. Bunun karsılıgı bu olmamalıydı.
Bitti zaten. Ama hani yüreğim parcalandı. Kolay değil ki.. Bu sevgiye, emege bu yapılmaz ki.. içim yanıyor..tabıkı bu olmamalı senı el ustunde tutması gerek. ıyı dayanıyorsun . sızın evlılık bıtmıs gıbı duruyorfedakarlık hep sen yapmıssın. seven adam deger veren adam dövmez ..
çok üzüldüm yaşadıklarına. bu hayatta ıyı kısılerın yerı yok ınankı.Bitti zaten. Ama hani yüreğim parcalandı. Kolay değil ki.. Bu sevgiye, emege bu yapılmaz ki.. içim yanıyor..
İçimdekileri bir döksem var ya.. Nasıl vicdandır bu ya. Demin yemek yıyorlardı. Yemegin üzerinde konusuyorlar fısır fısır. Diyor ki ben ona napcagımı biliyorum gitsin bakalım insan içine çıkamayacak. Ya bunca yaşattıgına ragmen hasta diye basında bekledim. Kalkıp kalkıp ateşine baktm. Ne diyeyim bilmiyorm.çok üzüldüm yaşadıklarına. bu hayatta ıyı kısılerın yerı yok ınankı.
Gitmezse polis çağırırsın, olur biterOff ya inşallah yakalanmam ve inşallah yarın işe gider. Bunların işi hiç belli olmaz. Bilette kestik. Biletim yanar. Off kızlar çok çok kötüyüm.
Kim diyor bunu, eş kişisi mı kv mi?İçimdekileri bir döksem var ya.. Nasıl vicdandır bu ya. Demin yemek yıyorlardı. Yemegin üzerinde konusuyorlar fısır fısır. Diyor ki ben ona napcagımı biliyorum gitsin bakalım insan içine çıkamayacak. Ya bunca yaşattıgına ragmen hasta diye basında bekledim. Kalkıp kalkıp ateşine baktm. Ne diyeyim bilmiyorm.
eşi dıyorKim diyor bunu, eş kişisi mı kv mi?
Sakın bir daha geri dönme,,, döneceksen gitme.Yapmıycam zatende amcam durmuyor. Hala otur oturdugun yerde diyor. Biletimi kestm gitcem ailemin yanına bakalım allah hayırlı bir kapı açsın inşallah. Çok kötüyüm suan .
Eş kişisi..Kim diyor bunu, eş kişisi mı kv mi?
Kesin namus iftirası atacak...Erkeklerin en büyük silahı...Eş kişisi..
Dönmem asla. Gönderirlersede buraya geliyorum diye gider kadın sıgınma evine sıgınırım bir daha bulamazlar beni .Sakın bir daha geri dönme,,, döneceksen gitme.
Ah canım benim Allah yardımcın olsun.Danann kuyruğu kopalı çok olMuş.
İşe gitmezse yarın wcde ya da bi köşede polisi ara bence.
Bunlar insan değil herhalde sana yemek vermemek ne demek
Amcanı da boşver,o evde o yaşamadı 4 yıl
Oyle yapcam gönderirlersede tekrar gidip kadın sıgınma evine sıgınıcamAh canım benim Allah yardımcın olsun.Danann kuyruğu kopalı çok olMuş.
İşe gitmezse yarın wcde ya da bi köşede polisi ara bence.
Bunlar insan değil herhalde sana yemek vermemek ne demek
Amcanı da boşver,o evde o yaşamadı 4 yıl
Yok canım madem gidiyorsun evimizin rızkını yeme dediler.Nasıl yani, yemekte mı vermiyorlarmış...
Konu sahibi kendi yemek yemiyor sandim ya...
Şaka mı bu ya??Yok canım madem gidiyorsun evimizin rızkını yeme dediler.
Nasıl tanıştın bu adamla, merak ettim.. görücü usulü mü?? aynı memleketten misiniz?Yok canım madem gidiyorsun evimizin rızkını yeme dediler.
Maalesef gercek. Çok duydum bu lafı. Benim yarın gidicegimi bilmiyorlar ya annesi ile konusuyor işte diyorlarki hani gelip alacaklardı gelip almadılar. Yok bilmem neŞaka mı bu ya??
Yok severek maalesef. İnstagram üzerinden.Nasıl tanıştın bu adamla, merak ettim.. görücü usulü mü?? aynı memleketten misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?