Bana bi yardımcı olur musunuz bi akıl verir Misiniz Lütfen?

18 yaşında mı evlendin..

Ah evladım ya

Erken evlenip de mutlu olan gördün mü

Ben görmedim.

Okumak eğitimli olmak para kazandırmasa bile ufuk açar..

Seninle ilgili ne çok keşke var.

Boşan .. bari 10 sene sonra keske deme.

Evliliğinin sonu her halükarda boşanmak.

Adam psikopat. Her gün neler duyuyoruz.

Hayatin şimdikinden daha beter olamaz.
Kaç.
Kurtul.

Cok
Doğru. Bana iftira atıyor demiş lütfen konu sahibi boşver lanet olsun çeyize siz kapıdansınız kurtulmaya bakın

Cok

Doğru. Bana iftira atıyor demiş lütfen konu sahibi boşver lanet olsun çeyize siz kapıdansınız kurtulmaya bakın
Bence konu sahibi tam kararını verememiş bence geride döner kocasına inşallah ailesi bu sefer çocuklarını düşünürde çekip alırlar yoksa konu sahibi çok daha dayak yer küser barışır bu devran böyle sürer ben konu sahibinde net bi karar dik b duruş göremedim yazık eninde sonunda boşanacak ama belki çocukla ömrü tükenmiş gençliği bitmiş bin vaziyette yazık gerçekten çok üzülüyorum bu tarz kadınlara

Yok kesin kararlıyım. Bundan önce bir kere daha bu durumu yasadıgımız için bazı sebeplerden dolayı ailemin gelmesini istiyorum. Amcam biraz ters bir insan ve zaten geri dönmemin sebebi oydu. Yani bildiğim bişey var ki duruyorm suan. Yoksa kesin kararım ailem kabul etmese bile boşanmayı kesinlikle katiyen istiyorm.

Öyle zaten o yaptı hep. Yok ben hiç saygımı bozmadım. Eşime bozdugum zamanlar oldu ama. Bana kuzenimin evinde kaldım diye canın kuzenini çekti mi diye sordu ben sen namussuzsun falan dedim
Bu cümleyi kullanan adam, senin ayaklarına kapanıp ayağının altını ölse bile affetme...

Bu nasıl onursuzluk, haysiyetsizliktir ya, birde adamım diye geziyordur ortada...

İnşallah aklı selim davranır. Benim yaşımda üzüldüm ya ne dertler var bu boş dünyada insanların ahiretten haberi yok ben inanmıyorum. Çünkü olsaydı böyle davranmazlardı

İnşallah aklı selim davranır. Benim yaşımda üzüldüm ya ne dertler var bu boş dünyada insanların ahiretten haberi yok ben inanmıyorum. Çünkü olsaydı böyle davranmazlardı
Aynen öyle ama kesin kararım boşanmak. Suan sadece bazı sebeplerden duruyorm. Boşanma kararımdan emin olmadıgımdan dolayı değil.

Umarım cnm umarım her kafadan bi ses çıkıp oklar sna dönmesinde dilerim bildiğin şey doğrudur

Davamız kapanmadı zaten. 10. Ayda tekrar görülecek. Ben şikayetimi geri çekmiştim ama artık bu tarz olaylar çoğaldıgı için kamuoyu mu ne öyle birşey davacı olms eşimden.
Hemen git tekrar darp raporu al, boşanma aşamasında senin lehine olur..iz kalmadi deme, doktorlar anlarlar..

Cnm hani merhamet kimsede kalmadıkı baksana ailesi nasıl dayakcı kocaya geri veriyo kızını hayret ya bu ikinci diyo daha önce gitmiş ailesine anlaşılan nasıl içleri rahat ediyo bi üstte yorumu var kocası olacak dümbük canın kuzeninimi çekiyo demiş şimdi ailesi geldiğinde bu kesin namusundan tutta kadınlığından çıkacaklar etmedikleri iftira ahlaksızlık olmayacak snirler gerilecek ben konu sahibine ondan bas git avukatın muhattap olsun dedim ama doğru bildiği seyler varmış ne diyimki

Yaa işte bnde onu yapmak istiyorum ama bilmiyorum ya

Yok asıl suan kafama göre çekip gidersem haksız durumuna düşerim.
Sen hala haklı haksız derdindesin kurtulma değil yahu bu insanlar zaten cirkef sen haklımı çıkabilceğini zannediyosun sabit fikirlisin kimseyi dnlemiyosun hakkında hayırlısı olsun diyorum dahada susuyorum çünkü boş konuşuyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…