- 14 Ekim 2016
- 7.262
- 49.242
- 548
- Konu Sahibi Last Romance
-
Doğru. Bana iftira atıyor demiş lütfen konu sahibi boşver lanet olsun çeyize siz kapıdansınız kurtulmaya bakınCnm ptt diye biyer var annen yatırsın anında elinde ayrıca bi üye sagolsun senin biletini almayıda teklif etti bence sen tam olarak kararını veremedin ailen gelcek tmm siz haklısınız buyurun kızınızın çeyizi diyip verip sizi mutlu mutlu göndericeklermi sanıyorsun birsürü olaylar çıkartacaklar belki aldattı oğlumu ben yokken eve erkek aldı bile dicekler ki eşin olacak pislik baştan ima etmiş ne diyim sen bilirsin hem kendi hemde ailenin sinirlerini yıpratmak derdindeysen meydan ortada yani
Bu
Öyle yapıcam zaten
Bence konu sahibi tam kararını verememiş bence geride döner kocasına inşallah ailesi bu sefer çocuklarını düşünürde çekip alırlar yoksa konu sahibi çok daha dayak yer küser barışır bu devran böyle sürer ben konu sahibinde net bi karar dik b duruş göremedim yazık eninde sonunda boşanacak ama belki çocukla ömrü tükenmiş gençliği bitmiş bin vaziyette yazık gerçekten çok üzülüyorum bu tarz kadınlaraCok
Doğru. Bana iftira atıyor demiş lütfen konu sahibi boşver lanet olsun çeyize siz kapıdansınız kurtulmaya bakın
Aynen yok zaten kesinlikle yolun sonu boşanma zatenDüzelir diye dusunme, sakin...
Kalk git ailene, önce sana kızsalar bile sonra anlarlar...
Üç günlük dünyada kiymetini bilmeyen insanlara köle olma...
Yok kesin kararlıyım. Bundan önce bir kere daha bu durumu yasadıgımız için bazı sebeplerden dolayı ailemin gelmesini istiyorum. Amcam biraz ters bir insan ve zaten geri dönmemin sebebi oydu. Yani bildiğim bişey var ki duruyorm suan. Yoksa kesin kararım ailem kabul etmese bile boşanmayı kesinlikle katiyen istiyorm.Bence konu sahibi tam kararını verememiş bence geride döner kocasına inşallah ailesi bu sefer çocuklarını düşünürde çekip alırlar yoksa konu sahibi çok daha dayak yer küser barışır bu devran böyle sürer ben konu sahibinde net bi karar dik b duruş göremedim yazık eninde sonunda boşanacak ama belki çocukla ömrü tükenmiş gençliği bitmiş bin vaziyette yazık gerçekten çok üzülüyorum bu tarz kadınlara
Bu cümleyi kullanan adam, senin ayaklarına kapanıp ayağının altını ölse bile affetme...Öyle zaten o yaptı hep. Yok ben hiç saygımı bozmadım. Eşime bozdugum zamanlar oldu ama. Bana kuzenimin evinde kaldım diye canın kuzenini çekti mi diye sordu ben sen namussuzsun falan dedim
İnşallah aklı selim davranır. Benim yaşımda üzüldüm ya ne dertler var bu boş dünyada insanların ahiretten haberi yok ben inanmıyorum. Çünkü olsaydı böyle davranmazlardıBence konu sahibi tam kararını verememiş bence geride döner kocasına inşallah ailesi bu sefer çocuklarını düşünürde çekip alırlar yoksa konu sahibi çok daha dayak yer küser barışır bu devran böyle sürer ben konu sahibinde net bi karar dik b duruş göremedim yazık eninde sonunda boşanacak ama belki çocukla ömrü tükenmiş gençliği bitmiş bin vaziyette yazık gerçekten çok üzülüyorum bu tarz kadınlara
Evet aynen öyle ben namussuz dedim bu laftan snra ben suclu oldumBu cümleyi kullanan adam, senin ayaklarına kapanıp ayağının altını ölse bile affetme...
Bu nasıl onursuzluk, haysiyetsizliktir ya, birde adamım diye geziyordur ortada...
Aynen öyle ama kesin kararım boşanmak. Suan sadece bazı sebeplerden duruyorm. Boşanma kararımdan emin olmadıgımdan dolayı değil.İnşallah aklı selim davranır. Benim yaşımda üzüldüm ya ne dertler var bu boş dünyada insanların ahiretten haberi yok ben inanmıyorum. Çünkü olsaydı böyle davranmazlardı
Umarım cnm umarım her kafadan bi ses çıkıp oklar sna dönmesinde dilerim bildiğin şey doğrudurYok kesin kararlıyım. Bundan önce bir kere daha bu durumu yasadıgımız için bazı sebeplerden dolayı ailemin gelmesini istiyorum. Amcam biraz ters bir insan ve zaten geri dönmemin sebebi oydu. Yani bildiğim bişey var ki duruyorm suan. Yoksa kesin kararım ailem kabul etmese bile boşanmayı kesinlikle katiyen istiyorm.
Yok asıl suan kafama göre çekip gidersem haksız durumuna düşerim.Umarım cnm umarım her kafadan bi ses çıkıp oklar sna dönmesinde dilerim bildiğin şey doğrudur
Hemen git tekrar darp raporu al, boşanma aşamasında senin lehine olur..iz kalmadi deme, doktorlar anlarlar..Davamız kapanmadı zaten. 10. Ayda tekrar görülecek. Ben şikayetimi geri çekmiştim ama artık bu tarz olaylar çoğaldıgı için kamuoyu mu ne öyle birşey davacı olms eşimden.
Cnm hani merhamet kimsede kalmadıkı baksana ailesi nasıl dayakcı kocaya geri veriyo kızını hayret ya bu ikinci diyo daha önce gitmiş ailesine anlaşılan nasıl içleri rahat ediyo bi üstte yorumu var kocası olacak dümbük canın kuzeninimi çekiyo demiş şimdi ailesi geldiğinde bu kesin namusundan tutta kadınlığından çıkacaklar etmedikleri iftira ahlaksızlık olmayacak snirler gerilecek ben konu sahibine ondan bas git avukatın muhattap olsun dedim ama doğru bildiği seyler varmış ne diyimkiİnşallah aklı selim davranır. Benim yaşımda üzüldüm ya ne dertler var bu boş dünyada insanların ahiretten haberi yok ben inanmıyorum. Çünkü olsaydı böyle davranmazlardı
Darp raporum var zatenHemen git tekrar darp raporu al, boşanma aşamasında senin lehine olur..iz kalmadi deme, doktorlar anlarlar..
Yaa işte bnde onu yapmak istiyorum ama bilmiyorum yaCnm hani merhamet kimsede kalmadıkı baksana ailesi nasıl dayakcı kocaya geri veriyo kızını hayret ya bu ikinci diyo daha önce gitmiş ailesine anlaşılan nasıl içleri rahat ediyo bi üstte yorumu var kocası olacak dümbük canın kuzeninimi çekiyo demiş şimdi ailesi geldiğinde bu kesin namusundan tutta kadınlığından çıkacaklar etmedikleri iftira ahlaksızlık olmayacak snirler gerilecek ben konu sahibine ondan bas git avukatın muhattap olsun dedim ama doğru bildiği seyler varmış ne diyimki
Ailesinden...Eşinizin bu kibri nerden geliyor?
Sen hala haklı haksız derdindesin kurtulma değil yahu bu insanlar zaten cirkef sen haklımı çıkabilceğini zannediyosun sabit fikirlisin kimseyi dnlemiyosun hakkında hayırlısı olsun diyorum dahada susuyorum çünkü boş konuşuyorum yaniYok asıl suan kafama göre çekip gidersem haksız durumuna düşerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?