Bana bi yardımcı olur musunuz bi akıl verir Misiniz Lütfen?

Yok ben size haksızsınız demiyorum. Ailemden ötürü suan bekliyorum diyorum.

Zaten zor durumdayım dardayım. Bni anlamaya çalışsnız nolur. Yasım küçük. Yasadıklarım agır. Yaramı deşmeyin sadece dua istiyorum

Hayatım 37 yaşındayım hasta bakici olarak ise basladim (2 gundur)(buradaki zeki, akilli ,cesaretli ,iyi kalpli, bayanlarin sayesinde )lütfen sana verilen tavsiyeleri dikkate al!pişman olmazsin!seviyorum sizleri kizlar.Sen yeterki cesaretini topla !

Zaten zor durumdayım dardayım. Bni anlamaya çalışsnız nolur. Yasım küçük. Yasadıklarım agır. Yaramı deşmeyin sadece dua istiyorum
Yorum sahibi yaranı deşmiyor..

Yaşın küçük anlamıyorsun..

Ailen gelse konuşsa bile haksız çıkaracaklar seni, hem neden aileni onlarla muhatap ediyorsun, bı kaza bile çıkabilir o ortamda...

Ara polisi gelsin seni alsın evden, darp raporunu da alırsın, hemde evi kendin terketmemis olursun...

Tecrübe konuşuyor burada, lutfen kendin için birşeyler yap...

Peki kızlar. Yarın çıkıyorum bu evden . Bana dua edin.

Ablacım kaç kaç. Seni laflarla kandırmaya çalışırsa da kanma, tehdit ederse de korkma. Darp raporun varsa ona sığın. Ailen sahip çıkmıyorsa devlete sığın. Kendi ayakların üstünde dur. Emin ol hergün öyle bir ortamda yaşanmaz. Şimdi birkaç ay zorlan ama hayatını kurtar. Allah yardımcın olsun, unutma kimseye muhtaç değilsin

Kesin kararlıyım. Allah önlerine gerirsin bir kızın hayatını karartmamıs gibi konusup davranıyorlar birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…