- 3 Ağustos 2018
- 217
- 182
- 18
- Konu Sahibi Last Romance
-
Yok ben size haksızsınız demiyorum. Ailemden ötürü suan bekliyorum diyorum.Sen hala haklı haksız derdindesin kurtulma değil yahu bu insanlar zaten cirkef sen haklımı çıkabilceğini zannediyosun sabit fikirlisin kimseyi dnlemiyosun hakkında hayırlısı olsun diyorum dahada susuyorum çünkü boş konuşuyorum yani
Allah razı olsunTatlım cok zor Allah yardımcın olsun akıllı sende dua ediyorum senin ve zorda olan kadınlarımız için.
Dünkü şiddetten dolayi tekrar darp raporu al....Darp raporum var zaten
Ailen neden evlerinde değil?? Neredeler??Yok ben size haksızsınız demiyorum. Ailemden ötürü suan bekliyorum diyorum.
Zaten zor durumdayım dardayım. Bni anlamaya çalışsnız nolur. Yasım küçük. Yasadıklarım agır. Yaramı deşmeyinSen hala haklı haksız derdindesin kurtulma değil yahu bu insanlar zaten cirkef sen haklımı çıkabilceğini zannediyosun sabit fikirlisin kimseyi dnlemiyosun hakkında hayırlısı olsun diyorum dahada susuyorum çünkü boş konuşuyorum yani
Haklısınız kuzenm hastanede zaten yardımcı olur.Dünkü şiddetten dolayi tekrar darp raporu al....
Bir defa değil sürekli dayak yediğinin ispatı olur..
Bilet arıyorlar netten. Amcamlarla konusmaya gşttiler bu konuyu.Ailen neden evlerinde değil?? Neredeler??
Ne zaman gelecekler seni almaya??
Yorum sahibi yaranı deşmiyor..Zaten zor durumdayım dardayım. Bni anlamaya çalışsnız nolur. Yasım küçük. Yasadıklarım agır. Yaramı deşmeyinsadece dua istiyorum
Nerelisin cidden merak ettim, senin ayrılma kararinı neden önce amcanin onaylaması gerekiyor???Bilet arıyorlar netten. Amcamlarla konusmaya gşttiler bu konuyu.
Peki kızlar. Yarın çıkıyorum bu evden . Bana dua edin.Yorum sahibi yaranı deşmiyor..
Yaşın küçük anlamıyorsun..
Ailen gelse konuşsa bile haksız çıkaracaklar seni, hem neden aileni onlarla muhatap ediyorsun, bı kaza bile çıkabilir o ortamda...
Ara polisi gelsin seni alsın evden, darp raporunu da alırsın, hemde evi kendin terketmemis olursun...
Tecrübe konuşuyor burada, lutfen kendin için birşeyler yap...
Doğuluyum. Maalesef amcama danısılır hep.Nerelisin cidden merak ettim, senin ayrılma kararinı neden önce amcanin onaylaması gerekiyor???
Kendi kendine çıkma...evi terkettiğin için aleyhine işlemesin, polisi ara, şiddet gördüğünü söyle, gelip alırlar seniPeki kızlar. Yarın çıkıyorum bu evden . Bana dua edin.
Tahmin ettim...Doğuluyum. Maalesef amcama danısılır hep.
Nasıl yani ? Ben kendim çıkıp gidersem ben mi suclu olurum ?Kendi kendine çıkma...evi terkettiğin için aleyhine işlemesin, polisi ara, şiddet gördüğünü söyle, gelip alırlar seni
Gidip darp raporu alarak cikarsan problem olmaz...evi terketme sebebinde haklı olman ve bunu kanitlaman lazımNasıl yani ? Ben kendim çıkıp gidersem ben mi suclu olurum ?
Hım anladımGidip darp raporu alarak cikarsan problem olmaz...evi terketme sebebinde haklı olman ve bunu kanitlaman lazım
Kesin kararlıyım. Allah önlerine gerirsin bir kızın hayatını karartmamıs gibi konusup davranıyorlar birde.Ablacım kaç kaç. Seni laflarla kandırmaya çalışırsa da kanma, tehdit ederse de korkma. Darp raporun varsa ona sığın. Ailen sahip çıkmıyorsa devlete sığın. Kendi ayakların üstünde dur. Emin ol hergün öyle bir ortamda yaşanmaz. Şimdi birkaç ay zorlan ama hayatını kurtar. Allah yardımcın olsun, unutma kimseye muhtaç değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?