Beni en çok üzen,şimdiye kadar hep işteydim,şimdi ben evde olacağım o olmayacakBence harika bir yaş zamanı gönderin biraz sosyalleşsin
Bende 3 yaşında verdim iyiki vermişim diyorum
Kurs ne kursu canım ? Yüzme düşündüm ben ama 4 yaş sonrası alıyorlar bizim buradaben gönderdim biliyorsun, ve gönderilmesini savundum her zaman.
3,5 yaş bence gayet de uygun, yarım günmüş zaten. hep yarım gün de devam edebilir.
ya daCrazyMother ın konusu vardı, o şöyle bir şey yapmış, haftanın 2-3 günü bir kursa yazdırmış,
o tarz bir şey de düşünebilirsin, her gün göndermek istemiyorsan.
ama muhakkak artık okul disiplininde bir yerde belirli bir süresini geçirmesi gerekir diye düşünüyorum.
Doğum iznine aralıkta çıkacağım kısmetse, kreşe başlasa o zamana kadar alışmış olmaz mı?Yaş olarak uygun onda sıkıntı yok,benim takıldığım yeni bebek gelirken gidecek olması, geçen sene yollasan durum baskaydı
Bence seneye gönderin annem kardeşim geldi diye beni evden gönderdi diyebilir kıskanabilir yoksa yaşı uygun ama gecen sene gitmiş olsaydı durum daha farklı olabilirdi o zaman bebek yoktu kardeşi oluncada farklı olabilirdi alışırdı çünkü çevresine arkadaşlarına.Selam kızlar, burada çocuğunu daha erken yaşta kreşe gönderenler var biliyorum, belki de evham yaptığımı düşünecekler ama elimde değil. Eylül ayı yaklaştıkça gerildiğimi farkettim. Bizim durumumuza göre anketi oylayabilir misiniz; kızım 3 buçuk yaşında,hamileyim doğumum ocak ayında. Şuanda annem bakıyor, Allah nasip ederse 2. bebek de doğduktan sonra bir kaç yıl ara vermeyi düşünüyorum. Beni en çok annem etkiliyor sanırım, "bu sene vermeyin sende evde olacaksın,kardeşi de doğacak ne gerek var"diyor. Sizce bu sene yarım gün başlarsa faydasından çok zararı mı olur? Yani üzülür mü,annem kardeşim evde ben niye gidiyorum diye; yoksa aksi mi olur? Aşırı kararsız kaldım. Kaydını çok önceden yaptırdık, o ara benim doğrum buydu böyle ikilem de değildim,şimdi niye böyle oldum anlamıyorum.
Bir de bahçemiz var,eve çok yakın park var. Sürekli eve hapsolmuş değil yani ama yine de yaşıtı çok az olduğu için sıkıldığı oluyor.
Doğum iznine aralıkta çıkacağım kısmetse, kreşe başlasa o zamana kadar alışmış olmaz mı?
Bebek doğduğunda kardeşinin yanında olması ve alışması için 15 gün kadar göndermeyebilirsiniz. Bunu da açıkça belirtin, kardeşin gelecek, abla olarak yanında ol diye seni okuluna göndermiycez bir süre gibi ya da onun anlayacağı şekilde başka cümlelerle açıklayınYaş olarak uygun onda sıkıntı yok,benim takıldığım yeni bebek gelirken gidecek olması, geçen sene yollasan durum baskaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?