kreşte çok hastalanma dışında bir sorun yaşamadım, ancak bu sorun yüzünden defalarca hastanede yatınca almak zorunda kaldım. evdeki küçük yeni doğan bebeğe bulaştırma ihtimali beni biraz düşündürürdü açıkcası. kreşe doğumdan önce başlayacaksa görürsünüz durumunu, zırt pırt hastalanırsa ona göre değerlendirirsiniz.
O konuları da daha hiç aklıma getirmemişimbenimki 2 yaşında başladı ama hiç hastanede yatacak kadar kötü olmadık.
gerçi salgın dönemlerinde izin alıp göndermediğim oldu hasta olmamasına rağmen.
C CeYz sen de bu hastalık problemine böyle bir çözüm bulabilirsin, zaten salgın dönemi hemen kendini belli ediyor, o dönemde bir müddet evde idare edebilirsiniz.
benimki 2 yaşında başladı ama hiç hastanede yatacak kadar kötü olmadık.
C CeYz sen de bu hastalık problemine böyle bir çözüm bulabilirsin, zaten salgın dönemi hemen kendini belli ediyor, o dönemde bir müddet evde idare edebilirsiniz.
Maşallah Hira'ya gayet hazır belliki okula gitmeye. Bence bu iyi yönde bir işaret. Siz bebekle çıkamayacaksınız önümüz kış,o evde sıkılacak,en azından yarım gün olursa öğlene kadar keyifli vakit geçirir,yemeğini yer eve gelip öğle uykusunu uyur,sizinde kafanız rahat olur.Amin çok sağolun. Zaten şöyle söyleyeyim, kızım odasında yatarken sık sık uyanırdı bizimle uyumak isterdi. Okul nasıl bir yer, geçen sene sıklıkla oyun grubuna gittiğimiz için biliyor.Bu uyuma problemini o şekilde çözdük. Aylar önce karşıma aldım "Kızım biz hani bazen okula gidiyorduk ya, artık ben işe giderken sen de oraya gitmek ister misin" dedim; öyle sevindi ki "Ama ordaki arkadaşların hepsi yatağında uyuyormuş, sen de artık yatağında uyursan demekki hira artık okula gidebilir diyecez ve sen okula başlayacaksın" dedim. O zamandan beri yatağında yatıyor. Yani ben hamile olmasaydım işe devam edecek olsaydım kesinlikle kreşe başlayacaktı,şimdi de biz evdeyiz diye ikileme düşüp konu açtım.
Bu arada yalancı çıkmak da var dimi :)
benimki 2 yaşında başladı ama hiç hastanede yatacak kadar kötü olmadık.
En çok tuvaletten hastalanıyorlar maalesef,tek çalışan varsa okulda kaçınılmaz oluyor. 2 sene gitti kreşe kızım,geçen sene bir hastalandı 1 haftada zor toparlandı. 3 gün serum aldık,daha öncesinde ayakta atlatmıştık. Okulu birde bu sebepten değiştirdim,canımı sıktı temizlik meselesi,tek görevli yetmiyor hem temizlik,hem yemek olayına.O konuları da daha hiç aklıma getirmemişim
Daha önce gitmediyse yeni bebek olunca gitmesi kıskançlığı körükler, ben olsam göndermezdim,iki çocukla annemin yardımıyla idare ederdim
Görevli konusunu sorayım,iyiki yazdınız. Bir de o yaş grubunun öğretmeni önümüzdeki hafta başlayacakmış, ağustos ayı içinde tanışmaya gideceğiz. İnş. iyi, merhametli biridir.En çok tuvaletten hastalanıyorlar maalesef,tek çalışan varsa okulda kaçınılmaz oluyor. 2 sene gitti kreşe kızım,geçen sene bir hastalandı 1 haftada zor toparlandı. 3 gün serum aldık,daha öncesinde ayakta atlatmıştık. Okulu birde bu sebepten değiştirdim,canımı sıktı temizlik meselesi,tek görevli yetmiyor hem temizlik,hem yemek olayına.
Kaç görevli var diye sorar oldum okul ararken o derece.
Neyseki şimdiki okulda 2 görevli var,sürekli eli üzerinde olacakmış diye söylediler bana.
Demem o ki temizliğe yeterince özen gösterilirse ayakta atlatılacak şekilde ufak rahatsızlıklar oluyor,ondada 2 gün dinlenince evde gayet toparlanıyorlar.
Doğumdan 4 ay önce başlayacakmış kreşe, neden kovulmuş hissetsin ki? Arada kardeşinin doğumuyla bağdaştıramayacağı kadar uzun süre varAynen öyle..
Çocuk kovulmuş hisseder kendini..
Doğumla kreş arası 4-5 ay olacak,yine de böyle mi düşünüyorsunuz?Aynen öyle..
Çocuk kovulmuş hisseder kendini..
Doğumdan 4 ay önce başlayacakmış kreşe, neden kovulmuş hissetsin ki? Arada kardeşinin doğumuyla bağdaştıramayacağı kadar uzun süre var
Atmayın geri vites, kardeşinin gelmesiyle kreşi birleştiremeyecek kadar uzun süre var aradaDoğumla kreş arası 4-5 ay olacak,yine de böyle mi düşünüyorsunuz?Anında geri vites atıyorum vallahi.
Kırmızı olanlar sanki benim iç sesim...Şahsen ben evde olsam çocuğumu krese gondermem. Kardesi de olacakmış aralarındaki bağ daha güçlenir bence evde olursa.. krese gönderirseniz çocukta yanlış düşünceler oluşabilir sizin durumunuzda, kardeşim oldu beni istemiyorlar gbi dusunebilir. Çocuğunuzun size evde bi sıkıntısı olmaz bebekle de oynar vakit geçirir her turlu bahcenizde varmış ne güzel. Nasılsa gidecek krese okula falan bırakın imkani varken annesiyle kardeşiyle evde bol bol vakit geçirsin çocuğunuz ..
Doğumla kreş arası 4-5 ay olacak,yine de böyle mi düşünüyorsunuz?Anında geri vites atıyorum vallahi.
Atmayın geri vites, kardeşinin gelmesiyle kreşi birleştiremeyecek kadar uzun süre var arada
Kırmızı olanlar sanki benim iç sesim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?