Bana neler oluyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
10.447
12.567
298
Günaydın,
Biraz linçlik bi konu olacak hissediyorum, aktif bi üye olmasam belki fake bile derdiniz ama, hakarete varan yorumlarınız olursa lütfen kendinize saklayın.

Bilenler bilir 2 yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik hala da seviyoruz o ayrı. Hiç bi sorun yok uzun zamandır. Gayet huzurumuz yerinde.

Ama gelin görün ki bana bi haller oluyor. Ne olduğuna bende anlam veremiyorum kimseye de konuyu açamadığım için sizlere danışmak istedim. İş yerinde birisi var. Normalde selam sabah bile vermeden yanından geçtiğim birisiydi. Sonra bi şekilde dikkatimi çekti. İçim ısındı. Hala muhabbetimiz yok. Ne zaman görsem göz göze gelmiş oluyoruz ve tuhaf şekilde heyecanlandığımı hissediyorum. Aynı şekilde onun da eli ayağı birbirine dolaşıyor. İşin kötüsü ben bu adamı 4 5 defa rüyamda gördüm.. adam da evli bu arada hatta çocuğu var sanırım..

Böyle evli olupta gözü dışarda olan erkekler gebersin isterim nerdeyse.. ama bu adamla aramızda değişik bi sinerji var ben anlayamıyorum.. bu gecede rüyamda gördüm artık şiştim. Eşime haksızlık ettiğimi düşündüğüm için bu hallerden kurtulmak istiyorum. Psikiyatriye gidiyorum bu arada. Sadece rüya meselesini açtım doktoruma. Hiç takılma böyle şeylere dedi rüyaların bilinçaltıyla falan hiç ilgisi yok dedi.

Bilemiyorum durumlar böyle neden oluyor kendi kendime heyecan mı arıyorum daha önce hiç böyle bi durum yaşamadım . Yorumlarınızı bekliyorum

bende düşündüm bunu ikimizde aslında herkesle samimi muhabbet içindeyiz ama birbirimize karşı tek bi laf yok.
garip geliyor, sanki bunu yıksak ilgi çekici bir yanı kalmıcak gibi

psikiyatristinizden çekindiğinizi farkedebiliyorum
ancak bu tür şeylerin en dibini görmüş adamdır/kadındır o eminim
siz daha baştan önlem alırsanız bu konunun uzamasını önlersiniz
ama bana kalsa psikiyatrist çoktan mesajı almış önemsememeniz yönünde telkin etmiş sizi bilerek üzerinde durmamış gibi geldi
çünkü geçici hisler üzerinde konuşulmayınca silinip gidiyor

haklısınız belki de özellikle geçiştirmek istedi ama geçmiyor
sürekli iş yerinde karşıma çıkabiliyor
daha detaylı görüşmekte fayda var doktorumla

İmkansız hep daha tatlı gelir yasak olan da öyle. Herkes de olabilir kendini kötü hissetme duygularımız bizi iyi ve ya kötü yapmaz aldığımız kararlar yapar.

Durum dışarıdan bakınca hiç hoş değil ve siz belli ki eşinizi sevdiğinizi sanıyorsunuz ama soğumuşsunuz. Başkasına ilginizin oluşmaya başlaması ve karşıdakinin evli olması durumu daha da çirkinleştirirken üstüne sizin de evli olmanız olayı ne hale sokuyor dışarıdan bir gözle bakmayı denemenizi tavsiye ederim. En önce kendinizi eşinizin yerine koyun ve eğer bu durum ileriye gidecekse eşinize daha fazla haksızlık etmek yerine boşanın. Sonrasında bekar olması şartı ile istediğinize ilginiz oluşabilir veya istediğinizle macera yaşayabilirsiniz. He yok ben boşanmam ne alakası var şimdi anlık bir duygu bu falan diyorsanız da bir an önce durdurun öyleyse kendinizi ya da gittiğiniz doktora olayı tüm şeffaflığı ile anlatın. Belki de doktor yanlıştır başka bir doktor ile de devam edebilirsiniz. Eşinizi aldatmak olmayabilir amacınız ama duygularınız dışarı kaydığına göre bence çokta seviyor sayılmazsınız. Kendinize de eşinize de haksızlık etmeyin.

Sonbaharın etkisi tatlım.. En güzel aşklar sonbaharda başlar. Yani hormonların oyunları aslında. Ama tehlikeli çok tehlikeli. İlkbaharda yaşasan geçici olurdu ama sonbahar daha kalıcı işliyor beyine aşkları. O yüzden adamın sana seninde adama ait olmadığını anlat kendine. Yoksa bu iş alır başına gider..Ben 3 sene önce sonbaharda benden 11 yaş küçük birine aşık oldum,ama o da bana aşıktı ondan başladı o aşk mevzusu. Durduk yere olmazdı. Çok derin ve aylarca üstümden atamadığım bir durum oldu. Karşı tarafında sana bişeyler hissetmesi çok tehlikeli hale getiriyor durumu. Dikkat..

tüm bunların bilincindeyim aslında ama dışardan birisi çat diye yüzüme vurunca daha kötü oluyormuş.. haklısınız ne diyebilirim..

ya aslına bakarsak benim zaten zerre ilgim yoktu.. hani etkisiz eleman gibi kafamı kaldırıp baktığım birisi bile değildi. 2020 yıl başı partisinde bi hamlesi oldu bana karşı bilinçli. ondan sonra etkisi altına aldı beni resmen. gerçekten tehlikeli bi durum acilen son vermem gerek

Ya linç değil de ben şunu söylemek istiyorum bence siz eşinizi sevmiyorsunuz yani aşk dolu sevgiden bahsediyorum. 2.5 yıllık evliyim abartmıyorum içimde yaprak bile kımıldamadı başka erkek için. Aman gocam da gocam erkeğim de erkeğim diyen bir tip de değilim. Fakat Öyle aşığım ki kız arkadaşlarla yakışıklı ünlü erkek goygoyu yapıyoruz filan onda bile e benim kocam bundan iyi ki diye içimden geçiriyorum sadece bu değil huyu suyu karakteri herşeyi eşsiz benim için.. Sizin besbelli içiniz bir garip olmuş. İlişkinizin seyrini de bilmiyorum nasıl başladı nasıl evlilikle sonuçlandı. Tabi bunlarda bir etken bence. Linç edecek bir durum yok bence. Sadece tavsiyem duygularınızı tanımlayın. İşyerindeki adamdan bağımsız anlamaya çalışın kendinize dönün. Eşinizi nasıl seviyorsunuz nasıl bir tutkunuz aşkınız var düşünün.

Kendinizi test edin aslında o adamla sıradan bir sohbet bile etseniz işin aslının öyle olmadıgını göreceksiniz dir
(bence)

evlenince sanki aşk yerini arkadaşlığa dostluğa hayat arkadaşlığına bıraktı.. şevkat, sevgi, saygı var evet ama o tutkulu aşk sanırım kayboldu..

Kendinizi test edin aslında o adamla sıradan bir sohbet bile etseniz işin aslının öyle olmadıgını göreceksiniz dir
(bence)
ya işin garibi hani bi güzellik algısı vardır ya, o adamın benim bu algımla zerre alakası yok
gerçekten bilmesem dışarda kafamı bile çevirip bakmam
ne oldu da bu kadar içine çekti hiç bi fikrim yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…