gün içinde düşünüyor musunuz peki o kişiyi ? yoksa sadece gördüğünüzde mi aklınıza geliyor adamın varlığı ?
Suçlu arayıp linç etme derdinde değilim çünki. Buraya her konu açanı linç edeceksek kimse konu açmasın. Dertleşmesin.Kendimce düşüncemi yazdım.Size fikir beğendirme kaygımda yok üstelik. Kadına aferin iyi yapıyosun devam et de dememişim.Beğenmedim tuşına basıp uzaklaşabilirsiniz. Polemiğe girmeyin benimle.Gönlüm başkasına kaydı çünkü sonbahardı.. İlkbahar olsa olmazdı. Suçlu bulundu bravo.
Çok can sıkıcı bir durum..Günaydın,
Biraz linçlik bi konu olacak hissediyorum, aktif bi üye olmasam belki fake bile derdiniz ama, hakarete varan yorumlarınız olursa lütfen kendinize saklayın.
Bilenler bilir 2 yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik hala da seviyoruz o ayrı. Hiç bi sorun yok uzun zamandır. Gayet huzurumuz yerinde.
Ama gelin görün ki bana bi haller oluyor. Ne olduğuna bende anlam veremiyorum kimseye de konuyu açamadığım için sizlere danışmak istedim. İş yerinde birisi var. Normalde selam sabah bile vermeden yanından geçtiğim birisiydi. Sonra bi şekilde dikkatimi çekti. İçim ısındı. Hala muhabbetimiz yok. Ne zaman görsem göz göze gelmiş oluyoruz ve tuhaf şekilde heyecanlandığımı hissediyorum. Aynı şekilde onun da eli ayağı birbirine dolaşıyor. İşin kötüsü ben bu adamı 4 5 defa rüyamda gördüm.. adam da evli bu arada hatta çocuğu var sanırım..
Böyle evli olupta gözü dışarda olan erkekler gebersin isterim nerdeyse.. ama bu adamla aramızda değişik bi sinerji var ben anlayamıyorum.. bu gecede rüyamda gördüm artık şiştim. Eşime haksızlık ettiğimi düşündüğüm için bu hallerden kurtulmak istiyorum. Psikiyatriye gidiyorum bu arada. Sadece rüya meselesini açtım doktoruma. Hiç takılma böyle şeylere dedi rüyaların bilinçaltıyla falan hiç ilgisi yok dedi.
Bilemiyorum durumlar böyle neden oluyor kendi kendime heyecan mı arıyorum daha önce hiç böyle bi durum yaşamadım . Yorumlarınızı bekliyorum
Aaa olur mu ayol burda ne kadar namuslu dürüst olduğunu ispatlıcak başkasını kınayıp. Biri Bi derdini açsa da linçlesek diye bekliyorlar kimse derdini anlatamaz olfuSuçlu arayıp linç etme derdinde değilim çünki. Buraya her konu açanı linç edeceksek kimse konu açmasın. Dertleşmesin.Kendimce düşüncemi yazdım.Size fikir beğendirme kaygımda yok üstelik. Kadına aferin iyi yapıyosun devam et de dememişim.Beğenmedim tuşına basıp uzaklaşabilirsiniz. Polemiğe girmeyin benimle.
Günaydın,
Biraz linçlik bi konu olacak hissediyorum, aktif bi üye olmasam belki fake bile derdiniz ama, hakarete varan yorumlarınız olursa lütfen kendinize saklayın.
Bilenler bilir 2 yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik hala da seviyoruz o ayrı. Hiç bi sorun yok uzun zamandır. Gayet huzurumuz yerinde.
Ama gelin görün ki bana bi haller oluyor. Ne olduğuna bende anlam veremiyorum kimseye de konuyu açamadığım için sizlere danışmak istedim. İş yerinde birisi var. Normalde selam sabah bile vermeden yanından geçtiğim birisiydi. Sonra bi şekilde dikkatimi çekti. İçim ısındı. Hala muhabbetimiz yok. Ne zaman görsem göz göze gelmiş oluyoruz ve tuhaf şekilde heyecanlandığımı hissediyorum. Aynı şekilde onun da eli ayağı birbirine dolaşıyor. İşin kötüsü ben bu adamı 4 5 defa rüyamda gördüm.. adam da evli bu arada hatta çocuğu var sanırım..
Böyle evli olupta gözü dışarda olan erkekler gebersin isterim nerdeyse.. ama bu adamla aramızda değişik bi sinerji var ben anlayamıyorum.. bu gecede rüyamda gördüm artık şiştim. Eşime haksızlık ettiğimi düşündüğüm için bu hallerden kurtulmak istiyorum. Psikiyatriye gidiyorum bu arada. Sadece rüya meselesini açtım doktoruma. Hiç takılma böyle şeylere dedi rüyaların bilinçaltıyla falan hiç ilgisi yok dedi.
Bilemiyorum durumlar böyle neden oluyor kendi kendime heyecan mı arıyorum daha önce hiç böyle bi durum yaşamadım . Yorumlarınızı bekliyorum
Dediklerinize katılıyorum. Çok güzel yazmışsınız.Ya bence durum doğru değil o net zaten eşiniz aynı durumda bulunsa siz eminim sakin kalamazdınız kimse kalamaz
Fakat bir insanı sevmekle bir insana aşık olmak çok farklı bir şey cidden öyle
Ya da eşinizden aslında beklediğiniz gibi ilgi alamıyorsunuz
bakın ilgisiz demiyorum ilgilidir fakat adam tek hareketiyle aklınızda kalmıs
İnsan flört etmeyi özlüyor heyecan yaşamayı özlüyor
sevgi mi aşk mı durumunuzu iyi gözden geçirin
Yanlış bir karar almayın
Ama bir karar verin durumunuzla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?