- 5 Ocak 2023
- 47
- 8
- 1
- Konu Sahibi Ocaksubatmart
-
Merhaba 2,5 yıllık evli bir ev hanımıyım. Eşim evliliğimizin başından beri benden maaş hesabı şifresini saklıyor. Eve ve bana para harcamaya hiç çekinmez ne istesem alır ama maaş kartının yedek kartını çıkardı benim için ama açtıracağım diye ödü koptu bende kırdım attım. Limiti düşük Bi kart verdi elime ama ben maaş kartının şifresini de öğrenmek istiyorum. Ne yapabilirim bu konuda?
Haklısınız maaş onun ama bir kadın kendi çalışmasa bile eve giren paranın girdiği gibi de nerelere gittimi bilmeliSiz çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla. Her ne kadar saklaması hoş olmasa da onun maaşı neticede.
Benden bişey sakladığını düşünmüyorum işte ben de inatlaCanım senden sakladığı birşey olabilirmi konuşmayı dene senin benim bilmemesi istemediğin birşeymi var de
Birikim yapmıyor mu? Maaşı olduğu gibi ev ihtiyaçlarınız hariç bitiyor mu? Ortak hesap oluşturabilirsiniz ama maaşını kendi söylemediği sürece öğrenemezsiniz. Hesap hareketlerini kendisinde ısrarla rica edin güvenmediğinizi söyleyerek ama buda ilişkinizi kötü etkiler söyliyim.Haklısınız maaş onun ama bir kadın kendi çalışmasa bile eve giren paranın girdiği gibi de nerelere gittimi bilmeli
Merhaba 2,5 yıllık evli bir ev hanımıyım. Eşim evliliğimizin başından beri benden maaş hesabı şifresini saklıyor. Eve ve bana para harcamaya hiç çekinmez ne istesem alır ama maaş kartının yedek kartını çıkardı benim için ama açtıracağım diye ödü koptu bende kırdım attım. Limiti düşük Bi kart verdi elime ama ben maaş kartının şifresini de öğrenmek istiyorum. Ne yapabilirim bu konuda?
Konu sahibi ben değilimBirikim yapmıyor mu? Maaşı olduğu gibi ev ihtiyaçlarınız hariç bitiyor mu? Ortak hesap oluşturabilirsiniz ama maaşını kendi söylemediği sürece öğrenemezsiniz. Hesap hareketlerini kendisinde ısrarla rica edin güvenmediğinizi söyleyerek ama buda ilişkinizi kötü etkiler söyliyim.
İşte bende bunu demek istiyorum bilmeye hakkım var bence eve giren para sonuçtaHaklısınız maaş onun ama bir kadın kendi çalışmasa bile eve giren paranın girdiği gibi de nerelere gittimi bilmeli
Demekki saklıyosun söylemiyorsun de eşimin bankacılığı benim telefonumda açık valla ben demeden kendi açtıBenden bişey sakladığını düşünmüyorum işte ben de inatlaya da düşünmek istemiyorum canım konuşmayı denedim sinirleniyor ben senden para mı saklıyorum diyor
asdfghj kuzenim yazmışKonu sahibi ben değilim
Kesinlikle katılıyorum sana hakkın bılmekİşte bende bunu demek istiyorum bilmeye hakkım var bence eve giren para sonuçta
Sorun değil tatlımasdfghj kuzenim yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?