Banka hesabı

Ocaksubatmart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2023
47
8
1
Merhaba 2,5 yıllık evli bir ev hanımıyım. Eşim evliliğimizin başından beri benden maaş hesabı şifresini saklıyor. Eve ve bana para harcamaya hiç çekinmez ne istesem alır ama maaş kartının yedek kartını çıkardı benim için ama açtıracağım diye ödü koptu bende kırdım attım. Limiti düşük Bi kart verdi elime ama ben maaş kartının şifresini de öğrenmek istiyorum. Ne yapabilirim bu konuda?

Hiçbir şey yapamazsınız.

Siz çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla. Her ne kadar saklaması hoş olmasa da onun maaşı neticede.
Haklısınız maaş onun ama bir kadın kendi çalışmasa bile eve giren paranın girdiği gibi de nerelere gittimi bilmeli

Eşiniz söylemiyor ise ne yapabiliriz ki sonuçta onun hesabı.
İmkanınız var mı bilemiyorum ama çalışın kendi paranızı harcayın.

Bende 2.5 yıllık evliyim eşim ile aramızda kart şifre muhabbeti hiç olmadı.
Kendisi de bana sormaz maaş kartımın şifresini adı üstünde benim kartım.

Canım senden sakladığı birşey olabilirmi konuşmayı dene senin benim bilmemesi istemediğin birşeymi var de
Benden bişey sakladığını düşünmüyorum işte ben de inatla ya da düşünmek istemiyorum canım konuşmayı denedim sinirleniyor ben senden para mı saklıyorum diyor

Ailesine yolluyordur belki paylaşmak istemiyordur. Saklaması kötü ama sizdeki de çok fazla bence. Adamın kendi maaşı, sizi eksik bırakmıyor,evden sakinmiyor. Parasının bir kısmıyla ne yaparsa yapsın yani.

*Benim kredi kartı extrem mailime düşüyor. Belki onun da öyledir. Mailini kurcuklayin madem

Haklısınız maaş onun ama bir kadın kendi çalışmasa bile eve giren paranın girdiği gibi de nerelere gittimi bilmeli
Birikim yapmıyor mu? Maaşı olduğu gibi ev ihtiyaçlarınız hariç bitiyor mu? Ortak hesap oluşturabilirsiniz ama maaşını kendi söylemediği sürece öğrenemezsiniz. Hesap hareketlerini kendisinde ısrarla rica edin güvenmediğinizi söyleyerek ama buda ilişkinizi kötü etkiler söyliyim.

Ben sevgilimin kart şifresini biliyordum sevgiliyken, sıra beklerken birimiz üşenince birimiz kartla ödüyordu.

Ben maddiyat konusunda hele evli çiftlerin bu şekilde açık ve net olmamasını çok garipsiyorum. Hayatını artık aynı çatı altında birleştiren bir çift var ise o evin giderini, gelirini iki tarafta bilmek zorunda. Bir birinden bir şey saklarsa olmaz. Kendi ayırdığı parası olabilir harçlık gibi. Ama bunu bilmeniz gerekir.

Konu sahibi ben değilim

Aşşağı yukarı ne aldığını tahmin ediyorsunuzdur eve giren çıkana bakın ona göre bir nebze rahatlarsınız

Benden bişey sakladığını düşünmüyorum işte ben de inatla ya da düşünmek istemiyorum canım konuşmayı denedim sinirleniyor ben senden para mı saklıyorum diyor
Demekki saklıyosun söylemiyorsun de eşimin bankacılığı benim telefonumda açık valla ben demeden kendi açtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…