- 23 Temmuz 2014
- 6.471
- 17.670
- 448
- Konu Sahibi Ocaksubatmart
Yalnız cidden her yorum yaptığımda kim olduğuna bakmadan yazıyorum onu fark ettimSorun değil tatlım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız cidden her yorum yaptığımda kim olduğuna bakmadan yazıyorum onu fark ettimSorun değil tatlım
Mobil bankacılık 2 telefona da yüklenebiliyor değil miDemekki saklıyosun söylemiyorsun de eşimin bankacılığı benim telefonumda açık valla ben demeden kendi açtı
En azından fark etmişsin geçte olsaYalnız cidden her yorum yaptığımda kim olduğuna bakmadan yazıyorum onu fark ettimBunaklar gibi oldum he
Neden israrla öğrenmek istiyorsunuz ?Merhaba 2,5 yıllık evli bir ev hanımıyım. Eşim evliliğimizin başından beri benden maaş hesabı şifresini saklıyor. Eve ve bana para harcamaya hiç çekinmez ne istesem alır ama maaş kartının yedek kartını çıkardı benim için ama açtıracağım diye ödü koptu bende kırdım attım. Limiti düşük Bi kart verdi elime ama ben maaş kartının şifresini de öğrenmek istiyorum. Ne yapabilirim bu konuda?
EvetMobil bankacılık 2 telefona da yüklenebiliyor değil mi
Benim tüm kart sifrelerim 2017den beri o zamanki sevgilimin adiBen sevgilimin kart şifresini biliyordum sevgiliyken, sıra beklerken birimiz üşenince birimiz kartla ödüyordu.
Sevgilinin adı ne? asdfghBenim tüm kart sifrelerim 2017den beri o zamanki sevgilimin adialıştım,degistiremiyorum
İç karartmak gibi olmasın ben çok gördüm böyle hesap para gizleyeni evin ihtiyacını karşılayıp karısının isteklerini yapanı altından neler çıkıyoNeden israrla öğrenmek istiyorsunuz ?
Para harcamaya çekinmeyen,ne isterseniz alan bir adam var.
Limiti düşük bile olsa bir kartta vermiş.
Dikkat edin,bir şifre yüzünden o evlilik bitmesin.
Ayy sesli güldüm kızzzBenim tüm kart sifrelerim 2017den beri o zamanki sevgilimin adialıştım,degistiremiyorum
Yani şifreyi bilse ne olacak ki ?İç karartmak gibi olmasın ben çok gördüm böyle hesap para gizleyeni evin ihtiyacını karşılayıp karısının isteklerini yapanı altından neler çıkıyo
Benim tüm kart sifrelerim 2017den beri o zamanki sevgilimin adialıştım,degistiremiyorum
Ha bankacılık şifresi ha mail aynı kapıya çıkıyo işteYani şifreyi bilse ne olacak ki ?
Kalemleri merak ediyorsa mail sifresini alması kafi..
Harcamalar kalem kalem dusuyordur zaten.
Neden özellikle kart onu cozemedim
Maaş kartının şifresiniMaaşını mı bilmiyorsunuz şifresini mi? Yani eve giren çıkan belliyse zaten aradaki fark da bellidir, o zaman işkillenmeniz normal derim ama onun dışında şifreyi ne yapacaksınız
Konu kavga etmeleri değilki arkadaşım zaten bir erkek neden eşinden saklar problem burdaYav arkadaşlar bir şifre için insan karısını, sevgilisini aylarca kırar mı? Sanki kadın bilse ne olacak. En özellerini paylaşıyorlar. Bir tane kıytırık şifre mi sorun oluyor. Söylesin kadına ne olacak? Ne gerek var kavgaya.
Aynen canım Zaten anca ev dönüyor para kaçırdığını sanmıyorum ama ısrarla saklaması beni düşündürenYav arkadaşlar bir şifre için insan karısını, sevgilisini aylarca kırar mı? Sanki kadın bilse ne olacak. En özellerini paylaşıyorlar. Bir tane kıytırık şifre mi sorun oluyor. Söylesin kadına ne olacak? Ne gerek var kavgaya.