Banka hesabı

Bir ev bütçeniz olur. Size ayırdığı bütçe olur. Maaşını az çok biliyorsunuzdur. Birikimlerinizi biliyorsunuzdur. Ama özel olarak tam o ay ne yattı nereye ne gitti bence bilmenize gerek yok. Ancak birikimler ortak hesapta olmalı.

Yaaaa işte anlatmak isteğim buydu
Ben maaş kart şifre biliyordum fakat internet bankacılığı birçok banka uygulama yüklüydü özellikle enpara başlarda hiç sorgulamadım güveniyorsunuz sonradan merak ettiğimde göstermedi gizledi öyle böyle derken kumar bağımlısı çıktı anlaşmalı boşanma davası açıldı bekliyoruz şimdi duruşma gününü.
Mail ekran görüntü galeri mesaj yazışma gece uyuyunca telefon karıştırırdım hep sonra kavgalar itiraflar….

Konu sahibi hemen kötüyü düşünmeyin ama bilmek en doğru hakkınız sakince konuşup neler hissettiğinizi söyleyin baktırır inşallah hesap hareketlerine

Kart sifresi sormak nekadar sacma maasini sorun gecin yani sifre ogrenmeye calismak nedir

Maaşın nereye gittiğini bilmeyince maaş ne kadar bilsem nolur. Şifreyi bilirsem hesap hareketlerine bakabilirim.
Maaş 15'se mesela, eve 6-7 harcanıyorsa, size verilen parayı, kendi kişisel harcamalarını da düşünce çok mu açık kalıyor?

Eşim çalışıyor ben de evde bebe bakıyorum😄 ve eşime şifre sormak hiç aklima da gelmedi

Bilmiyorum canım bilmiyorum onun ne harcadığını ki 😭😭
Açık kalan kısmı sormuyorum.
Örnek veriyorum eşimin maaşı 12 bin.
Kiraya 3 veriyor.
Mutfak alışverişine 2 kadar gidiyor ayın yarısından sonra.
Dışarıdan sık yiyoruz, 2'den fazla da o tutuyor.
Ayın yarısından itibaren bende para kalmıyorsa en azından dursun yanımda diye 2 kadar bana atıyor.
Sigara parası kalan 1 ayda 1000 TL'den fazla tutuyor galiba.

10 bin bildiğim gideri. Kalan 2 şu hesaba göre açık bende.

Sizde yok mu böyle bir hesap? Sorma sebebim şu, açık kalan tutar 1-2 binse değerli değil zaten bin TL ile kumar da oynanmaz adamakıllı. Ama baktınız 5 bin açık çıkıyor o zaman evet bi bakmak şüphelenmek gerekebilir

Ben buna eve giren para olarak bakmıyorum mesela. Evin ve çalışmayan eşinin ihtiyaçlarını karşılayıp esirgemeyen bir adamı maaş konusunda darboğaz etmeyi doğru bulmuyorum. Eve giren paranın miktarı sizin için bu kadar dert oluyor ise çalışmanızı tavsiye ederim. Yanlış anlaşılmasın çalışmamak da bir tercihtir ancak burada elinize evin tüm maddi külfeti mi yüklüyor iseniz sizin ihtiyaçlarınız kısıtlanmadığı ve karşılandığı sürece hesap verme yükümlülüğü yok bana göre.

Ben buna eve giren para olarak bakmıyorum mesela. Evin ve çalışmayan eşinin ihtiyaçlarını karşılayıp esirgemeyen bir adamı maaş konusunda darboğaz etmeyi doğru bulmuyorum. Eve giren paranın miktarı sizin için bu kadar dert oluyor ise çalışmanızı tavsiye ederim. Yanlış anlaşılmasın çalışmamak da bir tercihtir ancak burada elinize evin tüm maddi külfeti mi yüklüyor iseniz sizin ihtiyaçlarınız kısıtlanmadığı ve karşılandığı sürece hesap verme yükümlülüğü yok bana göre.
Miktarı değil canım nereye harcandığı. Ayrıca ben onu kısıtlayacak Bi kadın değilim ailesine de verebilir ama bunu hesap verme olarak algılamayalım. Bilgi vermek desek daha doğru olur ünlü bir ömrü paylaşıyoruz ölüm var kalım var. Bir yere borcu varsa bilmiyorum alacak varsa bilmiyorum. Birikim varsa bilmiyorum.

Açık kalan kısmı sormuyorum.
Örnek veriyorum eşimin maaşı 12 bin.
Kiraya 3 veriyor.
Mutfak alışverişine 2 kadar gidiyor ayın yarısından sonra.
Dışarıdan sık yiyoruz, 2'den fazla da o tutuyor.
Ayın yarısından itibaren bende para kalmıyorsa en azından dursun yanımda diye 2 kadar bana atıyor.
Sigara parası kalan 1 ayda 1000 TL'den fazla tutuyor galiba.

10 bin bildiğim gideri. Kalan 2 şu hesaba göre açık bende.

Sizde yok mu böyle bir hesap? Sorma sebebim şu, açık kalan tutar 1-2 binse değerli değil zaten bin TL ile kumar da oynanmaz adamakıllı. Ama baktınız 5 bin açık çıkıyor o zaman evet bi bakmak şüphelenmek gerekebilir
Çok güzel anlatmışsın canım ama bizde böyle bir hesap yok malesef elime nakit verir birde az limitli bir kart geri kalanı bilmem kendine harcadığını.

Miktarı değil canım nereye harcandığı. Ayrıca ben onu kısıtlayacak Bi kadın değilim ailesine de verebilir ama bunu hesap verme olarak algılamayalım. Bilgi vermek desek daha doğru olur ünlü bir ömrü paylaşıyoruz ölüm var kalım var. Bir yere borcu varsa bilmiyorum alacak varsa bilmiyorum. Birikim varsa bilmiyorum.

Bu nedir yahhu böyle şey mi olur :KK57: Adam bir acaip ne kazandığını neden söylemiyor deli mi ne

Back
X