Banyo görgüsüzleri!

Valla bence haklısınız hiçte abartmıyorsunuz.. banyo yapmak nedir? Sularımı kesik , banyo yapmaya mı geliyorlar? Bari öteki banyoyu bozmasaydınız ebeveyn özel banyoya girmeleri daha kötü.. ben elalemin kılını şeyini niye temizliyim yahu?!!

Sicakta bende hergun banyo yapiyorum kendi memleketime gidince ora haliyle akdeniz ve cok sicak gunde 5 6 kez dus alirim hem sicaga dayanamiyorum hemde terliyorum size gelenlerde bu sbeple neden buna bozuluyorsunuzki temiz insanlar iste. Sizin banyonuzda yikanma konusunda haklisiniz ama bozmasaydiniz girmezlerdi kendi elinizle yapmissiniz. Genel banyoda dus almalarinin size ne zarari varki bn anlamadim evde kalmalarina sikinti cikarsaniz neysede kalan insan banyo yapr

Valla ben 15 gunlugune izmire aileme gidiyorum 2 kez anca yıkaniyorum. Ben hanımefendiye hak verdim. Oyle sabah aksam ogle dusa girilmez. Ama eger cok terliyorsa kokmamak icindir. Sizde takintilimisiniz acaba hanimefendi arkalarindan camisir suyuyla yikamak vs. Birak kalsin. Ayrica banyonuz altin kaplama jakuzi felan mi var,cikmiyolar merak ettim ha.

Evi yakın olanlar saçmalamış gerçekten ne o öyle misafir banyosunu yaptırın bari odama sokmazdım ben kimseyi orayıda temizlemeyin sık sık naparlarsa yapsınlar çok ayıp ya mecbur mususunuz milletin arkasını toplamaya sürekli

Aşırı aşırı saçma, ben sadece 16 saat uzaklıktaki memlekete gidince yaparım, bize gelen kişinin banyo yapmasını değil, banyoya geçip elini yüzünü ayağını yıkamasını isterim kibarca, sizin banyo baya rahat herhalde bir denemek lazım

Ne guzel temiz insanlarmis dicem :) keske buyuk banyoyu bozmasaydiniz, ikide bir temizlemezdiniz. Gittiklerinde bir kere temizlerdiniz olurdu. Banyo yapmalarini istemiyorsaniz su vanasini kapatin.

Uzaktan gelene amenna da iki adım ev varda sende yıkanmaları ne oyle ya. Ben memlekete bile gidince utana cekine giriyorum duşa bitek annemin evinde rahat rahst yapıyorum. Hemde ebeveyn banyosu. Bunu biraz gelen kadınların düşünmesi lazım girilmez başkasının yatak odasına bunu bilmelerş lazım. Benim ailem bile gelince uzaktan bakın birde zar zor girin die die duşa sokarım. Abartmışlar. Soyleyin banyo musait değil deyin kısaca başının caresine bak banane der gibi. Hatta kaynınıza flan deyin banyom müsait değil die. Garipsedim ay ne görgü edep bilmeyen insanlar var ayol

Banyodan çıkınca millet ıslak havlusunu yatağınıza atıyorsa, kılını tüyünü bile suyla akıtmayacak kadar pisse ve siz buna rağmen normal görüyorsanız durumu Allah size gani gani banyo misafiri versin. İstanbul’da yaşayanlar da yatıya kalmasa bile sürekli birbirinin evinde, iş yerinde yıkansın senin mantığına göre de o zaman. Çünkü 2 saat trafik için normal bir zaman dilimi ve nem var.
Konu sahibi kırmızı mürekkep falan döksen banyoya kan sansalar tiksinip girmezler belki ? Çok mu abarttım yoksa !? Nefret ediyorum rahat insanlardan.

O tabikide kabul edilemez bisey ama konu sahibi onlardan bahsetmemis ben gormedim temizlemiyor havluyu atiyorlar diye yatiya kalan insan dus alir yaz gunu ama yatiya kalmayan da aliyorsa onda hakli

Bunlar manyamış

Konu sahibinin de misafir banyosu olmasından belirtmişimdir belki. Ayrıca ben fikrimi söyledim. Kadın buraya fikirleri almak için açmış konuyu.

Kendi evleri yok mu bunların sinir oldum otel gibi herkes kalıyo banyo ediyo bu nedir yaa

Yazması ne kadar kolay dimi arkadasım . Diyebilirmisin sen bi düşün bakalım .
Ben düşündüm, diyebilirim. Ayda yılda bir gelseler denmez tabii, ayıp. Ama çok sık geldiklerini söylüyorsunuz. Normal bir durum değil. Varsın arkanızdan konuşsunlar, sizin huzurunuzdan mühim değil.

Benim takıldığım nokta başka oldu. Zırt pırt yatıya gelenin var ve sen çocuk yapmak için mi uğraşıyorsun? Şimdi bunu yapan lohusayken uzak mı duracak sanki. Bu sefer de çocuk sevme bahanesiyle gelip evi darma duman edip gidecekler. Nacizane tavsiyem bu işi çözmeden bebek düşünmemen yönünde olur.

Yaptıkları büyük görgüsüzlük çünkü. Mahremiyet diye bir şeyden haberlerinin olmadığı belli...

Yatak odana ortaya bir iki tane seksi iç çamaşırı falan koysan da görseler aslında. Belki rahatsız olurlar.

O tabikide kabul edilemez bisey ama konu sahibi onlardan bahsetmemis ben gormedim temizlemiyor havluyu atiyorlar diye yatiya kalan insan dus alir yaz gunu ama yatiya kalmayan da aliyorsa onda hakli

Tahmin ettim aslında okumadığınızı ben bütün sayfaları okudum, ilk mesajda değil ama diğer mesajlarında bahsetmiş. Bir de çok sık geliyorlarmış, 3-5 ayda bir gelen olsa hoş görülür yine ama her hafta Karadeniz bölgesi üstelik oturdukları yer. Kurtaran bir yanı yok...

Nerde yaşıyorsunuz? Adana falan mı:) Orda insanlar günde en az 2 banyoya girer..Tabi başkasının evinde yıkananı görmedim. Çok garip gerçekten.
Bunlar komple banyo sever bir aile.

İstemiyorsanız su faturalarından dem vurun belki anlarlar.

Engel olamazsin belki ama "aslinda eviniz yakin kendi evinizde dusunuzu alsaydiniz" diyebilirsin. Terslemeden bir iki laf sokarsan anlarlar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…