- 15 Nisan 2018
- 952
- 1.176
- 63
- 36
- Konu Sahibi CiciKedi01
-
Bana hiç normal gelmedi. Acaba dedim banyonuz çok çok mu güzel insanlar heveslenipte mi giriyorlar diye ama yok böyle olsa bile bu kadar olmaz kav nizin evi yakın bir kere orda yapmaları daha müsait. Bende utanırım başkasının evinde banyo yapmayaHEr gelen misafir banyo yapiyo bu size normal mi geldi ayrıca uzak değiliz
uzulme lutfen. birak temizlesin. o senin sinirlenip uzuldugunu gordugu halde hersey normalmis gibi gelip "neyin var noldu" diyebiliyor siz kapilari carparken.Onun temizlediği de oldu ama ona da üzülüyorum ailen geldi banyo yaptı şimdi temizle der gibiOnların anlamaları lazım çok Görgüsüzler
neden müsait değilsiniz biyere gidilcekse siz gidin ben evde dururum dicek. Bir gün isim vardı ve evden çıkıyorum dedim gelmesinler diye eve bi geldim kaynim evde . Eşim evdeydi gelmişler ve bilemeden benim yatıp dinlenmem gerekiyodu hastanelik işimiz vardı eşimle bize geldiler yine sonuçta biliyorlar işimiz olduğunu çocuk icin uğraştığımızı giderken kaynimi almadılar bizde kaldı kaç gün eşim ise gidiyo ben mal gibi onla evin içinde durmak istemiyorum bunu esime de söyledim daha olmicak dedi amaan sar başa oluyo hepBenim esimin de kardesleri var. Hatta kalabaliklar baya ve kv kp, kardesleri hepimiz ayni sehirdeyiz. Gelmeyin, musait degiliz deniyor gayette, gelmeyin diyemiyorsaniz banyoyu kullanmayin da denmez. Bize yatili degil ama emrivaki gelen giden oluyordu onu bile kestik. Herkes onceden sorarak gelir gelecekse.
Ayrica maden ayni sehirdesiniz, yatiya musait degiliz demekte bu kadar abartilacak birsey yok.
Sizin misafir banyonuzun konu sahibine katkisi??? Ayrica trafiğini anlatmis hakli yani.. Banyoyu pis birakiyorlarsa sactir, kildir tuydur.. her defasinda hizmetçi gibi peslerinden bu hanim topluyor yaziktir yani. Evi yakinsa gitsin kirini pasini terini evinde doksun. Tıraşı var kili tüyü var igrenc... Herkesin temizligi itinasi buldugu gibi birakmasi bir değil. Bu trafiğe katlanabilen azdir.İnsanlar banyo yapar ne var bunda. Biraz abartmışsınız sanki. Özellikle sıcak memleketse. Benim misafir banyom var. Yatılı gelen misafirim banyo yapmasa ben rahatsız olurum. Akdeniz yanıyor, ter mi koklayalım? :)
Sİmdi ikiside dışarda eve geldiklerinde % 100000 banyo Yapicak kaynim denilen varlık . Ona temizlettiricrm gaza geldimuzulme lutfen. birak temizlesin. o senin sinirlenip uzuldugunu gordugu halde hersey normalmis gibi gelip "neyin var noldu" diyebiliyor siz kapilari carparken.
birakin temizlesin, ölmez..bir yeride eksilmez.
neden müsait değilsiniz biyere gidilcekse siz gidin ben evde dururum dicek. Bir gün isim vardı ve evden çıkıyorum dedim gelmesinler diye eve bi geldim kaynim evde . Eşim evdeydi gelmişler ve bilemeden benim yatıp dinlenmem gerekiyodu hastanelik işimiz vardı eşimle bize geldiler yine sonuçta biliyorlar işimiz olduğunu çocuk icin uğraştığımızı giderken kaynimi almadılar bizde kaldı kaç gün eşim ise gidiyo ben mal gibi onla evin içinde durmak istemiyorum bunu esime de söyledim daha olmicak dedi amaan sar başa oluyo hep
Yaniiii ve temizde değiller ıslak havluyu yatağımın üzerine atacak kadar terbiyesizlerSizin misafir banyonuzun konu sahibine katkisi??? Ayrica trafiğini anlatmis hakli yani.. Banyoyu pis birakiyorlarsa sactir, kildir tuydur.. her defasinda hizmetçi gibi peslerinden bu hanim topluyor yaziktir yani. Evi yakinsa gitsin kirini pasini terini evinde doksun. Tıraşı var kili tüyü var igrenc... Herkesin temizligi itinasi buldugu gibi birakmasi bir değil. Bu trafiğe katlanabilen azdir.
Bı kere evi yakın olanların gelip kalması bile çok saçma ayrıca daha 2 yıllık evlisinz ne bu tepenzde akraba ordusu ayy vallahi en sevmediğim şey herşeyin bı ayarı dozu var yani bı sınırı var banyo yapılamayacaksa ebeveyn banyosuna zorlamanın ne anlamı var he uzaktan gelinir uzun süre kalinack olunur mecbur yıkanır insan ama size banyo musluğunuzu bozduracak kadar abartmslar anlaşılan. Bu konuda ne yapabilirsnz ki bilenedm söylesenz hangi birine laf anlatacaksnnz nasıl denir ayrıca valla bilemdmYa kızlar bdv hic konu acicam aklıma gelmezdi .
Ben mi abartıyorum Allah aşkına bisey dyin..
2 yıllık evliyim eşimin ailesi bizden 2 saat uzaklıkta oturuyo akrabaları vs burda.
Direkt konuya giriyorum..
Gelen akrabaları yatılı geliyodu sürekli evlerimiz yakın .. ve geldiklerinde illa banyo yapiyolar, kuzeni geldi esiyle.. ikiside banyo yaptı hemde benim ebeveyn banyomda .. ( diğer banyom arızalı daha doğrusu ben bozdum gelip yıkanmasınlar diye ) ya anlamıyorum ya sinirleniyorum yazarken bile ..
Neyse ben bunu eşimle konuştum dedim olmuyo böyle ben kendi özel banyomda istemiyorum kimsenin yıkanmasını evleri yakın gitsin evlerinde yıkansınlar . Diyelim bugun geldiler yarin gidecekler hemen bi banyo yapma istegi bıktım ya banyo temizlemekten . Eşimle konuştum istemiyorum dedim önce parladi konuştum güzelce , sen gidip o kadının yatak odasında yikanirmisin dedim dondu kaldı anladı beni bi şekilde .
Neyse kendi aileside her geldiginde muttttlaka asla fire vermeden yikanirlar. İlk başta bisey demedim ailesi sonuçta benim ailem gelse yıkansa (asla öyle bisey yapmazlar) oda laf etse bozulurum. Kız kardeşi geliyo o ayrı teyze yenge geliyo o ayrı ulan kayinvalidemin kayinvalidesi bile.. ya bu ne gorgusuzluk .. tabi kocama hiç bisey demiyorum .
4 gün önce kaynim geldi ve biz bebek icin aşılama surecindeydik simdi müsait değiliz sonra gelsin dedim esime, arada kaldım çağırdım dedi bisey demedim yine bi şekilde gizli saklı iliski olur dedim .
Adam geldi gelir gelmez hemen banyoya lan dur bi soluklan!!!
Sabah kalktı eşim gezmeye gidelim dedi hemen yine banyoya girdi . Bu sürede ben her girdiğinde pesinden girip çamaşır sulariyla temizliyorum.. akşam eve geldik bidaha girdi ve bana sormak yokkk odam müsait mi değil mi soran yokkk bende sinirlendim kapıları vurmaya başladım fevrilendim bi an dayanamadım çünkü çok sinirlendim eşim anladı noluyo sana sıkıntın ne falan dedi yok bisey dyip geçiştirdim ...
Eşimide anlıyorum onunda yapicak biseyi yok yıkanma burda diyemez. Ama akıl verin nolur ben bunu nasıl kesebilirim bu insanlardan. Büyük banyomun muslugunu bozdum bilerek kaç kez bu kez odama dadandilar.... uzattim biraz çok doldum kusura bakmayın . Abartmiyorum dimi bu yanlış dimiiiii eşim ve ailesi gayet normal karsiliyo böyle seyleri ben hiç biyerde böyle gorgusuzluk görmedim ya
Rahatsız Asla değil . Sorun burda zaten beraber olsak cozerizEsiniz sizin kadar rahatsiz degil bence durumdan. Bu yuzden kisir döngü şeklinde devam ediyor. :)
Böyle cekicem galibaBı kere evi yakın olanların gelip kalması bile çok saçma ayrıca daha 2 yıllık evlisinz ne bu tepenzde akraba ordusu ayy vallahi en sevmediğim şey herşeyin bı ayarı dozu var yani bı sınırı var banyo yapılamayacaksa ebeveyn banyosuna zorlamanın ne anlamı var he uzaktan gelinir uzun süre kalinack olunur mecbur yıkanır insan ama size banyo musluğunuzu bozduracak kadar abartmslar anlaşılan. Bu konuda ne yapabilirsnz ki bilenedm söylesenz hangi birine laf anlatacaksnnz nasıl denir ayrıca valla bilemdm
aynen oyle. gazdab degil, yapman gereken bu.Sİmdi ikiside dışarda eve geldiklerinde % 100000 banyo Yapicak kaynim denilen varlık . Ona temizlettiricrm gaza geldim
Canım diğer banyoyu yaptırıyorsun ve malesef üzülerek söylüyorum olabildiğince pis bırakacaksın, kendi odanıda kilitleyeceksin. Çok isteyen girsin diğer banyoda duş alsın isterse. Arkandan pis diye konuşurlarsada konuşsunlar.Her çıktıklarında hemen Temizliyorum ki görsünler rahatsız olduğumu anlasınlar ama nerede
Eşim çok titiz olduğumu biliyo anlicak bilerek yaptığımı ama olsun yine de denicem her sacım elime geldiğinde oraya gidip aticamCanım diğer banyoyu yaptırıyorsun ve malesef üzülerek söylüyorum olabildiğince pis bırakacaksın, kendi odanıda kilitleyeceksin. Çok isteyen girsin diğer banyoda duş alsın isterse. Arkandan pis diye konuşurlarsada konuşsunlar.
Hahah katliam olur :))Siz de kombi , şofben bozuldu diyin her seferinde buz gibi suda yıkansınlar. Ya da banyo ücreti 50 tl diyim anlasınlar...
Sahte bocek yada yilan koy banyolara ahahahEşim çok titiz olduğumu biliyo anlicak bilerek yaptığımı ama olsun yine de denicem her sacım elime geldiğinde oraya gidip aticamıyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?