Banyo görgüsüzleri!

HEr gelen misafir banyo yapiyo bu size normal mi geldi ayrıca uzak değiliz
Bana hiç normal gelmedi. Acaba dedim banyonuz çok çok mu güzel insanlar heveslenipte mi giriyorlar diye ama yok böyle olsa bile bu kadar olmaz kav nizin evi yakın bir kere orda yapmaları daha müsait. Bende utanırım başkasının evinde banyo yapmaya

Onun temizlediği de oldu ama ona da üzülüyorum ailen geldi banyo yaptı şimdi temizle der gibi Onların anlamaları lazım çok Görgüsüzler
uzulme lutfen. birak temizlesin. o senin sinirlenip uzuldugunu gordugu halde hersey normalmis gibi gelip "neyin var noldu" diyebiliyor siz kapilari carparken.
birakin temizlesin, ölmez..bir yeride eksilmez.

neden müsait değilsiniz biyere gidilcekse siz gidin ben evde dururum dicek. Bir gün isim vardı ve evden çıkıyorum dedim gelmesinler diye eve bi geldim kaynim evde . Eşim evdeydi gelmişler ve bilemeden benim yatıp dinlenmem gerekiyodu hastanelik işimiz vardı eşimle bize geldiler yine sonuçta biliyorlar işimiz olduğunu çocuk icin uğraştığımızı giderken kaynimi almadılar bizde kaldı kaç gün eşim ise gidiyo ben mal gibi onla evin içinde durmak istemiyorum bunu esime de söyledim daha olmicak dedi amaan sar başa oluyo hep

İnsanlar banyo yapar ne var bunda. Biraz abartmışsınız sanki. Özellikle sıcak memleketse. Benim misafir banyom var. Yatılı gelen misafirim banyo yapmasa ben rahatsız olurum. Akdeniz yanıyor, ter mi koklayalım? :)
Sizin misafir banyonuzun konu sahibine katkisi??? Ayrica trafiğini anlatmis hakli yani.. Banyoyu pis birakiyorlarsa sactir, kildir tuydur.. her defasinda hizmetçi gibi peslerinden bu hanim topluyor yaziktir yani. Evi yakinsa gitsin kirini pasini terini evinde doksun. Tıraşı var kili tüyü var igrenc... Herkesin temizligi itinasi buldugu gibi birakmasi bir değil. Bu trafiğe katlanabilen azdir.

uzulme lutfen. birak temizlesin. o senin sinirlenip uzuldugunu gordugu halde hersey normalmis gibi gelip "neyin var noldu" diyebiliyor siz kapilari carparken.
birakin temizlesin, ölmez..bir yeride eksilmez.
Sİmdi ikiside dışarda eve geldiklerinde % 100000 banyo Yapicak kaynim denilen varlık . Ona temizlettiricrm gaza geldim

Esiniz sizin kadar rahatsiz degil bence durumdan. Bu yuzden kisir döngü şeklinde devam ediyor. :)

Ayrıca terlesen bile günde iki defa başkasının evinde yine yapmam kıyafetimi değiştiririm terlersem. Ben o kadar terleyen bir insan değilim belki ondan ama banyoyu temizlemek meşakkatli bir iş sizi de çok iyi anlıyorum. Daha bugün uğraştım. Duşa kabinin duvarları dışı lavabo tarafı ayrı deterjan istiyor çamaşır suyu hele mahvediyor elleri

Yaniiii ve temizde değiller ıslak havluyu yatağımın üzerine atacak kadar terbiyesizler

Bı kere evi yakın olanların gelip kalması bile çok saçma ayrıca daha 2 yıllık evlisinz ne bu tepenzde akraba ordusu ayy vallahi en sevmediğim şey herşeyin bı ayarı dozu var yani bı sınırı var banyo yapılamayacaksa ebeveyn banyosuna zorlamanın ne anlamı var he uzaktan gelinir uzun süre kalinack olunur mecbur yıkanır insan ama size banyo musluğunuzu bozduracak kadar abartmslar anlaşılan. Bu konuda ne yapabilirsnz ki bilenedm söylesenz hangi birine laf anlatacaksnnz nasıl denir ayrıca valla bilemdm

Böyle cekicem galiba

Benim biricik eltim iki yıl kv ve kayınla yaşadı. Neler çekmiştir o banyo yüzünden. Ayda iki litre çamaşır suyu kullandığını anlatırdı ki astım hastası birde. Kaynım temizliğe zerre dikkat etmez ama her gün duşunu alır banyoyu olduğu gibi bırakırdı. Rabbim yüzüne güldü de gittiler ikisi

Her çıktıklarında hemen Temizliyorum ki görsünler rahatsız olduğumu anlasınlar ama nerede
Canım diğer banyoyu yaptırıyorsun ve malesef üzülerek söylüyorum olabildiğince pis bırakacaksın, kendi odanıda kilitleyeceksin. Çok isteyen girsin diğer banyoda duş alsın isterse. Arkandan pis diye konuşurlarsada konuşsunlar.

Eşim çok titiz olduğumu biliyo anlicak bilerek yaptığımı ama olsun yine de denicem her sacım elime geldiğinde oraya gidip aticam ıyyyy

Yatili kalan mecbur yikanir. Sizde bu kadar sık misafir kabul etmeyin. Zorla evinize giremezler herhalde obur musluguda yaptirin bari yatak odaniza girmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…