- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.895
- 158
- 30
- Konu Sahibi CiciKedi01
-
1-2 günlük misafirin her hafta gelip yıkanmaları mecburi değil bence kendinizi benim yerime koyarak yazın . Alışkanlık olmuş onlar icin bende misafir adabini biliyorum tabiki gelip kalan yıkansın rahat etsin isterim ama bu hemen hemen her hafta olmaz bugun kal yarin git ve yıkan saccma size katılmıyorumYatili kalan mecbur yikanir. Sizde bu kadar sık misafir kabul etmeyin. Zorla evinize giremezler herhalde obur musluguda yaptirin bari yatak odaniza girmesinler
Siz kaynanam olsanıza2 saatlik yoldan kalmalı gelmek de, banyo yapmak da çok değişik geldi bana. Ben olsam günü birlik oturur dönerim o kadarcık yoldan.
Artık bilemicem ne zorları var bu banyoyla yakicam evimi ya . Bana yatılı geliyorum demiyolarki geliyolar zibariyolarSizin eviniz umumi banyo olmuş ne diye evi yakın insanları gece yatılı ağırlıyorsunuz evlerini su basmış ve ya yangın filan mı çıkmış?
Bence asıl mesele surekli gelen gidenin olmasi1-2 günlük misafirin her hafta gelip yıkanmaları mecburi değil bence kendinizi benim yerime koyarak yazın . Alışkanlık olmuş onlar icin bende misafir adabini biliyorum tabiki gelip kalan yıkansın rahat etsin isterim ama bu hemen hemen her hafta olmaz bugun kal yarin git ve yıkan saccma size katılmıyorum
Banyomu bozdum dediğim zaten boruyu patlatmaktıbence de siz obur banyoyu caktirmadan yapin vanasini da kisin bir de benim banyomda dus setinin hortumu patladigi icin dus basligini cikarmak zorunda kaldim cok zor oluyo dus almasi siz de aa bu patlamis deyip cikarinsaka bi yana vana kismak ve banyoyu temizlememek cok mantikli deneyin derim
Benimde uzaktan misafirim oluyo ben ısrar ediyorum gir yıkan diye uzun yoldan gelene . Ama bu başka millet anlamiyoabartmiyorsunuz. siz haklisiniz.
cuma aksami kendi kuzenim geldi bana. genc kiz. saclari falan da uzun.
geldigi aksamdan itibaren banyoya gir dus al rahatla diye kendim israr ettim, titiz oldugunu saclarinin yaglanmasini sevmedigini biliyorum cunku. ve banyoya gireyim demeyecegine de biliyorum ki, benim evim onun evidir. asla kasmam.kendi talep etmedigi gibi, benim gir dus al diye israr etmemi de gecistirdi. evden gelirken aldim vs dedi. zaten evime gelene, dus almak istersen buyur diyen biriyim. ben demeden duz ara hele de odamdaki banyoya dalarsa icimdeki o iyi niyette ölür, itici gelir bana.
keske herkes misafirligini bilse.
gerekirse odandaki dusun basligini da boz. madem izin almadan yapiyorlar bunu, sende bisey diyemiyorsun anladiklari dilden konus ve o basligi da boz. git basliga para ver ama onlarin evinde hukum surmesine izin verme.
Ben olsam, banyoyu yaptırırım ve sadece misafire kullandırırım, üstüne de misafir banyosu yazarım asla temizlememNasıl bulmak istiyorlarsa öyle bıraksınlar.
Eşim çok titiz olduğumu biliyo anlicak bilerek yaptığımı ama olsun yine de denicem her sacım elime geldiğinde oraya gidip aticamıyyyy
Poff okudukça sinirlendim. Kim bu her hafta gelip kalanlar ya1-2 günlük misafirin her hafta gelip yıkanmaları mecburi değil bence kendinizi benim yerime koyarak yazın . Alışkanlık olmuş onlar icin bende misafir adabini biliyorum tabiki gelip kalan yıkansın rahat etsin isterim ama bu hemen hemen her hafta olmaz bugun kal yarin git ve yıkan saccma size katılmıyorum
evet hali hasirda temizlik malzemelerini de koy kenara anlamazlarsa artik yani ne bileyim camasir suyunun yada viledanin üstüne not yazin lütfen dusdan sonra kullanin beni yoksa sahibim sinirini benden cikartiyor diyeHarika fikir :))
Kesinlikle böyle yap konu sahibi.
Ayda yılda evime yatılı gelenlere banyo yapma diyemem ama sizinki gibi sürekli hale getirenlere bende katlanamazdım.ben otelde banyoya girdiğimde bile yadırgıyorum düzenim olmadan bazı insanlar rahatlar sanırım.. Eviniz kiraysa uzak bi yere taşının yada eşinize camı kapıyı çarpmadan gözlerinin içine bakarak sakince konuşun(en etkili ikna yöntemi) bu durumdan bıkmak değil de rahatsız olduğunuZdan bahsedinYa kızlar bdv hic konu acicam aklıma gelmezdi .
Ben mi abartıyorum Allah aşkına bisey dyin..
2 yıllık evliyim eşimin ailesi bizden 2 saat uzaklıkta oturuyo akrabaları vs burda.
Direkt konuya giriyorum..
Gelen akrabaları yatılı geliyodu sürekli evlerimiz yakın .. ve geldiklerinde illa banyo yapiyolar, kuzeni geldi esiyle.. ikiside banyo yaptı hemde benim ebeveyn banyomda .. ( diğer banyom arızalı daha doğrusu ben bozdum gelip yıkanmasınlar diye ) ya anlamıyorum ya sinirleniyorum yazarken bile ..
Neyse ben bunu eşimle konuştum dedim olmuyo böyle ben kendi özel banyomda istemiyorum kimsenin yıkanmasını evleri yakın gitsin evlerinde yıkansınlar . Diyelim bugun geldiler yarin gidecekler hemen bi banyo yapma istegi bıktım ya banyo temizlemekten . Eşimle konuştum istemiyorum dedim önce parladi konuştum güzelce , sen gidip o kadının yatak odasında yikanirmisin dedim dondu kaldı anladı beni bi şekilde .
Neyse kendi aileside her geldiginde muttttlaka asla fire vermeden yikanirlar. İlk başta bisey demedim ailesi sonuçta benim ailem gelse yıkansa (asla öyle bisey yapmazlar) oda laf etse bozulurum. Kız kardeşi geliyo o ayrı teyze yenge geliyo o ayrı ulan kayinvalidemin kayinvalidesi bile.. ya bu ne gorgusuzluk .. tabi kocama hiç bisey demiyorum .
4 gün önce kaynim geldi ve biz bebek icin aşılama surecindeydik simdi müsait değiliz sonra gelsin dedim esime, arada kaldım çağırdım dedi bisey demedim yine bi şekilde gizli saklı iliski olur dedim .
Adam geldi gelir gelmez hemen banyoya lan dur bi soluklan!!!
Sabah kalktı eşim gezmeye gidelim dedi hemen yine banyoya girdi . Bu sürede ben her girdiğinde pesinden girip çamaşır sulariyla temizliyorum.. akşam eve geldik bidaha girdi ve bana sormak yokkk odam müsait mi değil mi soran yokkk bende sinirlendim kapıları vurmaya başladım fevrilendim bi an dayanamadım çünkü çok sinirlendim eşim anladı noluyo sana sıkıntın ne falan dedi yok bisey dyip geçiştirdim ...
Eşimide anlıyorum onunda yapicak biseyi yok yıkanma burda diyemez. Ama akıl verin nolur ben bunu nasıl kesebilirim bu insanlardan. Büyük banyomun muslugunu bozdum bilerek kaç kez bu kez odama dadandilar.... uzattim biraz çok doldum kusura bakmayın . Abartmiyorum dimi bu yanlış dimiiiii eşim ve ailesi gayet normal karsiliyo böyle seyleri ben hiç biyerde böyle gorgusuzluk görmedim ya
Boşver normal diyenlere 2 saatlik yoldan gelip sabah aksam banyo yapmak görgüsüzlük evet ..pisliklerini evlerine dönüp temizlesinler.tum hata sende hamam gibi kullandirma biraz mesafe sureklibanyo havlu carsaf yika hizmetçi misin burda ayyy cok normal diyenler emin ol.evlerine yatili misafiri yilda almayanlardir.Sevmiyorum evimde yatili misafir gelsinler yesinler icsinler gitsinler kimsede de kalmiyorum .HEr gelen misafir banyo yapiyo bu size normal mi geldi ayrıca uzak değiliz
Benimde uzaktan misafirim oluyo ben ısrar ediyorum gir yıkan diye uzun yoldan gelene . Ama bu başka millet anlamiyo
[/QUOTE
ben anliyorum. mutlaka bir cok anlayan da varsir sizi. ama siz insanlara bakmayin. anlasilir olmaya aciklama yapmaya da calismayin. sınır sizin sınırınız. dogru sizin dogrunuz.
siz siz mutlu edecek duruma odaklanan. isterseniz herkes size, haksizsin desin.
hakli dediklerinde de madalya takmiyorlar nasil olsa.
Ya kızlar bdv hic konu acicam aklıma gelmezdi .
Ben mi abartıyorum Allah aşkına bisey dyin..
2 yıllık evliyim eşimin ailesi bizden 2 saat uzaklıkta oturuyo akrabaları vs burda.
Direkt konuya giriyorum..
Gelen akrabaları yatılı geliyodu sürekli evlerimiz yakın .. ve geldiklerinde illa banyo yapiyolar, kuzeni geldi esiyle.. ikiside banyo yaptı hemde benim ebeveyn banyomda .. ( diğer banyom arızalı daha doğrusu ben bozdum gelip yıkanmasınlar diye ) ya anlamıyorum ya sinirleniyorum yazarken bile ..
Neyse ben bunu eşimle konuştum dedim olmuyo böyle ben kendi özel banyomda istemiyorum kimsenin yıkanmasını evleri yakın gitsin evlerinde yıkansınlar . Diyelim bugun geldiler yarin gidecekler hemen bi banyo yapma istegi bıktım ya banyo temizlemekten . Eşimle konuştum istemiyorum dedim önce parladi konuştum güzelce , sen gidip o kadının yatak odasında yikanirmisin dedim dondu kaldı anladı beni bi şekilde .
Neyse kendi aileside her geldiginde muttttlaka asla fire vermeden yikanirlar. İlk başta bisey demedim ailesi sonuçta benim ailem gelse yıkansa (asla öyle bisey yapmazlar) oda laf etse bozulurum. Kız kardeşi geliyo o ayrı teyze yenge geliyo o ayrı ulan kayinvalidemin kayinvalidesi bile.. ya bu ne gorgusuzluk .. tabi kocama hiç bisey demiyorum .
4 gün önce kaynim geldi ve biz bebek icin aşılama surecindeydik simdi müsait değiliz sonra gelsin dedim esime, arada kaldım çağırdım dedi bisey demedim yine bi şekilde gizli saklı iliski olur dedim .
Adam geldi gelir gelmez hemen banyoya lan dur bi soluklan!!!
Sabah kalktı eşim gezmeye gidelim dedi hemen yine banyoya girdi . Bu sürede ben her girdiğinde pesinden girip çamaşır sulariyla temizliyorum.. akşam eve geldik bidaha girdi ve bana sormak yokkk odam müsait mi değil mi soran yokkk bende sinirlendim kapıları vurmaya başladım fevrilendim bi an dayanamadım çünkü çok sinirlendim eşim anladı noluyo sana sıkıntın ne falan dedi yok bisey dyip geçiştirdim ...
Eşimide anlıyorum onunda yapicak biseyi yok yıkanma burda diyemez. Ama akıl verin nolur ben bunu nasıl kesebilirim bu insanlardan. Büyük banyomun muslugunu bozdum bilerek kaç kez bu kez odama dadandilar.... uzattim biraz çok doldum kusura bakmayın . Abartmiyorum dimi bu yanlış dimiiiii eşim ve ailesi gayet normal karsiliyo böyle seyleri ben hiç biyerde böyle gorgusuzluk görmedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?