Banyo görgüsüzleri!

Yatili kalan mecbur yikanir. Sizde bu kadar sık misafir kabul etmeyin. Zorla evinize giremezler herhalde obur musluguda yaptirin bari yatak odaniza girmesinler
1-2 günlük misafirin her hafta gelip yıkanmaları mecburi değil bence kendinizi benim yerime koyarak yazın . Alışkanlık olmuş onlar icin bende misafir adabini biliyorum tabiki gelip kalan yıkansın rahat etsin isterim ama bu hemen hemen her hafta olmaz bugun kal yarin git ve yıkan saccma size katılmıyorum

Sizin eviniz umumi banyo olmuş ne diye evi yakın insanları gece yatılı ağırlıyorsunuz evlerini su basmış ve ya yangın filan mı çıkmış?
Artık bilemicem ne zorları var bu banyoyla yakicam evimi ya . Bana yatılı geliyorum demiyolarki geliyolar zibariyolar

Bence asıl mesele surekli gelen gidenin olmasi

bence de siz obur banyoyu caktirmadan yapin vanasini da kisin bir de benim banyomda dus setinin hortumu patladigi icin dus basligini cikarmak zorunda kaldim cok zor oluyo dus almasi siz de aa bu patlamis deyip cikarin saka bi yana vana kismak ve banyoyu temizlememek cok mantikli deneyin derim

Banyomu bozdum dediğim zaten boruyu patlatmaktı benimde dus başlığım yok ve kenarlardan akitiyo musluk . Van’a kısmak cozum değilde o pis yerde yikansinlar görsünler . Ben bir kez kv banyosunu rezalet görmüştüm belkide aliskindirlar

Niye bu kadar sık size yatılı geliyorlar? Misal siz merkezdesiniz onlar değil. İşleri oluyor geliyorlar. Gelmişken kalıyorlar gibi birşey mi?

valla gidene kadar katlancan o zaman so ra da o dedigimizi yap odandaki banyoyu hic kullandirma odani da kilitle birak oteki banyoda ne halleri varsa gorsunler

Benimde uzaktan misafirim oluyo ben ısrar ediyorum gir yıkan diye uzun yoldan gelene . Ama bu başka millet anlamiyo

Eşim çok titiz olduğumu biliyo anlicak bilerek yaptığımı ama olsun yine de denicem her sacım elime geldiğinde oraya gidip aticam ıyyyy
Poff okudukça sinirlendim. Kim bu her hafta gelip kalanlar ya

Harika fikir :))

Kesinlikle böyle yap konu sahibi.
evet hali hasirda temizlik malzemelerini de koy kenara anlamazlarsa artik yani ne bileyim camasir suyunun yada viledanin üstüne not yazin lütfen dusdan sonra kullanin beni yoksa sahibim sinirini benden cikartiyor diye hahahahahaa

Ayda yılda evime yatılı gelenlere banyo yapma diyemem ama sizinki gibi sürekli hale getirenlere bende katlanamazdım.ben otelde banyoya girdiğimde bile yadırgıyorum düzenim olmadan bazı insanlar rahatlar sanırım.. Eviniz kiraysa uzak bi yere taşının yada eşinize camı kapıyı çarpmadan gözlerinin içine bakarak sakince konuşun(en etkili ikna yöntemi) bu durumdan bıkmak değil de rahatsız olduğunuZdan bahsedin

HEr gelen misafir banyo yapiyo bu size normal mi geldi ayrıca uzak değiliz
Boşver normal diyenlere 2 saatlik yoldan gelip sabah aksam banyo yapmak görgüsüzlük evet ..pisliklerini evlerine dönüp temizlesinler.tum hata sende hamam gibi kullandirma biraz mesafe sureklibanyo havlu carsaf yika hizmetçi misin burda ayyy cok normal diyenler emin ol.evlerine yatili misafiri yilda almayanlardir.Sevmiyorum evimde yatili misafir gelsinler yesinler icsinler gitsinler kimsede de kalmiyorum .

Öteki banyoyu misafirlere ver ve temizleme.evi yakın olup kalmaları tuhaf.kalıp banyo yapmaları normal bence.

Bence çok haklısnız hadi bir hafta kalsalar ve çok sıcak olsa geldikten iki gün sonra duş alsalar neyse yafa uzak yoldan gelseler neyse ama abartmışlar. Bence geleceklerini haber aldığınızda banyoya çamaşır suyu dökün girmek isteyen olursa yeni döktüm bikaç saat dursun durulayacağım diyin kendi odanızdaki musluğunda takılıp sökülen bi parçası varsa onlar gelince sökün gittiklerinde takarsınız. Bikaç kez bunu yapın bakalım belki anlayıp vazgecerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…