- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
aminTeşekkür ederim sağolun sağ sağlim sağlıcakla doğsun inşallah..
Sizindehayırlı olsun sağlıcakla dünyaya gelsin bebeğiniz
5 ay sonra da uzakdoğu yolu görünebilir gibi duruyor
gizemliyse başka eşleri olabilir.Sormaya çekiniyorum kendi ülkeleri hakkında birşeyler anlatmayı sevmiyor gibi geldi bana mesela genelde şahin beslediklerini sordum geleneksel dedi niye dedim öyle dedi açıklamıyor genelde bunları bana sadece başörtüsü vs bunları konuştuk
Canım Dubai Katar da oraya kim gitmek istemezki zaten oranın anlayışı daha yumuşak yönetim biçimini bilmiyorum emirlikle herhalde ama suudiler gibi değil sanirsamUzun süre kaldığın her yere alışırsın ama çok "rahat" bir yaşam stilin varsa Arabistan seni boğar. Kendimi senin yerine koyuyorum erkek arkadaşımın Arabistanda işi olsa gider miydim diye. Anca geçici bir süre olursa belki gidebilirdim o da her yerine gitmezdim sanırım belki Dubai. Zira benim hiçbir şekilde yaşam tarzıma uygun bir yer değil. Belki Dubaide az buçuk rahat ederim daha turistik olduğu için.
Sormaya çekiniyorum kendi ülkeleri hakkında birşeyler anlatmayı sevmiyor gibi geldi bana mesela genelde şahin beslediklerini sordum geleneksel dedi niye dedim öyle dedi açıklamıyor genelde bunları bana sadece başörtüsü vs bunları konuştuk
Bilemiyorum bende kuralları çok katı ama araba kullanabilirsin felan demişti bana ama oraya gittiğimde şok geçirmekten korkuyorum şeriatle yönetiliyor sonuçta ki ben dinle alakası olmayan bi insanım
Kendisi orada orduda çalıştığı için şuan için Türkiyede yaşayamayız ama ileride olurmuş
Her gördüğüne aşık olabilen bir insana benziyor... Ayrıca hazirandan beri gözüme takılan 5 kişiye aşık olup bir başka kişiyle daha evlenme kararı almış da vazgeçmiş gibi... Bilemiyorum da durum çok karışık :)Boşuna mı dertlenmişim demek.
Bu arada konu sahibesi 19 yaşındaymış.
Konu sahibi bir şeyi merak ediyorum. Önceki konularınıza göz gezdirdim de, sevgiliniz bakire olmamanızı nasıl karşıladı? Araplarda bekaret bizdekinden daha bir önemli hatta cezalandırma, öldürme sebebi diye biliyorum. (Yanlışsam biri düzeltsin.)
ozaman dinizi değiştin lütfen söze bak dinle alakası yokmuş töbe yarabbim...... size hersey müstehak diye gecırdım ıcımden. allahı bılmıyorsunuzkı doğru yolu bulupta neyın yanlıs neyın dogru oldugunu bılesınız. hadı hıcbırsey yapmıyorsunuz dinle alakam yok ne demek arkadas besmele cekmeyide mi bılmıyon abdest almayıdamı bılmıyon. karısmıcaktım ama sınırlerıme hakım olamadım..........Bilemiyorum bende kuralları çok katı ama araba kullanabilirsin felan demişti bana ama oraya gittiğimde şok geçirmekten korkuyorum şeriatle yönetiliyor sonuçta ki ben dinle alakası olmayan bi insanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?