Baş örtüsü ve Arabistan

seni süprizler beklıyor desene ,

Ne güzel mesleğin var. İşini bırakıp henüz 5 aydır tanıdığın bir adamın peşinden bir bilinmeze gitmek çok mantıksız. Kabul ediyorsa burada yaşayın işini de asla bırakma kesinlikle hata yapıyorsun. Düşünüyorum da ileride kızımın böyle bir düşüncesi olsa kahrımdan ölürüm herhalde.

Alkol araplara degil muslumanlara ters bir durumdur dinle alakaniz yoksa boyle biseye kalkismayin. Seriatla yonetildigi falan da yok seriata ters sacma sapan milyon tane kurallari var. Basortusu de takilmaya zorlancak bisey degil. Dinle alakaniz olmayip kurallarini din uzerine kurmus bir ulkeye gitmekte ki mantik.

aynen yaaa , büyük konuşmak asla istemıyorum bnımde bir kızım var çok şükür ama bu kızlar ,hemen evlenme derdine düşüyorlar ,

Öyle bir ülkeye gitmek o kuralları kabul etmek yürek yemek kadar düşündürücü..
Kendi kızımı düşündüm o anda,böyle bir kararla bize gelseydi neler yaşanırdı evde..
Şimdi bile başka bir ildeolmasına rağmen zor oldu..

Yok artık evini işini aileni bir belirsizlik için nasıl bırakıyosun? Cahil cesareti bu. Zaten diyorsunuz ya bişey bilmiyorum bu konuyla ilgili diye

benim anlamadığım aile ne diyor bu duruma? anan baban yok mu senin?

kendim başörtülüyüm. çok fazla olmasa da dini bilgim az çok vardır. ama Arabistan da yaşayamam. 5 ay da ülke değiştirmek evlenmek için çok kısa bir süre. şahsen 5 aydır tanıdığım biri için ilçe bile değiştiremezdim. (evliyim bu arada)

bizimki daha kucuk ama büyüyünce ayrı evde yaşıyacam ben falan diyor ozaman bile ateş basıyor benı ,
cadı yaaaa

tövbe bismillahhh
5 ay tanıma...
farklı bir ırk...
yaşam tarzı degişkligi..
o ne özgüvennn ooooo

Kadinlarin 2 hatta 3 planda tutuldugu bir ulkeye gitmek ne kadar dogru sizce bence HATA !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…