Sinirlenince ne dediğinin farkında olmuyor.eşiniz haklıyken haksız duruma düşmüş kafanı ezerim ne ya..
Laf saydı çekti gittiSeni soyutlamak istemesi ailesi yüzünden mesaj atma ergen değilsiniz yetişkin evli insanlarsınız
Sinirlenince ne dediğinin farkında olmuyor.
Ama o kadar kırıldım ki
Laf saydı çekti gitti
Ben ona kırıldığımı belli edecek bi şeyler söylemek istiyorum
Ama çok kırdı konuşmaları beni canım hoşlanıyorsan git seni tutmuyorum yemin etmişim demesi falan çok üzgünüm ben her şeyi bizim için yapıyorum o ise beni soyutlamak istiyor :-(Üzme canım kendini bir iki öyle der sonra dayanamaz bence. Bizim de bu tarz konuşmalarımız oldu. Eşim internet şifresini saklıyordu falan. Sonra gelip evi sattığı parayı elime verdiği de oldu yani :)) bu erkekler bi tuhaf kontrol ellerinde olsun istiyorlar. Bırak bir ay öyle takılsın sonra yine sen çaktırmadan alırsın kartı. Lazım oldu falan dersin
Rahat rahat ailesine para vermek için işteÇok saçma ne demek kimse eşinin maaşını bilmiyor karışmıyor inanın çoğu insan eşinin maaşını kuruşuna kadar biliyor bizim dukkanimiz olduğu için sabit bir gelirimiz yok aylık degisiyor fakat eşim onu bile bana söylüyor eşinin tepkisi çok yanlış ve çok saçma geldi bana bi işler karıştırıyor olmasa böyle çok tepki vermez kimse
Maaş kartı değil.o onda zatenMaaş karti bende dursun ne demek ne kadar saçma. Adam gidiyor çalışıyor maaş kartı ne hakla sende duruyor . Sende çalış seninkide sende dursun madem
İşte ben de dedim canım kendi paramı kazandığımda ben de sana söylemicem dedimCnm eşin terbiyesizligi ele almış sana karşı da çok saygısız
Bence eşine de ki tmm cnm senin dediğin gibi olsun bu evin erkeği sensin bunca yıl okumussun evimizi gecindir ben bir seye karışmıyorum
Aynı şekilde bende ise girince paramı kendim yoneticem yemin ettim de
Ve dediginide yap
Boşver ailesine de verirse versin bu yüzden yuva yikma
E peki nasıl davranmalıyım ki onun bu son söylediklerinden sonrayani biraz fazla karışmışınız gibi bir hava sezdim .yani sizi zor durumda bırakıyorsa evet karışmak hakkınız ama zor durumda değilseniz parayı o kazanıyor maalesef karar vermenin çoğunluğu onda aynı şey senin içinde geçerli .sen çalıştığında sana gelip şunu şuraya ver kartını çok harcama dese sende kızarsın emin ol .çünkü çalışmak kolay değil
Tabiki saçma sen o evin kadinisin parain senin elinde olması lazım bana gorede esin biraz değişik davranmış canımRahat rahat ailesine para vermek için işte
Ben çok üstüne gittim ama o da var
Ama tamamen beni soyutlaması çok saçma
Ben neciyim evden
bence bir süre sessiz kal .her iki tarafta aşırı sinirli .bir kaç gün geçsin sonrasında madem karışılmasını istiyorsun al sen yöet ama ben zor durumda kalmak istemiyorum eksiğim olsun istemiyorum de .eğer kabul ederse dene bakalım ne kadar dayanabilecek.dayanıyorsa bırak yönetsin .neden abartıyorsunki o kadarE peki nasıl davranmalıyım ki onun bu son söylediklerinden sonra
Sinirlendi ve iyice abarttı her şeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?