Başımı alıp gitmek istiyorum

çalışmak için eşinden izin mi alıyorsun??
bence sizin çözmeniz gereken çok konu var.
ben sizin yerinizde olsam o evde ekmek bile yiyemem yani.
gidip çalışıp paramı kazanırım. kpss de çalışıırm. ki öyle de yaptım. hem kpss hazırlandım hem çalıştım..
bir de eski konunu da biliyorum. adam ailesine para yolluyor biriktirmiyor. kızarsın diye de ailesine bişey diyemiyor sana dayılanıyor tabiri caizse..

başını ezcem nedir ya? var mı şiddet huyu?
Bugüne kadar hiç olmadı ama çok sinirlendiğinde şiddet meyilli kelimeler söylemişliği var iki üç kez. Normalde sinirli biriymiş evlendiğimizde bu huyunu terk etmeye çalışıyordu. Gözle görülür derecede düzelme var onda bu konuda
Sakinleşince gelip özür diledi hep
Ama bu sefer yine kullandı. Ve bana çok dokundu

Aynen. Ve ben napacağımı bilmiyorum artık
Ne o beni anlıyor ne ben onu
Ortada sevgi var
Ama bir o kadar da iletişimsizlik var
Ben de dört dörtlük değilm hatalarım var
Ama o da yapıcı olamıyor
Hemen parlıyor

daha önceki konunu da okumuştum .biraz fazla para işlerine karışıyorsun bence,hiçbir erkek bu derece didiklenmekten hoşlanmaz,bırak evin erkeğiyim diyor madem halletsin her şeyi.inan eşinin yerinde sen olsan sen de çok sinirlenirdin eşine. ben şahsen eşim bana hesap sorduğunda ,sürekli para muhabbeti yaptığında çok kızıyorum

Ailesine borç olması kaydıyla para verditme neymiş o ya bekar degilki o herkesin ayrı gecincemesi var.bu konuda resti çek canım oldu o zaman sende çalışmaya başlayınca kendi ailene para gönder olur mu öyle.

Maaş kartını almadım canım

bende dursun demişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…