İşte ben de dedim canım kendi paramı kazandığımda ben de sana söylemicem dedim
Söyliceksin hatta ben alcam dedi ve benim kayışım orda koptu
Sinirlenince aslında böyle konuşuyor iyi olduğumuzda böyle yapmaz ama yarın bi gün çalıştığımda böyle bi konu açılsa kalkıp böyle davranmayacağı ne malum :-(
Dedim ve karışacağım ona da bi şey diyemezsin dedi.Ben de o zaman eş gibi davranmam sna dedim diyo davranmazsan başını ezerimtamam senin parana karışmayacağım evin tüm ihtiyaçlarını da gider
yarın öbür gün ben çalışmaya başlarsam tek kuruşunu sormak yok o zaman de
ama şimdi tamam dese bile çalışınca o tamam olmayabilir dikkatli ol
1.5 yıl ve bu iki üç defadr hoşuna gitmiyorsa devam etmezsin benimle diyor.Yuhh niye o alıyormuş maaşını
Neyse bence bir an önce işe gir çocuk yapma sakin bu adam hiç güven vermedi bana
Hemen kapıyı gösteriyor ne kadar lık evlisin
adam seni benim maaşıma karıştırmam ama ben seninkine karışırım demişWuw, calisan bir adamin kurusunu kadar harcamasini takip etmek, maas kartini elinden almak, harcamasinin hesabini sormak...
Erkek kadina yapinca da hos degil, sizin adami koydugunuz pozisyooon hic hos degil.
Valla şuan ona o kadar çok kırgınım ki senin tek bi kuruşuna dahi karışmicam bi daha da senden tek kuruş dahi istemicem demk istiyorum. Eğer bna o kadar sert tepki vermeseydi, kafanı ezerim hoşlanıyorsan bırak falan demeseydi senin dediğin tarzda bi şeylr söylicektim ben de ona.Ama şuan o kadar gözümden düştü ki. Böyle dersem gurursuzmşm gibi gözükeceğim sanki :-(bence bir süre sessiz kal .her iki tarafta aşırı sinirli .bir kaç gün geçsin sonrasında madem karışılmasını istiyorsun al sen yöet ama ben zor durumda kalmak istemiyorum eksiğim olsun istemiyorum de .eğer kabul ederse dene bakalım ne kadar dayanabilecek.dayanıyorsa bırak yönetsin .neden abartıyorsunki o kadar
Maaş kartını almadımWuw, calisan bir adamin kurusunu kadar harcamasini takip etmek, maas kartini elinden almak, harcamasinin hesabini sormak...
Erkek kadina yapinca da hos degil, sizin adami koydugunuz pozisyooon hic hos degil.
Aynen.diyo sen karışamazsın ama ben karışırımadam seni benim maaşıma karıştırmam ama ben seninkine karışırım demiş
Çocuk falan gözümde kararttı zatenBoşver cnm yaa para birikiminin borcu fln ne yaparsa yapsın
Onun dediği olsun bakalım ye iç keyfine bak ise girince rahat edersin
Konuyu kapat relaks davran
Ama lütfen çocuk yapma!
yani orda abartmış evet sanırım çok sinirlenmiş sinirden demiş olabilri ama yine de saygılı olabilri di .dediğim gibi sessiz kal ikinizde biraz dinlenin bu olay sizi baya bi yıpratmış anladığım kadarıylaValla şuan ona o kadar çok kırgınım ki senin tek bi kuruşuna dahi karışmicam bi daha da senden tek kuruş dahi istemicem demk istiyorum. Eğer bna o kadar sert tepki vermeseydi, kafanı ezerim hoşlanıyorsan bırak falan demeseydi senin dediğin tarzda bi şeylr söylicektim ben de ona.Ama şuan o kadar gözümden düştü ki. Böyle dersem gurursuzmşm gibi gözükeceğim sanki :-(
Ay kimse kimseye karismasin o kadar detayli, cocugun harcligini kontrol eder gibi...Aynen.diyo sen karışamazsın ama ben karışırım
Ah canım ben kendim o akıl etmiyor ben para veriyorm kardeşlerineBu ne boyle muhasebe müdürü gidip herşeye karismisin adam evi gecindiriyormu istediğini aliyormu daha neden karisiyorsunki borcta yapsa kendi oduycek sonuçta siz calissaniz Eşiniz maaş kartına bana ver dese zorunuza gitmezmi sizde çalışıyor olsanız aileniz zor durumda olsa para gonderseniz Eşiniz söylense hosunuza gidermi biraz empati yapın kaç yaşına kadar çocuk büyütüyor insanlar borçla harçla bir maaşla çocuklar buyunce ananın babanın suratına bakmıyor bizde yaslancaz elbet
Canım sen hiç takma boşver kocanla arani bozma naparsa yapsın sen karissanda illa vericek demekki senin tek dusuncen sınavını kazanmak olsun kendi maaşını bir eline al istedgin gibi harcarsin napicaksin parayı kazanan o istediklerini aldir fazladan gerisiyle ilgilenme annasi babsi yeri. Gelir iyi olur senin aran açılır kocanla bu işler böyle sen istersen canını ver onlar anasi babası diye daha kiymetli boşverAh canım ben kendim o akıl etmiyor ben para veriyorm kardeşlerine
Ama ailesi artık o kadar abarttı ki
İki kredi borcumuz var cebimizde doğru düzgün para kalmıyor
Ve o gizlice yapıyor
Bu olur mu hiç
Ailesi bi kuruş borç bile vermiyor bize
Ama kocamın cebinde 10 lira olsa götürüp veriyor kendi milletten borç harç alıyor
Bu insanların evi var arabası hayvanları var
Biz ise kirada üç kredi borcu vs
Düşün artık durumumuzu
Zaten bu saatten sonra hiç karışmayı düşünmüyorum o kadar kırıldım ki onaCanım sen hiç takma boşver kocanla arani bozma naparsa yapsın sen karissanda illa vericek demekki senin tek dusuncen sınavını kazanmak olsun kendi maaşını bir eline al istedgin gibi harcarsin napicaksin parayı kazanan o istediklerini aldir fazladan gerisiyle ilgilenme annasi babsi yeri. Gelir iyi olur senin aran açılır kocanla bu işler böyle sen istersen canını ver onlar anasi babası diye daha kiymetli boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?