Başımı alıp gitmek istiyorum

tamam senin parana karışmayacağım evin tüm ihtiyaçlarını da gider
yarın öbür gün ben çalışmaya başlarsam tek kuruşunu sormak yok o zaman de
ama şimdi tamam dese bile çalışınca o tamam olmayabilir dikkatli ol

Yuhh niye o alıyormuş maaşını
Neyse bence bir an önce işe gir çocuk yapma sakin bu adam hiç güven vermedi bana
Hemen kapıyı gösteriyor ne kadar lık evlisin

Dedim ve karışacağım ona da bi şey diyemezsin dedi.Ben de o zaman eş gibi davranmam sna dedim diyo davranmazsan başını ezerim
Ne saçma böcek.miyim ben ezesin dedim

Yuhh niye o alıyormuş maaşını
Neyse bence bir an önce işe gir çocuk yapma sakin bu adam hiç güven vermedi bana
Hemen kapıyı gösteriyor ne kadar lık evlisin
1.5 yıl ve bu iki üç defadr hoşuna gitmiyorsa devam etmezsin benimle diyor.
Normal zamanlarda iyiyiz bna çok çok ii ama bu konuda çok dolmuş ve patladı.
Sinirlenince ne dediğini bilmiyor
Sonra gelip özür diliyor.biz birbirimiz olmadan yapamayız falan filan söyleniyor
Off of

Wuw, calisan bir adamin kurusunu kadar harcamasini takip etmek, maas kartini elinden almak, harcamasinin hesabini sormak...

Erkek kadina yapinca da hos degil, sizin adami koydugunuz pozisyooon hic hos degil.
adam seni benim maaşıma karıştırmam ama ben seninkine karışırım demiş

Valla şuan ona o kadar çok kırgınım ki senin tek bi kuruşuna dahi karışmicam bi daha da senden tek kuruş dahi istemicem demk istiyorum. Eğer bna o kadar sert tepki vermeseydi, kafanı ezerim hoşlanıyorsan bırak falan demeseydi senin dediğin tarzda bi şeylr söylicektim ben de ona.Ama şuan o kadar gözümden düştü ki. Böyle dersem gurursuzmşm gibi gözükeceğim sanki :-(

Wuw, calisan bir adamin kurusunu kadar harcamasini takip etmek, maas kartini elinden almak, harcamasinin hesabini sormak...

Erkek kadina yapinca da hos degil, sizin adami koydugunuz pozisyooon hic hos degil.
Maaş kartını almadım
Ptt kartımız var ayrı birikimi orda topluyoruz yazın bi borcumuz var ona ödememiz gerekiyr.Onu almştm.Hatta kendi de tmm sende dursn demişti.

Boşver cnm yaa para birikiminin borcu fln ne yaparsa yapsın
Onun dediği olsun bakalım ye iç keyfine bak ise girince rahat edersin

Konuyu kapat relaks davran

Ama lütfen çocuk yapma!

Boşver cnm yaa para birikiminin borcu fln ne yaparsa yapsın
Onun dediği olsun bakalım ye iç keyfine bak ise girince rahat edersin

Konuyu kapat relaks davran

Ama lütfen çocuk yapma!
Çocuk falan gözümde kararttı zaten
Yiyip içerim canım ama o bilmiyor para geçindirmeyi
Ona kalırsa biz ne ev bark sahibi olcaz ne bi şey :-(

yani orda abartmış evet sanırım çok sinirlenmiş sinirden demiş olabilri ama yine de saygılı olabilri di .dediğim gibi sessiz kal ikinizde biraz dinlenin bu olay sizi baya bi yıpratmış anladığım kadarıyla

Aynen.diyo sen karışamazsın ama ben karışırım
Ay kimse kimseye karismasin o kadar detayli, cocugun harcligini kontrol eder gibi...

Neyse, su anda siz calismadiginiza gore, o borc odenemezse en cok o tutusacak, siz daha sakin kalin.

Bu ne boyle muhasebe müdürü gidip herşeye karismisin adam evi gecindiriyormu istediğini aliyormu daha neden karisiyorsunki borcta yapsa kendi oduycek sonuçta siz calissaniz Eşiniz maaş kartına bana ver dese zorunuza gitmezmi sizde çalışıyor olsanız aileniz zor durumda olsa para gonderseniz Eşiniz söylense hosunuza gidermi biraz empati yapın kaç yaşına kadar çocuk büyütüyor insanlar borçla harçla bir maaşla çocuklar buyunce ananın babanın suratına bakmıyor bizde yaslancaz elbet

Ah canım ben kendim o akıl etmiyor ben para veriyorm kardeşlerine
Ama ailesi artık o kadar abarttı ki
İki kredi borcumuz var cebimizde doğru düzgün para kalmıyor
Ve o gizlice yapıyor
Bu olur mu hiç
Ailesi bi kuruş borç bile vermiyor bize
Ama kocamın cebinde 10 lira olsa götürüp veriyor kendi milletten borç harç alıyor
Bu insanların evi var arabası hayvanları var
Biz ise kirada üç kredi borcu vs
Düşün artık durumumuzu

Canım sen hiç takma boşver kocanla arani bozma naparsa yapsın sen karissanda illa vericek demekki senin tek dusuncen sınavını kazanmak olsun kendi maaşını bir eline al istedgin gibi harcarsin napicaksin parayı kazanan o istediklerini aldir fazladan gerisiyle ilgilenme annasi babsi yeri. Gelir iyi olur senin aran açılır kocanla bu işler böyle sen istersen canını ver onlar anasi babası diye daha kiymetli boşver

Zaten bu saatten sonra hiç karışmayı düşünmüyorum o kadar kırıldım ki ona
Ne yapıyorsa yapsın
Ben de artık nereye kadar dayanabilirsem :-(

Büyüdüğü aile zihniyeti nasılsa o da öyle davranmak istiyor

Nasıl bir kadın eşine maaş kartını vermemeliyse bir erkekte vermemeli bence hiç hoş değil. Ne demek yani? Sen bütün ay çalış paranı bir başkası hesaplasın. Ben eşinin yerinde olsam sana harçlık verir, evin ihtiyaçlarını karşılar gerisinede karıştırmazdım. Çok saçma.

Bu ne böyle adamın maaş kartı sende ne arıyor...sen çok mu paracısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…