Başımı alıp gitmek istiyorum

Doğru okumayı dene bence önce
Maaş kartı bnde deil.
Borç için birikim yaptığımız bi Ptt kartı var o bendeydi
Ne fark eder,adamın tüm parasını alıp o karta atmayla maaş kartına el koyma arasında ne fark var...adam parası kalmayınca arkadaşlarından alıyormuş,mahçup oluyor belliki...hayat çok kısa böyle par pul hesapları için...bir ay da birikim yapmayı ver,allah önce sağlık huzur versin...boğmuşsun adamı,adam evleneceğine pişman olacak ve sonra da sırf senin bu tutumundan kurtulmak için yalana başvuracak...senin yaptığını eşin yapsa boşardın demekki adamı

Ama çok kırdı konuşmaları beni canım hoşlanıyorsan git seni tutmuyorum yemin etmişim demesi falan çok üzgünüm ben her şeyi bizim için yapıyorum o ise beni soyutlamak istiyor :-(
Üzülme bak o da pişman olmasa seni sevmese geri dönmezdi eve. Sinirlerine hakim olamıyorlar işte.

Bence biraz fazla abartmışsınız tamam maaşını bilin borcunu bilin ama o kadar da sorgulamayın sonuçta oda aklı başında biridir bir insanı çok sıkarsanız bunaltırsanız kaçar gider örnek gerekirse şöyle söyleyeyim benim abim karısından habersiz tuvalete bile gitmezdi maaşını karısına verirdi sonra karısı ona harçlığını verirdi abim artık bu durumdan sıkılmış olacak ki kendisine dost tutmuş şimdi iki senedir o kadınla beraber çoluk çocuğa da artık baktığı yok bir kuşu avucumuza alsak çok sıksak ölür çok rahat bıraksak kaçar gider o yüzden öyle davranmalıyız ki ne kaçsınlar nede ölsünler eşine biraz zaman tanı inşallah herşey düzelir

Bu kadar para meselesi yapılmamalı... bana itici geliyor.. Eşin gibi sinirlenebilirdim açıkcası

Telefonlarınıza bankaların uygulamalarını indirin. İnternet bankacılığından takip edin. O zaman kart sen de durdu ben de durdu derdi olmaz. Evlilikte gizli saklı şeyler olmaz. Eşimle para konusunda hiç sıkıntı yaşamayız çünkü bilir ki habersiz borç yaparsa ya da bir yere para verirse, yalan söylerse beni yanında bir daha göremez :)

Abartmışsın. Ayda ne kadar şahsi harcaman oluyor, diyelim 1.000 tl, onu talep et eşinden al, gerisine karışma. Evin idaresi borçlar vs...hepsi onun sorumluluğunda olsun.

İnşallah :-(

Abartmışsın. Ayda ne kadar şahsi harcaman oluyor, diyelim 1.000 tl, onu talep et eşinden al, gerisine karışma. Evin idaresi borçlar vs...hepsi onun sorumluluğunda olsun.
Aramız düzelirse öyle yapacağım bundan böyle
Ama konuşmaları,kafanı ezerim,sen çalıştığında da ben el koyacağım demesi çok zoruma gitti

Adamın günde kaç saat alın teri dökerek kazandığı para üzerinde sanki sizin emeğiniz gibi hak idda etmeniz çok tuhaf.

Eşim böyle bir şeye yaraşmaz
Yoksa beyefendi rahat rahat ailesine para veremez
Heralde böyle bir şey teklif etsem iyice kızar :-(

Adamın günde kaç saat alın teri dökerek kazandığı para üzerinde sanki sizin emeğiniz gibi hak idda etmeniz çok tuhaf.
Ben eşiyim bnm de hakkım var.özelde çalışmama izin vermedi. Otur evde kpss hazırlan ben sna her konuda yardım eder fikir danışırım ddi
Ve ben eşimin parasının boş şeylere gittiğini farkedersem , sormam en doğal hakkım.o kendinde böyle bir hak buluyorsa ilerde, benim de yapmam doğal değil mi

Tamamen haksız değilsiniz elbette ama karşınızdaki de çocuk değil, çok üstüne gitmişsiniz.

cnm okurken kendimi kötü hissettim bende mi problem var diye.....tabiki bu da bir eş örneği ama inan bana evlendiğim günden beri ne kadar maaş aldığını bilmem ,herşeyle o ilgilenir hesap kitap bilmediğimden değil,özel şirketlerde muhasebe de çalıştım 10 sene ama senin kadar ısrarcı olmadım harcamalar konusunda.....ha şu da var tabi ailesinede yardım eder yetiştiği yerde ama ben bıkmışım herhalde hesap kitaptan hiç uğraşamam onun bu konularda ki dırdırıyla valla

Tamam sözler ağır ama esasen adam haklı

Burada adamlar kadınların maaş kartını alınca olur mu öyle şey sen çocuk musun diyoruz çok harcıyormuşum o ev için hesap yapıyormuş deyince de olmaz diyoruz

Sen de aynısını adama yapmışsın ki kendin de diyorsun az para veriyorum ailesîne vermesin diye

Adam bunalmış parası varken borç mu istenir başkasından

bence bu forumda gördüğüm bir çok kişi tasarrufu abartıyor yani günü hiç yaşamayalım hep biriktirelim olmaz zira ömür geçiveriyor

Hiç mi haberim olmasın diyorsun ya ben yöneteceğim diye baştan müdahale etmeyip sohbet ile birlikte yönetebilirliğin ki holding değil ev bütçesi bu zorunlu giderler var yeme içme var bir de gezme giyinme sadece önem sırasına göre harcanır oldu bitti

Bunun çocuklukla ne alakası var ki. Eşimde okumuş biri ama para hesabı yapamıyo. Borca giriyo sürekli ne harcadığını bilmiyo. Bu yüzden giderleri ayırırız kalanı konusunda da beni dizginle der. Kartlar bi ara hep bendeydi hatta.
Eş misin kapama mı ne demek söylemicem

bence saçmalayan taraf sensin, adama resmen ilkokul çocuğu gibi davranmışsın yok maaş kartın bende dursun sende durursa harcarsın yok hesabı ben yapiyim elindekini harca filan. sen ev hanımı da olsan memur da olsan annesi gibi davranman karşındakini rahatsız eder, ki çalışsan o sana böyle davransa emin ol sen de rahatsız olursun

Kapama derken ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…