Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Soyun ya birşey olmaz aklına kotu şeyler getirmedikten ve besmele çektikten sonra, hani derler ya banyoda izlerler falan besmeleyle gözlerine perde iniyormus başka biseye gerek kalmıyor ben hep besmele cekerim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaaaaaa olmadı bak şimdi var deyipte anlatmamak lütfeeennn :)) nie canım sen nasıl giriyosun duşa bide çıplak girince noluyo ????

Ya içimden bir ses anlatma diyor ve vardır bir hikmeti diye anlatmıyorum :) cinler o bölgeden a§ık oluyorlarmış da ondan :)) ben öyle biliyorim

Benim de ruyalarim hep çıkar ama.biktim gerçekten buradaki daha eski yorumları okuduysan anlattım.birkaç tane

valla okudum bi kısmını ama hatırlayamadım o kadar çok yazmışlar ki nicklere bakamadımm.. :)) bak bişi daha geldi aklıma.2 yıl önce kız kardeşim yeni doğum yaptı.biras uzakta kendisi .bebeği 6 aylık olunca gesmeye annemlere geldi ben de gittim.beraber yatarız genelde.zaten yaz günü muhabbet falan.nese gece geç oldu yatalım dedik.kardeşim sirekli abla korkuyom kanepeleri birleştirip yatalım dedi.bende tamam dedim :)) nese aradan bi 10 15 dakka geçti mutfaktan sanki böle tencereler düştü gibi oldu.ben söle bi kulak kabarttım ama değil.remen bi kapının önünde kapı kapalı bu arada tencere tava dövüyolar ben okumaya başladım snra kadeşim ablaaa dedi o da duymuş.ben daha fazla korkmasın die bişi demedim .kalktık tencereler falan düşmemiş yerinde duruyo ben balkona sigara içmeye çıktım nese perdeyi çekmiştim.kardeşimde wc ye gitti.arkasından ben.perdeyi tekrar kapatmak için gittiğimde kapalıydı.kardeşime sen mi kapattın dedim yooo dedi.acayip tırstık o gece.ertesi gün annemlere anlattık olayı annem şok oldu.snra kardeşimi ve çocuğu kaynanası bugdayla 40 lamış.annem olmaz ondan korkuturlar dedi.tekrar 40 ladık.o gece yattığımızda da ben etrafa bi sürü örümcek kustum hatta ayağa kalkmışım öğürüyomuşum kardeşim uyandırdı... bide bunu unutmam allahım sen koru yarabbim (

Ben nolur nolmaz diye en azından alt tarafı(aferdersiniz) kapatmak istiyorum canım :) işte izlemelerinden çekindiğim için bu şekil giriyorum canım :))

Ben lohusa iken böyle olmuştum bir şeye çok stres yapıyorsan ondan da olabilir . Dikkat et bidaha olursa o zamanlarda mı oluyor.

ruyalarla ilgili demedim zaten. ruyalar gayet normal bi durum

...esinin suratini farkli görmesi veya sevdiklerini kotu durumlarda asili v.s gormesi...

birebir tanik oldugum bir durumdur..en yakin arkadasm 2 yil boyunca benzerini yasadi...hocaya gider ve ya gitmez kendi karari...sadece örnek verdim.

Hadi ya besmele çek allahın izniyle bisey olmaz yoksa temizliği tam saglayamazsin, ama şöyle birşey geldi aklıma saçma biraz ama dalga gecmiyorum ya ağda yapılmamışsa bikini bölgede orman gibiyse o zaman noluyo aklıma ilk bu geldi gerçekten benim kafa biraz saçma şeylere çalışıyor :)

Örümcek mi kustun???

ayyy canım korkutma şimdi ya ben bi kere oldum öle hocaya da gittik bişi yok dedi zaten dediğim gibi bi daha olmadı böle biş.o geceyide eşim küs olmamıza bağladı.allah zaten eşiyle yatağa küs girmemeyi emretmiş ...

Yeni doğum yapmış insanlar da oluyor böyle şeyler gece imdat çığlıklarıyla uyandığımı biliyorum .
Bir de başka bir yere yatıya gittiğim zamanlar da oluyor yerimi yadırgıyorum belki de .

Hee tamam canım ben yanlış anladım o zaman :)
bi de insan bu şeylerden ne kadar korkarsa o kadar içine düşüyor ya ondan da boyle durumlar yasaniyo olabilir bence

Canım ona dikkat ediyorum da sorunu anlayamadIm ??

eneeee bak şimdi ya ben de bi araştırayım bakam hiç duymamıştım !!!

Canım ona dikkat ediyorum da sorunu anlayamadIm ??

Hani o bölge ağdalı olmasa yine aşık olurlar mi onu merak ettim gece gece sacmaladim ama.aklıma bazen boyle ilginç sorular geliyor kafamda deli sorular :)

eneeee bak şimdi ya ben de bi araştırayım bakam hiç duymamıştım !!!

Araştır tatlım :)) valla ne kadar doğru bilmem ama ben bu şekilde yıkanIyorum yaklaşık 1 senedir :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…