- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Göğüs neyse de bikini bölgesi bence hic hoş birşey degil garip bi bölge ne bileyimerkekler nasıl seviyo anlamiyrm görünce nasıl istekleri kacmiyo ben erkek olsam gey olurdum heralde (azıcık konuyu saptiralim korkudan kimse uyuyamiycak )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla kocişlerin bi faydası yok horul horul yatıyo benim ki :)))
Rabbim hayırlı bi koca nasip etsin sana inşallah , çok tatlısın .
Bana ablamın yanı gözüktü :))
Ben kardesimle yatcam ışık da açık
Evet yaa nerde bizim kocislerimizzz biz de istiyoruuzz simdi ben kardeşime sarılıp yatcam hayat mi bu
Kuran kursunda ki hocam :)
Rabbim hayırlı bi koca nasip etsin sana inşallah , çok tatlısın .
Göğüs neyse de bikini bölgesi bence hic hoş birşey degil garip bi bölge ne bileyimerkekler nasıl seviyo anlamiyrm görünce nasıl istekleri kacmiyo ben erkek olsam gey olurdum heralde (azıcık konuyu saptiralim korkudan kimse uyuyamiycak )
valla hadi canlarım benim bu konunun arkası kesilmicek ben gideyim de yatayım tabi uyuyablirsem 5 dakka snra çıkıp gelmezsem şaşırmaınhadi ii geceler
ahahaha evliydin dimi sen , vajinusmus olmayasın sakın bu tür düşüncelere sahip olanlar da oluyormuş genelde.
Ay bazen bakIyorum kendime ama göğüste bana çekici gelmiyor yacidden anlamıyorum nasil güzel gözüküyor onlara ??bu arada bi itirafta buluncam o tarafın erkeklere çekici geldiğini yeni öğrenmiş bulunuyorum ben göğüs kalca ince bel bbacak falan biliyodum da o tarafın sadce bir arac olduğuni sanIyodum :))
Yukar da düzelttim yorumu ama böyle işte sürekli baskı yapılıyor ya kızlara , işte korkunç , sevimsiz, yasak bölge , çirkin falan soğuyormuş kadın tamamem psikolojik sebeplerden kaynaklanıyormuş , aman ben de bilir kişi gibi konuştum yani öyle biliyorum.Ayy ciddi misin ??
ahahaha evliydin dimi sen , vajinusmus olmayasın sakın bu tür düşüncelere sahip olanlar da oluyormuş genelde. karıştırmışım nickleri , aman canım valla espirisine yazmıştım ama düşünme öyle , öyle davranıyorlar ki vay ben nasıl bir elmas taşıyormuşum diyorsun , ay benm de uykum gelmiş belli ki kurduğum cümleye bak
Araç ta sonuçta görünce bi kuduruyolar bi garip oluyorlar hoşlarına gidiyo bi çekiciliği var kendinceo dediğin hatlar kıyafetle bile belli oluyor hangi erkek vay be kizin fiziğine bak dememiştir ki o da hoşlarına gidiyor ama o bölge kocaya özel daha çok hoşlarına gidiyo dayanamiyolar görünce ama ben kendime bakınca hic hoş gelmiyo bana bazen inceliyorum da bu başı bisey la diyorum bi tuhaf sekli yani bana öyle geliyor
Yukar da düzelttim yorumu ama böyle işte sürekli baskı yapılıyor ya kızlara , işte korkunç , sevimsiz, yasak bölge , çirkin falan soğuyormuş kadın tamamem psikolojik sebeplerden kaynaklanıyormuş , aman ben de bilir kişi gibi konuştum yani öyle biliyorum.
Yok canım evli değilim ama evlenmek istiyooomaslında ben cinsellikte iyi olacagimi dusunuyrm ama kendime bakınca bazı şeyler çok gereksiz garip geliyor
Yok canım senin ki farklı diye düşünüyorum öyle olmasa konuşamazdın rahat rahat .Ya aile ortamım da böyle bişi olmadı ama böyle düşUnüyorum ben.Normal değil mi yani??
Ayyy sesli sesli gUlUyorum evde yacidden bana da öyle geliyir hayır neyinden etkilenir bunun anlamıyirum zaten ben utanIrim ki baktırmammm :))
Bence de etkileyici tarafimiz yok ama O gun gelsin zaten her gece iki uç saatten aşağısı kurtarmaz
ay gece gece çok güldüm ya , hiç böyle düşünmemiştim .
Cuma süresini bol bol oku evlilik için o süre okunur .
Yok canım senin ki farklı diye düşünüyorum öyle olmasa konuşamazdın rahat rahat .[/QUOTE ay iyi bari :)
Ne etkisi var ki o surenin cano?
Ooooooooo maşAllah :)) kkolay gelsin enişteye valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?