- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
valla hiç dikkat etmedim.ama kafayı bişeye çok takıyorum ondandır belkide :44::44:
Yeni doğum yapmış insanlar da oluyor böyle şeyler gece imdat çığlıklarıyla uyandığımı biliyorum .
Bir de başka bir yere yatıya gittiğim zamanlar da oluyor yerimi yadırgıyorum belki de .
Araştır tatlım :)) valla ne kadar doğru bilmem ama ben bu şekilde yıkanIyorum yaklaşık 1 senedir :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hani o bölge ağdalı olmasa yine aşık olurlar mi onu merak ettim gece gece sacmaladim ama.aklıma bazen boyle ilginç sorular geliyor kafamda deli sorular :)
İste çok korkunca çok düşününce ondan oluyodir kendini rahat bırak bence dusunmemeye çalış bi de hani duanın seni koruduğuna inaniyosun o yüzden boyle bisey artik oiyodur diye dusunuyrm insan neye inanirsa o gelir başına sonuçta sen rahat olmaya bak
ewet rüyamda noldu ki??
Ay evleniyim artik ya ben de kocisle yatmak istiyorumsiz boyle konuşunca aklıma geliyor
belki de oyy içim daraldı valla hee :))
hımm san kim demişti bunu ??
Ay evleniyim artik ya ben de kocisle yatmak istiyorumsiz boyle konuşunca aklıma geliyor
Bu gece sabahlicaz herhalde ben uyuyamiycaam ya da kardeşimi alırım yanıma öyle yatarim
Aggahahahha ay çok tatlIsın canım ya :)) güldürdün valla :)) ya aslına bakarsan yani insan gibi düşününce istediği kadar temiz olsun o tarafa bakınca kimse aşık olmaz bence :)) ama onlar farklIlar :) onlara sormak lazım dicemde bir şekilde bu soruyu bana yanıtlanamalrından çekiniyorum :))
Ay ben gerçekte kustun sandım :)) tabi saat geç olunca algılamam problemli oluyo :))
hahaha :)))) bu nasil hayat arkadas...korkunca sarilacak bir koca bile yok....aynen aynen :))))
Yok ya sanki bahçe de oturmuşuz da çay içerken sohbet ediyormuşuz gibi hissettim
Her insan ayrı bir Dünya neler çıkıyor konuştukça.
Kuran kursunda ki hocam :)
Göğüs neyse de bikini bölgesi bence hic hoş birşey degil garip bi bölge ne bileyimerkekler nasıl seviyo anlamiyrm görünce nasıl istekleri kacmiyo ben erkek olsam gey olurdum heralde (azıcık konuyu saptiralim korkudan kimse uyuyamiycak )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?