başka şehire gelin gidip ailesinden uzak kalanlar?

mlkmst

DüNyA BaNa gÜzEl
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
485
4
96
Bursa
sevdiğiniz erkek için başka şehirde yaşamak ailenizden uzağa gitmek kaydirigubbakcemilenasıl bir duygu yaşayanlardan öğrenmek akıl almak istiyorum

Canim onemli olan mutlu olmak.
Mutluysan sorun yok ozlem tabiki oluyor ama canini acitacak kadar degil
ama mutlu olmazsan iste o zaman hic cekilmez olur diye dusunuyorum,
Ben ulke degistirdim cok sukur esimle cok mutluyuz:asigim:

babam ve kardeşlerim yurt dışında
zor canım özlem hasret oluyor kızlarım sürekli onları görmek istiyolar ama sık görüşemiyoruz maalesef:çok üzgünüm:
yinede evindeki huzur önemli canım eşinle aran iyiyse bu özlem çok canını yakmaz ama kötüyse işte o zaman herşey insanın içini yakarbenneyaptımki

Eşimi çok seviyorum mutlu bir evliliğim var ama ailenin yeri bambaşka. Şimdi olsa bir kez daha düşünürdüm çeşitli nedenlerle 10 yıldır başka şehirlerdeyiz on yıldır anneme hasret yaşıyorum tatilller bayramlar bir yere kadar aileme bir şey olacak ve onların yanında olamayacağım korkusu var. Çarşıda sokakta anneme benzer bayanlar gördüğümde bi garip oluyorum.

bende ailemden uzaktayım. ben antalyada ailem istanbulda. evlenmeden önce aman uzak olsa ne olacak gider görürüm diyordum. ama şimdi öyle olmadığını anladım. babam yurt dışından geldi, ve ben aylar sonra gidip gördüm. eşimin ailesi burnumuzun dibinde olduğu için, eşim ailemi özlemi nedir bilmiyor. şimdiki aklım olsa asla uzakta bi yere gelin gitmezdim. şimdi dua ediyorum, bir sebep çıksında istanbula taşınalım diye. ama imkansız...

ayy ne zor inşallah isteğin gerçekleşir bende düşüncelerdeyim ne yapmalıyım sevmek yetermi diyebilmiyorumkismile

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
bende evlenmedim ama nişanlıyım ailemden uzağa gidecğğim için çok mutsuzum üzgünüm düşünmekten yoruldum artık biliyorum benim seçimim ama insanların gözüne bakamıyorum bi damla yaş görmeyeyim diye nasıl mutlu olurum onlar üzgünken onuda bilmiyorum seviyorum çokda seviliyorum inşallah bunlar yeterli olur Allahıma her gün dua ediyorum hakkımda hayırlısını vermesi için çok zor bi karar ve ben artık kaldıramıyorum :s

nerden nereye gidiceksin? ben bursadan erzuruma birkaç seneliğine ama bellide olmaz yani sonuç olarak ilk başta annemden uzağa gidicem off offff

ben evlendiğimde annemlerle aynı şehirdeydim. bir yıl sonra tayinimiz çıktı ve 8 saat uzağa taşındık bir yıl onlarla ne kadar güzel olduğunu bildiğim için şimdi bana burası öyle zor geliyor ki.. eşimi çok seviyorum. çokta mutluyuz. ama özlemin önüne geçilmiyor. ama şu var, zamanla alışıyor insan. ilk zamanki kadar olmuyor..

Bende Eskişehir'den ıstanbul'a taşınacağım..Eşimle yeni bir hayat kuracağız..Geceleri hıçkıra hıçkıra ağlıyorum..Evden gelinlikle çıkışımı,canım babama,anneciğime,kardeşime sarılıp ağladığımı düşündükçe tutamıyorum kendimi..Gitmek öyle zor geliyor ki..Ben üniversitedeyken bile 2 saatlik mesafe olduğu halde,çok ağlamıştım,alışamamıştım..Her hafta sonu Eskişehirde ailemin yanında alıyordum soluğu..

Şimdi yazarken bile ağlıyorum..Eşimide çok seviyorum..Alışmak zorundayım bu duruma..Allah'ım hepimize sabır versin..

bende senin gibiyim sürekli ağlıyorum düşündükçe içim parçalanıyo sanki sonra yapanlar nasıl dayanıyo diyorum yurt dışına gidip yılda 1 kere gelenleri düşünüyorum acım birazda olsun hafifliyo ama çok zor nasıl atlatacağız

ayy ne zor inşallah isteğin gerçekleşir bende düşüncelerdeyim ne yapmalıyım sevmek yetermi diyebilmiyorumkismile

inşallah canım... sevmek yetermi? walla bu sorunun cvbı herkesegöre değişir. bazıları var ailesini senede bir kere bile göremiyor. ben en fazla 8 ay görmedim, gerçi o bile çok geldi. şimdi bi de hamileyim. çocuktan sonra kimbilir ne sıklıkla görüşürüm.. yaa aslında alışıyorsun, ama eşinle tartıştığında daha da zor oluyo, ben bunun için mi ailemi bırakıp geldim diyorsun=) tabi inşallah sizin için böle şeler olmazz.opuyorumnanaktan

canımm ailenin yanında geçirdiğin her saniyenin kıymetini bil. uzak kalınca keşkeler başlıyor çünkü.:a015:

ahh ahhh anneciğimi nasıl bırakıcam onu düşünüyorum hemde yaşadığım şehirden ayrı bir kültür ne kadar olsa bakalım herkes için hayırlısı ama bu konudaki tecrübelerinizi bekliyorum

canımm ailenin yanında geçirdiğin her saniyenin kıymetini bil. uzak kalınca keşkeler başlıyor çünkü.:a015:

Çok haklısın şimdiden böyle bunalım yaptıysam ayrılınca nasıl olucam bilemiyorum:) Ama eşim söz verdi imkanımız olursa ilerde Eskişehire taşınacağız:) Tabi beni kandırmıyorsaa:)))

Çok haklısın şimdiden böyle bunalım yaptıysam ayrılınca nasıl olucam bilemiyorum:) Ama eşim söz verdi imkanımız olursa ilerde Eskişehire taşınacağız:) Tabi beni kandırmıyorsaa:)))

=)) inşallah kandırmıyordur. benim eşimde bana söz vermişti ailenden uzak kalmayacaksın, gidip göreceksin diye, ama bayağı bi savaş veriyorum ikna etmek için=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…