bende ailemden uzaktayım. ben antalyada ailem istanbulda. evlenmeden önce aman uzak olsa ne olacak gider görürüm diyordum. ama şimdi öyle olmadığını anladım. babam yurt dışından geldi, ve ben aylar sonra gidip gördüm. eşimin ailesi burnumuzun dibinde olduğu için, eşim ailemi özlemi nedir bilmiyor. şimdiki aklım olsa asla uzakta bi yere gelin gitmezdim. şimdi dua ediyorum, bir sebep çıksında istanbula taşınalım diye. ama imkansız...
bende evlenmedim ama nişanlıyım ailemden uzağa gidecğğim için çok mutsuzum üzgünüm düşünmekten yoruldum artık biliyorum benim seçimim ama insanların gözüne bakamıyorum bi damla yaş görmeyeyim diye nasıl mutlu olurum onlar üzgünken onuda bilmiyorum seviyorum çokda seviliyorum inşallah bunlar yeterli olur Allahıma her gün dua ediyorum hakkımda hayırlısını vermesi için çok zor bi karar ve ben artık kaldıramıyorum :s
nerden nereye gidiceksin? ben bursadan erzuruma birkaç seneliğine ama bellide olmaz yani sonuç olarak ilk başta annemden uzağa gidicem off offff
Bende Eskişehir'den İstanbul'a taşınacağım..Eşimle yeni bir hayat kuracağız..Geceleri hıçkıra hıçkıra ağlıyorum..Evden gelinlikle çıkışımı,canım babama,anneciğime,kardeşime sarılıp ağladığımı düşündükçe tutamıyorum kendimi..Gitmek öyle zor geliyor ki..Ben üniversitedeyken bile 2 saatlik mesafe olduğu halde,çok ağlamıştım,alışamamıştım..Her hafta sonu Eskişehirde ailemin yanında alıyordum soluğu..
Şimdi yazarken bile ağlıyorum..Eşimide çok seviyorum..Alışmak zorundayım bu duruma..Allah'ım hepimize sabır versin..
ayy ne zor inşallah isteğin gerçekleşir bende düşüncelerdeyim ne yapmalıyım sevmek yetermi diyebilmiyorumkismile
Bende Eskişehir'den İstanbul'a taşınacağım..Eşimle yeni bir hayat kuracağız..Geceleri hıçkıra hıçkıra ağlıyorum..Evden gelinlikle çıkışımı,canım babama,anneciğime,kardeşime sarılıp ağladığımı düşündükçe tutamıyorum kendimi..Gitmek öyle zor geliyor ki..Ben üniversitedeyken bile 2 saatlik mesafe olduğu halde,çok ağlamıştım,alışamamıştım..Her hafta sonu Eskişehirde ailemin yanında alıyordum soluğu..
Şimdi yazarken bile ağlıyorum..Eşimide çok seviyorum..Alışmak zorundayım bu duruma..Allah'ım hepimize sabır versin..
inşallah canım... sevmek yetermi? walla bu sorunun cvbı herkesegöre değişir. bazıları var ailesini senede bir kere bile göremiyor. ben en fazla 8 ay görmedim, gerçi o bile çok geldi. şimdi bi de hamileyim. çocuktan sonra kimbilir ne sıklıkla görüşürüm.. yaa aslında alışıyorsun, ama eşinle tartıştığında daha da zor oluyo, ben bunun için mi ailemi bırakıp geldim diyorsun=) tabi inşallah sizin için böle şeler olmazz.opuyorumnanaktan
canımm ailenin yanında geçirdiğin her saniyenin kıymetini bil. uzak kalınca keşkeler başlıyor çünkü.:a015:
Çok haklısın şimdiden böyle bunalım yaptıysam ayrılınca nasıl olucam bilemiyorum:) Ama eşim söz verdi imkanımız olursa ilerde Eskişehire taşınacağız:) Tabi beni kandırmıyorsaa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?