başka şehire gelin gidip ailesinden uzak kalanlar?

ya şimdi böyle diyip sonradan nasıl olsa evlendik nerde yaşarsak yaşayalım olabilir düşüncesi yani korkum o tabi şimdi ümit verme durumunda evlenince görcez artık

pişman olabilmek için tek bir neden var.oda yaptığın evliliğin yanlış bir tercih olması.elbette aile çok özleniyor. hem de çok.ama herşey gibi onada zamanla alışıyosun.evlendiğin insanı seviyorsan, sana değer verdiğini görüyosan fazla düşünecek birşey yok.

bende öyle olduğuna inanmak istiyorum tabi evli olmadığımdan benim aklıma gelmeyecek sorunlar yaşayanlar vardır diyerek fikir edinmek istedim inşallah dediğin gibi olur bana çok değer verdiğini biliyorum tek derdim ailem ya birşey olursa ve ben yanlarında olamassam herkes yaşamıştır eminimki ister istemezboshayallersmile

ya bende uzağa gidicem ama batıya elazığdan ist'a çok zor ya hem benim çok büyük bi sorunum var daha nişanlıma söyleyemedim of ya kahretsin

ya bende uzağa gidicem ama batıya elazığdan ist'a çok zor ya hem benim çok büyük bi sorunum var daha nişanlıma söyleyemedim of ya kahretsin

sorun çok büyükse ve evlendikten sonra katlanmış şekilde karşınıza çıkarsa nişanlıyken söylemekte fayda var diye düşünüyorum:hulya::hulya::hulya:

Bursa dan geldım bu sehre.
ılk zamanlar hıc sorun etmedım.
Zaten aılemden uzak kalmaya alısıktım.
Esımn aılesını de aılem gıbı benımsemıstım.
Fakat sımdı gorusmuyorum onlarla.
Bu yalnızlıgıma yalnızlık kattı.
Aslında canımı acıtan onlarla gorusmemek degıl,
onlara hak ettıklerınden fazla degerı verdıgım halde,
karsılıgını alamamak oldu.
Es, elbette onemlı bu durumda.
Esımden genel anlamda memnunum.
Fakat ıs aılesıne gelınce, benı ıncıtebılıyor.
O nedenle su an bastan baslama ımkanım olsa hayata,
esımle baska, belkıde kendı aılemın dahı olmadıgı bır sehırde yasamak ısterdım.

zor hemde cok zor gurbette yasamak.hemde mutsuz bır evlılık yapmıssan eger daha da zorlasıyor ve gıtgıde yalnızlıga mahkum oluyorsun.ben suan bu durumdayım alıeme ınanılmaz baglı bırıyım ılk ayrılıgımı unv kazandıgımda yasadım 4 yıl sehırdısında okudum cok zorlandım ama ozamanlar öğrencıydım nıhayetınde sorun degıldı hem tatıller vardı ama evlılıkte hıç böyle olmuyor.bambaska bır hayat bambaska cevre tanımadıgın ınsanlar ..buna alısmak hatta alısmaya calısmak bıle öyle zorki anlatamam.düsünsenize sabah kahvaltı edecek bırkısının olmaması bıle yıpratıyor ınsanı (esım cok erken gıdıyor işe ve genellıkle kahvaltı bıle yapmak ıstemez)yada ne bıleyım aksamustu bı cay demleyeyımde ıclım dıyecek bır allahın kulu yok..işte bunları gozonune alınca gurbete gelın gıtmek benım ıcın yalnızlıkla esanlamlı oldu maalesef...dilerim sizler için böle olmaz,evliliğinizde sorun da olunca tum bu sıkıntılar ıkıe katlanıyor.yoksa hasretlıge bı nebze daha tahammul edılebılırdı dıye dusunuyorum...

hastaneye gitsen ne yapabilirsinki hani bu konu hassas bir durum elazığla alakalı hiçbir bilgim yok canım

ya ben biraz baktım da netten yeniden onarılıyormuş galiba nasıl yapılıyo acaba buna kesin bir çözüm bulmalıyım ama nasıl sen hiç duymadınmı daha önceki yazılarında aşıdan falan bahsetmişsin o yüzden yazıyorum sana kusura bakma umarım rahatsız etmem

bunları ben de yaşadım.henüz bir senedir komşu ark edindim.o gecen bi senebenden çok şey aldı ama yapcak bişi yok.inanın 2 kez düşünülmesi gereken bir konu yaşadığı şehirden ayrı şehirde biriyle evlenmek.yaşamadan öyle gelmiyo ama yaşayanlar öle diyo haberiniz ola yaşamak üzere olanlar

hele bir de eşinizin ailesi ile AYRI kutuplardaysanız o zaman yaşadığınız sıkıntı çifte kavrulmuş oluyo

bende gurbetteyım ailem samsunda ben bandırmadayım.
ünv yıllarımda hıc etkılenmemıstım nasılsa evıme gerı dönecektım ama evlılıkte öyle olmuyor.
düğünden sonra ailemı uğurlayıp gerıde kaldıgımda yasadıgım duyguları anlatamam.
saatlerce aglamıstım...cok sükür eşimle cok mutluyum ama yınede cok zor.bazan düşünüyorumda senede bır ıkı kez gıdebılıyorum ancak .tabı kımın erken ölecegı bellı olmaz ama annemı babamı kac kere daha görecegım su hayatta dıyorum.bunlar aklıma geldıkce gurbetlık daha da koyuyor insana maalesef....

ya kızlar ben gitmiyorum nişanlım geldi bursaya ayyy okadar mutluyumki anlatamam erzuruma gidicem annemi burda yalnız bırakıcam diye içim içimi yiyordu ama şükür Allah dualarımı kabul etti darısı gurbetlik çekenlerin başınazemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…