ahh ahhh anneciğimi nasıl bırakıcam onu düşünüyorum hemde yaşadığım şehirden ayrı bir kültür ne kadar olsa bakalım herkes için hayırlısı ama bu konudaki tecrübelerinizi bekliyorum[/QU
aslında eşin anlayışlı olduktan sonra pek sorun olacağını sanmıyorum. eşin anlayışlıysa bu sefer anneni görmeye geldiğinde hemen evine gitmek isteyeceksin=) garip bişey yhaa ilk zamanlar kendini hiçbir yere ait hissetmiyorsun. ne kendi evine evim diyebiliyorsun ne de baba evine. yada sadece ben böyle hissettim bilemiorumm:sm_confused:
pişman olabilmek için tek bir neden var.oda yaptığın evliliğin yanlış bir tercih olması.elbette aile çok özleniyor. hem de çok.ama herşey gibi onada zamanla alışıyosun.evlendiğin insanı seviyorsan, sana değer verdiğini görüyosan fazla düşünecek birşey yok.
ya bende uzağa gidicem ama batıya elazığdan ist'a çok zor ya hem benim çok büyük bi sorunum var daha nişanlıma söyleyemedim of ya kahretsin
ay özel sorun ne ya anlamadım ben
özel sorun ekaretle ilgili nişanlıma söyleyemedim hala ama şimdi söyleyemem ailem beni kesin öldürür ya bi çareeeeeeee:Saruboceq:
ayy ne diyelim ya özel bir sorun ailene söylememekte haklısın ne desem bilemedim
ayy ne diyelim ya özel bir sorun ailene söylememekte haklısın ne desem bilemedim
hastaneyemi gitsen acaba ya ölede olmazki arkadaslar yokmu hiç doktor tanıdığı olan
hastaneye gitsen ne yapabilirsinki hani bu konu hassas bir durum elazığla alakalı hiçbir bilgim yok canım
zor hemde cok zor gurbette yasamak.hemde mutsuz bır evlılık yapmıssan eger daha da zorlasıyor ve gıtgıde yalnızlıga mahkum oluyorsun.ben suan bu durumdayım alıeme ınanılmaz baglı bırıyım ılk ayrılıgımı unv kazandıgımda yasadım 4 yıl sehırdısında okudum cok zorlandım ama ozamanlar öğrencıydım nıhayetınde sorun degıldı hem tatıller vardı ama evlılıkte hıç böyle olmuyor.bambaska bır hayat bambaska cevre tanımadıgın ınsanlar ..buna alısmak hatta alısmaya calısmak bıle öyle zorki anlatamam.düsünsenize sabah kahvaltı edecek bırkısının olmaması bıle yıpratıyor ınsanı (esım cok erken gıdıyor işe ve genellıkle kahvaltı bıle yapmak ıstemez)yada ne bıleyım aksamustu bı cay demleyeyımde ıclım dıyecek bır allahın kulu yok..işte bunları gozonune alınca gurbete gelın gıtmek benım ıcın yalnızlıkla esanlamlı oldu maalesef...dilerim sizler için böle olmaz,evliliğinizde sorun da olunca tum bu sıkıntılar ıkıe katlanıyor.yoksa hasretlıge bı nebze daha tahammul edılebılırdı dıye dusunuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?