merhaba arkadaşlar ben istanbulda sözlüm ıspartada yasıyor evlennince ıspartada yasıcas cok korkuyorum orda kimseyi tanımıyorum etmiyorum ailemden uzakta ıspartada yasıyan varmı yada ıspartada gelin olan off oofff:1no2:
Ekleyecek fazla bir şey bulamadım.
Arkadaşımız o kadar güzel açıklamış ki.
Ben de ailemden uzağa geldim hem de çok uzağa.
14 ay oldu evleneli. Alışamadım ve alışamayacağım.
Çevremizde insanlar olsa da hiçbiri canım gibi kanım gibi değil. Olamazlar da.
Eşimi ne kadar çok seversem seveyim benim de aklım gönlüm hep memleketimde.
Oradaki evimde.
bende bende bende çok sıkılıyorum bu kasvetlı sehırde ne kadar haklıymış babam megermafoldumben
kızardım sus diye
aklınımı yedın kız derdı gıdılırmı istanbulamafoldumben haklıymış kapımı çalan dert anlatcagım kımsem yokkk olmucakta olmaz artık
patlıyorum ama çarem yokkk..
yol bılmıyom ız bılmıyom burda kızım bıraz buyusun kırcam zıncrlerımı yoksa kafayı kırcaö bu sessızlık benı boğmak üzere..annam senden uzak olmak en zoruymuş senağlamasenağlamal
Bende ailesinden farklı bir şehire gelin gidenlerdenim.
Evlenirken hiç ayrı şehirde olmak nasıl olur diye düşünmedim...
Ne kadar cesur bir karar verdiğimi fark etmemiştim, bu cesur kararımın hayatımda çok pahalıya malolacağını hesaba katamadım,
Taaa ki çocuklarım olupta farkına varana kadar
Eşinin ailesinden veya eşinden darbe yiyinceye kadar..
Hep içimde uhtedir ''anneme uğramak'' ,'' bizimkiler geldi'' '' annennen gelecek'' vs .daha uzar gider...
Kafa dank etti ama nafile...
Koskocaman bir yalnızlık , yalnızlık ,yalnızlık ....Beyhude geçen onaltı yıl...
Nerden bileydim ellerin memeleketinde yalnızlıklarla boğuşacağımı...
Nerden bileydim böyle hüsranları oynayacağımı...
Akılsız başımın cezasını çocuklarımın çekeceğini...
Ahhh! Ahhhhhh!
Bende Bursa'dan ıstanbul'a geldım. ılk zamanlar cok fazla dert etmıyordum. Zaten evlılıgımden kısa bır sure once donmustum yurt dısından. Alısmıs gorunuyordum onlardan uzak kalmaya. Fakat zamanla ozellıkle son bır aydır ozlem cok agır basıyor.
Nerde anneme benzettıgım bır kadın gorsem, gozlerım doluyor. Onun basıan bır ıs gelecek dıye korkuyorum. Kımı zaman gecelerı dusunmekten uyuyamıyorum...
Cok zor aıle ozlemı.
Allah herkese sabır versın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?