- 1 Eylül 2014
- 26.244
- 30.545
- 798
- 36
- Konu Sahibi serendipity16
Okurken dayanamadım saydırdım sizinkilere4 yıldır anne olmak için elimden gelen herşeyi yaptım. Ben daha evlenmeden önce 3 yıllık evli olan arkadaşım yanımda ağlıyordu. Bebeğim olmuyor çok canım yanıyor onu o zamanlar tam olarak anlayamamışım ama bende onla birlikte ağlıyordum üzüntüsünden dolayı. Evliliğimin 1. Yılında o doğum yaptı bana geç kaldın ne kadar tembelsin hadi yap bi tne demeye başladı. Benden 6 ay sonra evlenen arkadaşımla 2 yıl birlkte tedavi gördük. Çatlatma iğnelerimizi birbirimize vurduk. Birlikte ağladık birlikte dua ettik ilaç takibimizi birlikte yaptık. O hamile kaldı ben kalamadım rbbim nasip etmedi. O arkadaşımda karşıma oturup karnını sevdi, ultrason fotoğraflarımı suratıma çarparcasına üstüme attı, hamileliği öne sürerek sürekli şu yemeği yap canım çekti şu pastayı yap canım çekti şeklinde beni kullandı. Çocuğu doğdu sevmeye kalktığımda sen tutamazsın, sen yapamazsın aman dikkat et, orasına elleme burasına dokunma.. daha neler neler. Geçen yaz bi düşük yaptım görümcem kahkaha atıp bi çocuğu tutamadın içinde diye dalga geçti. Depremde evim yıkıldı ortadaa kaldık. Benim ailemin yanında kalıyoruz şu an, ev içinde ev olmuyo insan rahat edemiyo. Yatak odasının kapısını kapatıp uyuyamıyorum bile, bunu dile getirdiğim insanlar hâlâ bana çocuk yap dene çalışmaları bırakma diyor. Öyle bunaldım ki. Bunca şeyin içinde ben de arkadaşlarımın hamilelik haberlerini alıyorum. Kıskanmıyorum, imreniyorum. Ama bazı insanların kıskandığımı sanmaları bile beni çok üzüyo seni çok çok iyi anlıyorum. İnsanlar nankör. Kendini insanların bu laflarından koruman lazım. Ben artık bu konu hakkında kimseyi konuşturmuyorum. Ağzını açanı bozup susturuyorum. Kendi psikolojin için bunu yapmalısın. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat verir inşallah sana dua edicem![]()
Ne kadar acımasız insanlar
Allah ıslah etsin hepsini
Siz de üzmeyin canınınızı
Hepsinde vardır bir hayır.
Sakin olun.
Tedavinize odaklanın.