- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Yasal olarak işler o şekilde ilerlemiyor. Şu yoruma inanamıyorum gerçekten ne kadar kolay yazmışsınız. Burda alan memnun satan memnun kimse kimseyi zorlamıyor bu iş için. İnsanlar kendi isteğiyle geliyor. Bence biraz ufkunuzu genişletin. Kolay para kazanmak isteyenler atlayıp geliyor. Ben bunu hoş karşılamadığımı dile getirdim yazdıklarımı okusaydınız böyle bir mesaj atmazdınızCiddi olamazsiniz, günde 2-3 hatta 4-5 kişiyle , hayvan gibi davranan biriyle isyerek yapacağını düşünmeniz. Gerçekten bir kadin olarak boyle düşünmeniz beni şaşırttı para için yapıyorlar filan demeyin, aldiklari pay küçüktür zevk için yapacak olsa bi pe....gn elinde yapmazdi.
Gerçekten cok sinirlendim bu kadınlar yabancı dediniz pasaportları ellerinden alınıp fuhuş yaptırılıyor. Adam koca otel tutmuş sizin yapmamiz gereken burayi ihbar etmek. Şimdi derseniz ki hayir hayir yasal calisanlarin sertifikasi var. Gercrten1 eşinizin mantigila aynisiniz sirf içinizi rahatlamak için ordaki çalışanlar kendi isteğiyle çalışıyor diyorsunuz, patronlarida şeker gibi adamdir zaten
Kadın kadına bu kadar destek olur zaten dimi. Pes diyorum sadece. Biraz açıp okursanız yurtdışından gelen kızların kendi istekleri ile geldiğini bilirsiniz. Ben eşimin bu işe girmesini istemediğimi defalarca söylediğim halde yazdığınız yazın gerçekten anlamsız.Boşver boşuna anlatma seks kölesi haline getirilmiş kadınların dramını.... bizim kızımız ve eşinin düşüncesine göre "hizmet sektöründe gayet doğal bir is ...bir nevi bacasız sanayi" alan razi-veren razı ona göre...bu p.zevenklerin halka arz ettikleri ilk sermayelerinin kendi sevgilileri/karıları ,arkadaslarinin kız cocuklari olduğunu da bilmiyor henüz...eşi sıçrama yapsın bakalım ...inşallah sıçradiktan sonra indiği yerde foseptik çukuru çıkmaz karşılarina
Kendime yediremediğim için zaten eşimle kavga ettimO parayı kullanmak ile o işi yapmak arasinda bir fark yok. Kendinize yediriyorsaniz kullanın.
İnanın beni asıl üzen kısmıda bu. Eşim polislerle de çok içli dışlıdır etrafında da çok sevilen bir insandır ki kendisi sürekli herkese yardım etme peşinde en büyük tartışmalarımızda sırf bu yüzden çıkıyor. Onun derdi şuanda biraz daha iyi kazanmak ama bu şekilde olmaması gerekiyor. Evini satmış 300bine sordum niye sattı diye bana vermek için dedi. Güldüm bende komik olma ya bu devirde haybeye kim kime ne yapıyor dedim. Benimde kafamı bulandırıyor ama sen korkma bize bişey olmaz dedi
Yaptığı işten dolayı her çeşit insanla muhattap oluyor. Sorguladığım bir çok şey var zaten. Ama burda arkadaşlar beni anlamayıp beni de bu işin içinde gibi düşünüp öyle yazmışlar ki gerçekten aklım almıyor. Eşime ya ben ya bu iş dedim.Böyle bi arkadaşı olması bile yeteri kadar mide bulandırıcı, nasıl bir çevresi var eşinizin?
Genelev değil aslında otel tutmuş orda çalıştırıyor. Ve bu adamlar polislede iş birliği içinde oluyor. Polisler bile bile göz yumuyorlar ve inan bana kimse kimseyi zorla tutmuyor. Kadınlar hallerinden memnun kendi ülkelerinde bir ayda kazanacaklarını burda 3 5 günde kazanıyorlar.İyi de bi de aklıma şey takıldı: genel ev işletmen yasak değil mi artık? Orda kimbilir zorla tutulan kaç kadın var. Şikâyet edeceği yerse ortak olmaya çalışıyor pis paraya.
Sen eşinin ortaklık konusunda ketenpereye getirilmesinden korkuyorsun ...neye guvenip para verecek vs... bir nevi prosedur boyutunda sorun yaşiyorsun ...yoksa ahlaki olarak sorun gördüğün birşey yok.Zaten verdiğin cevapda da insan ticareti konusunda çok ılımlı olduğunu goruyorum.Umarim buraya da yeni atılım yaptığıniz işin tanitimi için konu acmamissindir.Kadın kadına bu kadar destek olur zaten dimi. Pes diyorum sadece. Biraz açıp okursanız yurtdışından gelen kızların kendi istekleri ile geldiğini bilirsiniz. Ben eşimin bu işe girmesini istemediğimi defalarca söylediğim halde yazdığınız yazın gerçekten anlamsız.
Hemen ufkumu genişletecem seks köleliği hakkında bilgi alabileceğim bir patron yok malesef bende ki bu kadardi.Yasal olarak işler o şekilde ilerlemiyor. Şu yoruma inanamıyorum gerçekten ne kadar kolay yazmışsınız. Burda alan memnun satan memnun kimse kimseyi zorlamıyor bu iş için. İnsanlar kendi isteğiyle geliyor. Bence biraz ufkunuzu genişletin. Kolay para kazanmak isteyenler atlayıp geliyor. Ben bunu hoş karşılamadığımı dile getirdim yazdıklarımı okusaydınız böyle bir mesaj atmazdınız
Nolur zahmet edip yazdıklarımı bi oku istersen ben haram lokma boğazımdan geçmesin istiyorum. Sen bana gelmiş tanıtım diyorsun. İnsan ticareti konusunda ılımlı olmak ne demek ya ne kdar kolay dimi yazması. İnsanlarımız biraz daha fazla okusaydı zaten toplum olarak bu hale gelmezdikSen eşinin ortaklık konusunda ketenpereye getirilmesinden korkuyorsun ...neye guvenip para verecek vs... bir nevi prosedur boyutunda sorun yaşiyorsun ...yoksa ahlaki olarak sorun gördüğün birşey yok.Zaten verdiğin cevapda da insan ticareti konusunda çok ılımlı olduğunu goruyorum.Umarim buraya da yeni atılım yaptığıniz işin tanitimi için konu acmamissindir.
Ciddi olamazsiniz, günde 2-3 hatta 4-5 kişiyle , hayvan gibi davranan biriyle isyerek yapacağını düşünmeniz. Gerçekten bir kadin olarak boyle düşünmeniz beni şaşırttı para için yapıyorlar filan demeyin, aldiklari pay küçüktür zevk için yapacak olsa bi pe....gn elinde yapmazdi.
Gerçekten cok sinirlendim bu kadınlar yabancı dediniz pasaportları ellerinden alınıp fuhuş yaptırılıyor. Adam koca otel tutmuş sizin yapmamiz gereken burayi ihbar etmek. Şimdi derseniz ki hayir hayir yasal calisanlarin sertifikasi var. Gercrten1 eşinizin mantigila aynisiniz sirf içinizi rahatlamak için ordaki çalışanlar kendi isteğiyle çalışıyor diyorsunuz, patronlarida şeker gibi adamdir zaten
Adamı görmedim etmedim ne yakınlığından bahsediyorsun. Kadınlr gayet biliyor buraya ne için geldiklerini. Burda zorlama yok yurtdışında kafalarına silah mı dayıyorlar kadınlar bile isteye geliyor. Şikayetçi olduğum bir konunun içine beni de çektiniz ya gerçekten çok sağolunHemen ufkumu genişletecem seks köleliği hakkında bilgi alabileceğim bir patron yok malesef bende ki bu kadardi.
Bir kadın olarak şunları yazmaniz gerçketen beni hayrete düşürüyor , tamam hayata bakış açısı filan bir yere kadar , sizin istemediğinizi okudum ama bir sözünüz bence onları sildi. Alan razi ,veren razi ya nasil bir söz bir kadina yakistiramiyorum , bu isi kimse sevdigi icin yapmaz. Nasil getiriyor onlari patronla cok yakinsiniz sanirim getirirken fuhuş yapacaksın mi deniliyor. Gerçketen midem bulanıyor yerli yabanci, bu işe zorlanan insanlari kullananlardan. Polislerde işin içinde, onlarda pay aliyor herhalde dediğinize göre , herkese yazıklar olsun.
Genel evi sahibini ton ton hukusu hulusi kentmen ruhunda biri sanırm
Bahsetmek istediğim tam da bu. Kolay para kazanmayı seviyorlar ve suçlu ben mi oluyorum acaba.Ben konu yazarına kısmi olarak katılıyorum. Evet kendi isteği ile yapan kadınlar var. Sadece yurtdışı da değil, yurtiçinden de bir sürü var. Ama bu demek değil ki zevk almak için yapıyor, bir yerde hayatın zorluğuna yeniliyor mücadele etmekten vazgeçiyor ve bir kaç defa deniyor, bakıyor ki kolay para devam ediyor ihtiyacı olmasa bile. Açın siteleri, eskortlar var bir sürü ve hepsinin yatı katı var. Sizce yatı katı olan bir kadın istemeyerek mi devam ediyor bu işe?
Kadın kadına bu kadar destek olur zaten dimi. Pes diyorum sadece. Biraz açıp okursanız yurtdışından gelen kızların kendi istekleri ile geldiğini bilirsiniz. Ben eşimin bu işe girmesini istemediğimi defalarca söylediğim halde yazdığınız yazın gerçekten anlamsız.
Iste yakinliginiz yoksa adamin ya da esinizin demesiyle biliyorsunuz içini bilmiyorsunuz. Velev ki istiyor yapiyor bu yapilan iş yasal mi ruhsatli mi açmış burayı gerçketen aklim almiyor.hepsinin oturma izini var yani . Bu benim için gercek manada boşanma sebebi yani eşinizi bu adam batağına cekiyor , sizde giriyorsunuz. Ben konunuzu dün gece okudum sabahta kaldığım sayfadan yorumuzu gördüm bu kadar basite indirmeyin, onay vermedigniz bir is icin benim ufkumun darlığını sorguluyorsunuz ben daha birşey demiyorumAdamı görmedim etmedim ne yakınlığından bahsediyorsun. Kadınlr gayet biliyor buraya ne için geldiklerini. Burda zorlama yok yurtdışında kafalarına silah mı dayıyorlar kadınlar bile isteye geliyor. Şikayetçi olduğum bir konunun içine beni de çektiniz ya gerçekten çok sağolun
Eşiniz de bu laflarla mi ikna ediyor sizi. Erkek yazısı gibi kadına yakışmıyor. E sizin derdiniz paranın işin ahlaksız olması haram para olması değilmiş ki. Siz sadece başka iş yapmasın para almasin derdindesiniz.Adamı görmedim etmedim ne yakınlığından bahsediyorsun. Kadınlr gayet biliyor buraya ne için geldiklerini. Burda zorlama yok yurtdışında kafalarına silah mı dayıyorlar kadınlar bile isteye geliyor. Şikayetçi olduğum bir konunun içine beni de çektiniz ya gerçekten çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?