BASKIN BASANINMIŞ!!!

Kv ler oğullarını everdiler mi,tamam artık bir evimiz daha oldu gözüyle bakıyorlar
O sebepten öyle cüretkar davranıyorlar benim kv bize geleceği zaman eşimi arar söyler, bana sormaz hatun kişi, işim var derim diye,sinirimi bozuyo

Habersiz gelseler kıyameti koparırım,belki o gün iş yapmak istemedim evim dağınık,belki yorgunum uyumak istiyorum yada misafirim var Allah Allah her daim hazır ve nazır onları mı beklicem

Aynen çok haklısın nasıl özledim o küçük odamın huzurunu bi bilsen
peki ne yapmayı düşünüyorsun?
anlayışsız koca, dengesiz ve yapışkan kv. evde huzur yok diyorsun. bir de çocuk için tedavi niçin? çocuk olunca bu sıkıntılar 2-3 katına çıkacak. o zaman ne yapacaksın?

ya tanıdıgım kendı kv dahıl bu kv ın nıe %90 yüszüz gurursuz ya ..acaba yaşlanınca onur gurur artık önemsenmıyor mu?
Onlar yaslanmiyor, buyuyor!
Gelinler de onlarin gozunde hicbi halttan anlamayan, ince mesajlari alamayan, alttan sokulan laflari 'aslinda' yanlis anlayan, ne ayiptir ne uygun olmaz bilmeyen mini mini bebeler:))

Benimde liseden 3 dostum var sadece
Onlarla buluşmaya çalışıyorum ama işte hayat telaşı herkes aynı anda pek müsait olmuyo
Aynen aynen
Benim de isyerinden arkadaslarla altin gunum var ayda bir hepsi o oglani da alip gidiyorum disarida bulusulup yemek yeniyor oyle yani
Her cuma beni bir telas alir zaten ulan bu haftasonu kime basilcaz evde diye

Kaç yaşında kadınsın baskın basanındır ne demek ya, kaynananın içinde dizginlenemez bir polis ruhu var sanırım. Tuhaf insanlar anladığım kadarıyla, Allah yardımcın olsun. Eşin tepki göstermiyor mu peki annesine ve babasına ?

Aynen aynen
Benim de isyerinden arkadaslarla altin gunum var ayda bir hepsi o oglani da alip gidiyorum disarida bulusulup yemek yeniyor oyle yani
Her cuma beni bir telas alir zaten ulan bu haftasonu kime basilcaz evde diye
Sizin gün güzelmiş zahmetsiz
Bi de bi haftasonuda bebeği de al sen baskın yap ( :

Cok guzel bir nokta
Ben de dugunlerde oynayanlara baktikca da kesin ooooh ne guzel bir evimiz daha oldu bir kapi daha acildi gideriz yayariz bitaraflarimizi diye oynuyorlarmis gibi geliyor

Ah canım o zaman en iyi sen anlarsın beni sen umursamadığın için açma mısın ben kavgada gürültüler bıktım artık
Ya boşanma kararini yeni aldım sayılır ama bu olanlar evlikigimin ilk gununden beri oluyor ararlar acmam kapıya gelirler acmam tekmelerler eşime polisi arayacagim bigun yetti artik bile dedim ama nasıl yuzsuzluk anlamiorm utanmayip hala geliyorlar onca lafa surat asmama rağmen umursamiyorlar ogkumuzun evi essek gibi acacaksin muhabbeti yapıyorlar onlar inat ben onlardan inat bu hale geldik umarım siz öyle olmazsiniz ama onerecegim şeyler var sana asla kavga çıkmasın aman iyilik olsun vs diye susma inan daha beter oluyor aksine kararlı olduğunu göster hergun gelmez hafta da gelir ise yarıyor bi şekilde emin ol ben önce her Allah in günü günde 5posta gelmelerinden hafta da 1e 2e dusurdum simdi korkarlar benden kedi gibi otururlar giderler dinsizin hakkindan imansiz geliyormuş onu yaşadım esinde alışır zamanla bizim olaylar farklı isin içinde çocukları almak istedikleri gibi at kosturmak eve kapamak ailemle gorusturmemek falan var

Sizin gün güzelmiş zahmetsiz
Bi de bi haftasonuda bebeği de al sen baskın yap ( :
Aslinda oyle yapmak lazim
Evlerine yayilip sokaklarda yerlere koydugum cantayi koltuklarinin bas kosesine koysam soyle
Doke saca yesem ikramlari
Yastiklari totisimin altina koysam
Yetmezmis gibi sigara icilmeyen evlerinde sigara yaksam ne guzel olur
Anlayacaklarini bilsem yapicam

Öğrenmişsin taktikleri
Çalışınca gerçi bahanen oluyo
Ben diyorum bi Pazarım var evde olmam herhalde gezecem, kapı duvar olmamak için aramayı müsait misin demeyi öğrettim 4 yılda ancak..

Öğrenmişsin taktikleri
Çalışınca gerçi bahanen oluyo
Ben diyorum bi Pazarım var evde olmam herhalde gezecem, kapı duvar olmamak için aramayı müsait misin demeyi öğrettim 4 yılda ancak..
Aynen calismak cok guzel bence de
Canavarim buyusun de insallah ben de ise baslicam

TSK ederim canım aynen baktım anlamıyorlar tepem atıyor benim de ama sabah yüzsüz gibi geldiler yine sütçü sanıp açtım
Ya afedersin de mok mu varmis senin evinde? Biyerlerinden petrol falan cikiyo da senin mi haberin yok anlamadim ben yani bu israr niye? Koca da koca olup engel olmali var mi boyle birsey yahu?

Ayy o lohusalik hikayemi anlatsam harbi serili roman olur yonetmenler sıraya girer filmini cekelim diye o kadar rezil rusvaydi yani

Canım çok teşekkür ederim bunu çeken bilir... artık çok bunaldım inan napacağımı bilmiyorum

Ah bu kaynana lar ahh olanı evlendirdik sırtını dayar İz geline ohh o da her işimi yapsın... işi ne başka evine baskın yapalım laf sokalım olmadı yuvasını yıkarım. .. allah bildiği gibi yapsın

Ya afedersin de mok mu varmis senin evinde? Biyerlerinden petrol falan cikiyo da senin mi haberin yok anlamadim ben yani bu israr niye? Koca da koca olup engel olmali var mi boyle birsey yahu?
İkizlerim var ya babys i hoş ondan öncede boyleydiler şimdi bahaneleri oldu işte . Es mi ayy bana es deme gözünü Seveyim adam ne var bunda oğlunun evi izin mi alcak dio ona kalsa hergun gitcem orda yatcam yicem mutfak masrafı olmasın ft az gelsin diye kimin sipasi bana mi cekcek

Hahaha ay cok tatli anlatmissin ya
Valla aglanacak halimize guluyoruz
Iste bunlar hep ulke insaninin az gelismisliginden, banalliginden
Isi gucu birakip ev gezmelerinde takiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…