- 1 Şubat 2016
- 1.703
- 2.005
- 48
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
Aslında düşünüyorum bi kaç genç kizin hayati kurtulur belkiSen en iyisi bunlara bir konu ac da genc kizlar okusun ona gore es secsin
Ben de acicam
Cok guzel bir nokta
Ben de dugunlerde oynayanlara baktikca da kesin ooooh ne guzel bir evimiz daha oldu bir kapi daha acildi gideriz yayariz bitaraflarimizi diye oynuyorlarmis gibi geliyor
Malesef çocuklari doğru yetistirmiyor bazı aileler ondan oluyor bunlar hala bi geri kalmışlık, bi kadınları ezelim o kız öbürü oğlan çocuğu o acar gezer kız kapar gezemez vs vsHahaha ay cok tatli anlatmissin ya
Valla aglanacak halimize guluyoruz
Iste bunlar hep ulke insaninin az gelismisliginden, banalliginden
Isi gucu birakip ev gezmelerinde takiliyorlar
Ya onlar gelmeden once temizlik yapAynen aynenben bir iki surat astım laf soktum yayamıyorlar bi taraflarını
Ben pinpirik insanım misafir gittimi kalkıp temizlik yapıyorum
Eşimde bunu görüyo Allah tan fazla gelip gitmiyorlar
Onlar gelmeden ben gidiyorum iki saat oturup evime geliyorum daha iyi oluyo
Aslında benimkiler öyle kötü insanlar değiller ama çocuk olduktan sonra bana batmaya başladılar
Sende hergün kendi annene götür kocanıİkizlerim var ya babys i hoş ondan öncede boyleydiler şimdi bahaneleri oldu işte . Es mi ayy bana es deme gözünü Seveyim adam ne var bunda oğlunun evi izin mi alcak dio ona kalsa hergun gitcem orda yatcam yicem mutfak masrafı olmasın ft az gelsin diye kimin sipasi bana mi cekcek
Gitmez ki annemlere annesinin akli çıkar giderse benim annem babam onun oğlunu kapirverir konuşmuyor benim ailemle millette pek hevesliydi bunun oğluna hey Allah im beyin fırtınaları isteSende hergün kendi annene götür kocanı
Kukumav kuşu gibi düşünsün nasıl oluyomuş
AaaGitmez ki annemlere annesinin akli çıkar giderse benim annem babam onun oğlunu kapirverir konuşmuyor benim ailemle millette pek hevesliydi bunun oğluna hey Allah im beyin fırtınaları iste
Kiz anasi kizgin ok gibidir bunlara zatenGitmez ki annemlere annesinin akli çıkar giderse benim annem babam onun oğlunu kapirverir konuşmuyor benim ailemle millette pek hevesliydi bunun oğluna hey Allah im beyin fırtınaları iste
İste ne desem bilmiyorumAaa
Bi de sana hergün anneme git diyo
Sende küs onun ailesine görüşme
Ne kadar ayıp
Herkes kendi ailesini ziyarete gitsin o zamanİste ne desem bilmiyorumHayırlısı artik bıraktım akışına ben gidicem zaten otursun anasıyla napiiim
Evet maalesef bu zihniyet yok olmadikca huzur yok milleteKiz anasi kizgin ok gibidir bunlara zatensanki kirmizi hali sermisler de yollarini gozluyolar pehh!kizi aldik aile maile hak getire bitti gitti oglan tarafi icin...bu zihniyet yasadikca daha ne yuvalar yikilir mazallah allah korusun fenalar fenaa
Aminn canim herkes hakketigini bulur merak etme...bosaniyormusun sen canimEvet maalesef bu zihniyet yok olmadikca huzur yok milleteBizim yuvamız yikiliyor iste kına yansın KV bozuntusu Allah gelsin haklarindan
Bende öyle dedim ustune bi de öyle bi keriz bulursan soyle erkek kardeşime alayim dedimHerkes kendi ailesini ziyarete gitsin o zaman
Ne demek ben senin ailene gelmem ama sen hergün annemlere git
Oldu başka arzusu ?
Amin canım Allah razi olsun. Evet maalesef verdim kararimi bir kere verildi bu hayat Allah beni özgür yaratmisken esir yasamiycam bunlara hayirlisi artikAminn canim herkes hakketigini bulur merak etme...bosaniyormusun sen canimrabbim hakkinda hayirlisini versin insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?