BASKIN BASANINMIŞ!!!

Sen en iyisi bunlara bir konu ac da genc kizlar okusun ona gore es secsin
Ben de acicam
Aslında düşünüyorum bi kaç genç kizin hayati kurtulur belki Ama bana evlenmeden önce bütün arkadaş akraba ailem herkes söyledi ben dinlemedim siz tanimiyorsunuz onu ailesi gibi degil dedim illa bi yicem o kazığı

Cok guzel bir nokta
Ben de dugunlerde oynayanlara baktikca da kesin ooooh ne guzel bir evimiz daha oldu bir kapi daha acildi gideriz yayariz bitaraflarimizi diye oynuyorlarmis gibi geliyor

Aynen aynen ben bir iki surat astım laf soktum yayamıyorlar bi taraflarını
Ben pinpirik insanım misafir gittimi kalkıp temizlik yapıyorum
Eşimde bunu görüyo Allah tan fazla gelip gitmiyorlar
Onlar gelmeden ben gidiyorum iki saat oturup evime geliyorum daha iyi oluyo
Aslında benimkiler öyle kötü insanlar değiller ama çocuk olduktan sonra bana batmaya başladılar

Hahaha ay cok tatli anlatmissin ya
Valla aglanacak halimize guluyoruz
Iste bunlar hep ulke insaninin az gelismisliginden, banalliginden
Isi gucu birakip ev gezmelerinde takiliyorlar
Malesef çocuklari doğru yetistirmiyor bazı aileler ondan oluyor bunlar hala bi geri kalmışlık, bi kadınları ezelim o kız öbürü oğlan çocuğu o acar gezer kız kapar gezemez vs vs İnşallah ben öyle anne olmuycam şimdiden bana saçma salak fikirler veriyor elbiseyi kıza kilotlucorapla giydir dedi ya ben sok yazlık elbise almış kolları askılı hani soğuk hava desek yazın giyecek o niye kız diye mi dedim inadına acarm her yerini insani günaha sokma daha 1yasinda bebek ben annesiyim sen niye tasalandin dedim uyuz oluyorum kadına ya bak yine sinir oldum

kapıyı açma ama komşudaydım dışardaydım falan deme. böyleleri kapıda bekler belli olmaz. sonra yalanın çıkar dışarda olmadığın anlaşılır. kapıyı açma ama duştaydım uyuyodum duymamışım vs vs de.

hatta bunu bi iki kere yapma sık sık yap. birinde duştaydım de açma. bidahaki sefer aç. sonraki geldiklerinde yine açma uyuyodum de. sonra kapıda kalıp arkalarına baka baka geri gidince görürler baskını.

Ben olsaydım aynısını yapardım baskın basanındır de onun evıne dal bakalım napcak

Ya onlar gelmeden once temizlik yap
Ustune gittikten sonra temizlik yap
Cocuk bir yandan
Illallah ettiriyorlar
Bir de girtlak meselesi var onu hazirla et vidividi

Sende hergün kendi annene götür kocanı
Kukumav kuşu gibi düşünsün nasıl oluyomuş

Baskin basanindir haydee hucuumm kendini muharebede falan sanmis yazikne o savasami giriyoruz kv sakin ol diyeydin:)tey allahim ne coskulu bu kv deler iclerine 17 lik genc kizlar kacmis

Sende hergün kendi annene götür kocanı
Kukumav kuşu gibi düşünsün nasıl oluyomuş
Gitmez ki annemlere annesinin akli çıkar giderse benim annem babam onun oğlunu kapirverir konuşmuyor benim ailemle millette pek hevesliydi bunun oğluna hey Allah im beyin fırtınaları iste

Gitmez ki annemlere annesinin akli çıkar giderse benim annem babam onun oğlunu kapirverir konuşmuyor benim ailemle millette pek hevesliydi bunun oğluna hey Allah im beyin fırtınaları iste
Aaa
Bi de sana hergün anneme git diyo
Sende küs onun ailesine görüşme
Ne kadar ayıp

Kiz anasi kizgin ok gibidir bunlara zaten sanki kirmizi hali sermisler de yollarini gozluyolar pehh!kizi aldik aile maile hak getire bitti gitti oglan tarafi icin...bu zihniyet yasadikca daha ne yuvalar yikilir mazallah allah korusun fenalar fenaa

Kiz anasi kizgin ok gibidir bunlara zaten sanki kirmizi hali sermisler de yollarini gozluyolar pehh!kizi aldik aile maile hak getire bitti gitti oglan tarafi icin...bu zihniyet yasadikca daha ne yuvalar yikilir mazallah allah korusun fenalar fenaa
Evet maalesef bu zihniyet yok olmadikca huzur yok millete Bizim yuvamız yikiliyor iste kına yansın KV bozuntusu Allah gelsin haklarindan

Habersiz geldiğinde anne 10 dk sonra gelseydin kapıda kalmıştın çünkü ben filan yere gidecektim dedi. Haber verirsen kapıda kalmazsin de anlarsa tabi . Çat kapı misafir kimse istemez evin musait olmaz ruh halin biriyle oturup konuşmaya musait olmaz .

Herkes kendi ailesini ziyarete gitsin o zaman
Ne demek ben senin ailene gelmem ama sen hergün annemlere git
Oldu başka arzusu ?
Bende öyle dedim ustune bi de öyle bi keriz bulursan soyle erkek kardeşime alayim dedim Ben gitmiyorum zaten haftada on günde bi onlarda gelemiyorlar surat asip oturuyorum cay kahve vermiyorum ama yine de yüzsüzlukleri tuttu şuara Offf ne diyeyim geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…