"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

zaten kızıl kullanıyordum canım gördünüzyaa.oturmuştu ama çok açtılar saç renngimi akı gitti buda uzun bir süre boyayaınca ancak oturur..

nehiy canımm ben bakır kahve dedim ama işte kuaförlerr yapabilse resim bile götürdüm resim bilee gösterdimm...

hatta sçalarımı boyarken gösteridğin rengi dedi..ben dedimki kahvede kattın deilmi..
tam önlerimi boyamaya başlamıştı...yok dedi katayımmı evet dedim çok bakır olur kahvelikte olsun öle kattı tekrar devam etti ama ilk fırçaladığı yer kızılımsı..birde iki kkerede açtı saçları bir saçın kendini sonrada diplerini..
oda farklı iki renk olmasına neden oldu.. yani sana oldu 3 renkk..
beğendim ama renkleri yok edecek birkaçgün sonra gideceğim kendi saçımdaki istediğim rengi söledim çok farklı rennkler olması bölece işime yaradı dermişimm:)))

kuaföre kırk yılda bir giderim ondada pişman olup dönüyorum işte..
ben hep kendim boyuyordum açık renk olacağı için birde evde uğraşmak isteemdim güyaa ama 2 de girip 7 de çıktım..3 çocukla çok sıkıldımm..

Neden pişman oluyosun ki güzel olmuş biraz akınca karamel bakır yap o daha hoş bi renk sana çok yakışcağındanda eminim :)buda güzel olmuş ama beğendim gitmiş yüzüne

pişamnlığım şundan canımm sattlerceee bekledik çocuklarlaa..
sonra tekrenk deil 3 renk olaması..
çok sıkılmam..
bir daha gidecek olmam..
kuaföre gitmeyi hiç sevmiyorumm..
bu yüzden kendim boyuyorum..
kendim kesiyorumm :)
şimdi nasıl kesiyorsun diye dorcaksınız ama..
valla kendim kesiyorumm yakın arkadaşlarım bilirr..
bir tarzım var onu yakaladım hiç bir kuaför ekesemiyorr ben 2 ayna biri elimde biri karşıdma kesiyorum işteee:kedi:

senin adına sevindim eşinin ikna olmasınada..

benimki istemedi ama ben resti çektimm..
sanki onun burnu da izin veriyorum veya veriyorum diyorr..,
ben yaptırcam bitti daha ne zorluyosunn..
:)))))))))demi ama:))))

sengözlerimebaksanab demek benim durumumda olan arkadaşlar da varmışşş... Seni çok iyi anlıyorum canım . Ama bende çaktim resti eşime süprizzzzz

Yaa zaten doktor değiştirdim ameliyat için doktor doktor araştıma yapıp duruyorum.......canım çıkıyor...sürekli stres içindeyim. Bir de eşimle uğraşıyorum. Ben seni böyle sevdim ,
yaptırma diyor. Yani destek olacağına köstek oluyorrr yaaa klava:

EEEEE benim psikolojim ne olacak pekii :çok üzgünüm: ıyica takıntı yaptım sokaktaki herkesin burnunu kesiyorum walllaa yyaaa aklinialirimsmile

Son düzenleme:
hahahaha haklısın canımmm...
gelde anlat erkek milletinee..
benimkide ben seni böle beğeniyorum diyorr..
kıskançlar iştee doğacak sonuçlardan korkuorlar hahahaha:))

Nehiyyy canımm senin adına çok sevindim. a.s. yeni burnunla şimdikiden daha da mutlu olacağına bende inanıyorm.

:kedi: darısı başıma arkadaşlarr. çok tedirginim. Zühtü beyin ankarada olması benim için zor olacak. O sebeple de hala düşünüyor durumdayımm :uhm:

hahahaha haklısın canımmm...
gelde anlat erkek milletinee..
benimkide ben seni böle beğeniyorum diyorr..
kıskançlar iştee doğacak sonuçlardan korkuorlar hahahaha:))

olumunekankayizsmilebayanssulusmile çatlasınlarrr patlasınlarrrr kıskançlıkmışş. lmaz: Ya benim mutluluğum ve özgüvenimm.? ? Tabi bunu düşünen yok benden başka Çok üzgünüm çoook

cnm zühtü bey haftada bi istanbula gidiyo
istanbuldada hastalari var:) mesela supergirll ve BlackHoney istanbudla oldular:)

cnm zühtü bey haftada bi istanbula gidiyo
istanbuldada hastalari var:) mesela supergirll ve BlackHoney istanbudla oldular:)

Fıstıkım , evet bende biliyorum. Zühtü bey ist. a da geliyor ama ben ist. dada değilim kiii. Bursa dayım.

Asminem .... vardı hatırlarsanız , başka doktora olmuş burun ucunu çok tombul bırakmışş doktor. Tekrar olacak.

Asminem le msn de görüştük. bugün Zühtü bey ist. olacakmış. Zühtü beyle görüşecekti.Hadi gel beraber gidelim , dedi . Çok iyi olacaktı ..... Ama ben malesef bursa dayım ve bugün gitmem imkansızdı. :çok üzgünüm:

aa kusura bakma cnm bakmadim nerde yasadigina :kedi:
CADIARZU peki nasil yapcaksin ?

Evet cnm istanbulada gidiyo :)

nehiyy Asminem i hatırladınmı canım. Senin burnunu çok beğenmişti. Hani fotolarını da koymuştu yaaa

Yaa ne güzel . Görüşecek bugün Zühtü beylee.

2 aydır ameliyat ameliyat diye uğraşıyorum , ve hala ben beklemedeyimmm yaaaa
walllaa hayatım altüst oldu. Yaz gelmeden olsam biran önce şu ameliyatı kafamçokkarıştı

mafoldumben offffff allhım offfff bir an önce ameliyat olmak istedikçe işler daha da ters gidiyor. eğer eski doktorla anlaşmyı iptal etmeseydim 5 gün sonra ameliyatım olacaktı... akannehir Ama iyiki de ondan vazgeçtimm. O ayrı mesele .. buradaki arkadaşlar sayesinde yani herkese teşekkür ederim. zararın ucundan döndüm yanii :gitme:

eski doktorun kimdi cnm??

aa evet cnm biliyorum Zühtü bey iyi bi seçim bence sevindim onun adına.. Senin içinde zor olcak ama yüzün değişcek sonuçta o yüzden doktor seçimi çok önemli iyi düşün canım içine sinmeyen bi yerde ameliyat olma..

evet canımm. Zaten sen biliyorsun benim durumumu. doktor içime hiç ama hiç sinmemişti. İlk görüşme olayı bile resmen fiyasko ! bir de burada ona olan arkadaşlarla tanışınca kesinlikle vazgeçtimm. aynı durumu yaşamışlar ameliyat sonrası ise hüsrannn

İyiki bu siteyi ve sizleri tanıdım yoksa gümbürtüye gidecektim wallla akannehir

canım boşver hiç zarar görmedin en azından ..
doktor güler yüzlü hastasını anlamaya çalışan biri olmalı bence, kesip bırakan doktorlara doktor demiyorum

canım boşver hiç zarar görmedin en azından ..
doktor güler yüzlü hastasını anlamaya çalışan biri olmalı bence, kesip bırakan doktorlara doktor demiyorum

a.s Kesinlikle canım çok haklısın . Sayenizde son anda döndüm . Desteğiniz olmasaydı, Gidecektim gümbürtüyee :1no2:

Yani düşünsene adam ameliyat öncesi bile ilgisiz , ameliyat sonrasını düşünemiyorumm bile :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…