"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

yannız 3ünüzünde burun şekli aynı

Evet tasarımlar benziyor ..
Son olan arkadaşımızı bilmiyorum ama nehiyyle birlikte gidiyoruz biz kontrollere pek de benzediği söylenemez hatta baya bi farklı suan:)

Evet tasarımlar benziyor ..
Son olan arkadaşımızı bilmiyorum ama nehiyyle birlikte gidiyoruz biz kontrollere pek de benzediği söylenemez hatta baya bi farklı suan:)

Bence hiç benzemiyor. sengözlerimebaksanab herkesin yüzüne uyum yapılmış. kişiye yakışan yani opuyorumnanaktan

:1shok: O kadar zaman geçiyormu yaaa Yani tam bir ay evde kapalı kalıcazzz akannehir bir hafta falan diyorlardı ama.

boshayallersmile Ya önemli değil. Yeterki uygun doktorumu bulup biran önce ameliyat olayım. Zaten ben evcilim. evde kalınca bol bol kitap okurum zemuszemus

kaydirigubbakcemile3 ay sen yine trdesin, bide bana bak aklinialirimsmile
ben taaaaa avusturyalardan gelcem zühtü beyin yanina sempatiksalakcinni

:1shok: gerçekten miiiiiiii
O zaman benim bir an önce karar vermem gerekiyor. Yolları ve mesafeleri gözümde büyütmemeliyim

ayhh valla nehiyy frapan suan yerinizde olmayi coookkk isterdimmmm
oldunuz kurtuldunuz ne güzelll
darisi bana insallah boshayallersmile boshayallersmile

fıstıkım demek sende olacaksın daha. Ya ben seni olmuş biliyordum

Darısı ikimize de canım boshayallersmile

Kizlar bugüne ait foto koydum bandajsızz... yorumları alayım bakalım:)

cccCANANnnn .!.:
:1shok: gerçekten miiiiiiii
O zaman benim bir an önce karar vermem gerekiyor. Yolları ve mesafeleri gözümde büyütmemeliyim

evet büyütme bencede:) bir an önce ol ve kurtul...
cccCANANnnn .!.:
fıstıkım demek sende olacaksın daha. Ya ben seni olmuş biliyordum

Darısı ikimize de canım boshayallersmile
yok cnm keske olmus olsaydim coktan ama nerdeeeeeee boshayallersmile daha bu yaz olcam inss
aminnnnn cnmmm
ne zmn düsünüyosun sen??
frapan .!.:
Kizlar bugüne ait foto koydum bandajsızz... yorumları alayım bakalım:)
cadiiimmmm burnun süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr zemuszemus
tasarimdan 10 kat daha gzl olmusss bayanssulusmile
üstelik tasarimda kavis bile yoktuu, ama burnunda kavis varrrr kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Kizlar Zuhtu bey in klinigini aradim, randevumu aldim, bu persembe gidiyorum, ameliyat tarihi icin uzun beklemem gerekmiyormus, hemen birkac gun icinde ameliyat olabilirmisim. Ay valla cok heycanliyim, hala inanamiyorum, sonunda minik bir buruna sahip olucam insallah.Cok heycanliyim, ama cok da korkuyorum narkozdan, ameliyattan, ve birde benim 17 aylik bir kizim var, onu ihmal etmekten cok korkuyorum, yazik yavrum birkac gun sefil olacak benim yuzumden. KiZlar resim cektim burnumun telefonla, ama koyamadim birturlu? Ameliyat olanlar bana lutfen ameliyat gunu icin yaninizda neler goturdunuz, yani cantaniza neler koydunuz anlatirsaniz sevinirim.

esila canım senindemi kuzun var benimde..18 aylık oğluşum var..bende beni görüp etkilenmesinden çok korkuyorum o suratlaa....

hadi hayırlısı canımm demek hemen olacaksınn..beni solda sıfır bırkatın canım:))))))))))

çok sevindim snein adına...

frapann senin fındık brununu yesinlerr...ilk eklediğini,z resimde arkadan doğru çekildiğinden hiç bişey belli olmuyormuşş..

o negüzle bir burunn maşallahh..

nehiyy de ekledimi görmedim daha bakim bii..

cnm hayırlı ugurlu olsun ne güzel kararını vermişsin bundan sonrası çok kolay geçip gidiyor.
Öncelikle narkozu ne zaman verdiler ne zaman uyudun uyandın farketmiyosun bile. Eski sayfalarda ameliyat tecrübelerimiz var..
Ameliyat sonrası denilenlerin aksine kusma olayı yaşamadım. tek bir agrım sızım olmadı verdikleri agrı kesiciyi bile içmedim.
Görüntü ise ilk 2gün kötü oldum baya ama normale dönmem cabuk oluyo. O bir iki gün içinde bebiş görmesin cnm belki cok şişip morarmazsın bile.
Bugün tam 2 hafta oldu benim profilimde fotograflarım var bakabilirsin.. Sorun olursa sor cnm bu arada ameliyata giderken bir pijama takımı götürdüm bir de ameliyattan sonra gözlere sürülmesi gereken kremini götür (Ben götürmemiştim). Bir de terlik ya da kolay giyilen bir ayakkabı:) Kolay gelsinnnnzemuszemus

Teknocummm sana da çok teşekkürler begenmene sevindim:)))

Canım çok sevindim, en büyük adım bu zaten diğerleri gelip geçiyo hemencecik hiç bişey anlamıyo insan..
Arnica kremin adı yanına al ki ameliyattan sonra hemen sürebil, ben doğru düzgün morarmadım bile, önü düğmeli bişey ol üstüne mutlaka burnundan dolayı rahat giyip çıkarabilceğin bişey olsun, frapanın söylediği gibi rahat giyebilceğin bi ayakkabıda bulundur yanında . Ayrıca istersen orda kalabiliyosun bir gün bunuda sorarsın cnm kalcak başka bi yerin yoksa.. Şimdiden geçmiş olsun

kızlar burunlarınız harika olmuş. ank32,frapan, nehiyy, çilek... zühtü beyin ellerine sağlıkk gerçekten işini iyi biliyo. bide dikkat ederseniz herkesin yüzüne göre bi burun yapmışş çok beğendim. darısı benle fstk ın başına bizde ağustosta olcaz inşş :)

ağustos bi gelsin hele bizde sizi izlicez yorumlar yapıcazzemuszemus
tşk cnm ayrıca

lmaz: Arakadaşlar ben ağustosu beklemiyorum Bilakis hemen olmak istiyorum Hatta aralık ocak gibi olacaktım ama .. eyvahedigeldismile Dr. kararsızlığımdan böyle oldu. boshayallersmile O gün gelecek ama biliyorummm

cnm zühtü beye olanlar sadece ank32, frapan, nehiyy ve cilek.35 degil daha Lakito, ela12. supergirll ve BlackHoney'de var... hepsinin burnuda ayri ayri güzel
tasarimlar birbirine benziyo kizlar ama sonuclar bambaska.. tasarimdan 10 kat daha gzl burunlar yapiyoo zemuszemus gercekten isini biliyo..zevkli adam aklinialirimsmile
ay evetttt amin cnm darisi bizim basimizaaaa:):) boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…