"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

ya pardon haklıısnız...)) yanlış yere yazdım ama zühtü beyi de araştırım bi...bu sayede seceneklerim arasına zühtü beyde girdi:))

canım doğru yere gelmişsin seceneklerin başında olsun zühtü bey derim:))

yoo yüksek degil emre beyle nerdeyse ayni hatta daha uygunada yapabiliyo:)

Ya kızlar merak ettim burunlarınız nasıl oldu.Alçınız çktı değil mi?Kestane kebap acele cevap :))))

cikti ciktiiii:) bak albümlerine bantli fotolari var:)
msne gelsene sohbet ediyoruz bi sen yoksun:)

Merhaba kizlar, sonunda e$imi razi ettim Burun ameliyati olacagim, Burayi uzun zamandir takip ediyorum, Zuhtu Demir e ameliyat olanlar var.Sizlere bircok sorulari olucakti, nolur yardimci olurmusunuz? Kizlar bana deneyimlerinizi anlatirmisiniz, nasil burunlarinizdan memnunmusunuz? Ben kesin Zuhtu beyde karar verdim. Acaba onunla nasil irtibata gecebiilirim, tel numarasi varsa verebilirmisiniz kizlar? Ve ilk randevuda mi burun tasarimini yapiyor? Ilk randevuya giderken herhangi birsey goturmem gerekiyor mu? Resim goturmem lazim mi, onlar mi cekiyor? Ve ilk randevuda ameliyat tarihi veriyor mu? Ve kizlar ortalama fiyati ne kadar ameliyat , ilac vs.? Ameliyat tarihini hemen yakin zamana mi veriyor yoksa cok mu beklemem gerekiyor ameliyat tarihi icin?
Lutfen Zuhtu beye ameliyat olanlar bana cok cabuk cevap yazabilirseniz sevinirim, cunki cok yakin zamanda olmam lazim ameliyati. Kizlar bana telefonunu nasil vereceksiniz ve ameliyat bedelini? Ozel mesaj yazamiyorum.

Canım tek tek cevap vereyim :)
Ben burnumdan çok memnunum ama konuşmak için erken olabilir 1,5 hafta oldu ameliyat olalı ve şişliklerim var sen göre diye fotoğraf ekliyorum.
....
Evet gittiğin gün tasarım yapılıyor yanında bişey götürmene gerek yok o fotoğrafını çekicek senin zaten. Fiyat olarak piyasa ile aynı yazmak ne kadar doğru bilemiyorum ama özelden cevap veririm. Ameliyat tarihine gelince hem sana hem doktora uygun tarihi seçersiniz ben hemen o hafta bile ameliyat günü alabiliyodum.. Kullanman gereken ilaç ve tahliller veriliyor sana bu konu içinde yardımcı olabilirim.. Özelden numarasını yazıyorum .. sormak istediğin başka şeyler varsa lütfen sor

Son düzenleme:
Kizlar simdiye kadar Zuhtu bey in yaptigi 2 burunu gordum sadece oda cilek35 ve Lakito nun burunlari ve ikisini de cok cokkkk begendim, acaba kizlar isminizi soylesenizde , doktora soylesem bunlarin burunlarindan istiyom diye :) Ayrica ameliyat olanlar, hepinize gecmis olsun, ve yeni burunlarinizi gule gule kullanin, darisi benim ve ameliyat olmak isteyenlerin basina.

Canim Burnun sargili iken bile cok guzel gorunuyor, gecmis olsun gule gule kullan. Cevap yazdigin icin tesekkurler, telefonunu ozelden yazayim demissin, ozelden derken? Ozel konusma yeri mi var burda? Ben yeni oldugum icin bilmiyorum, ozel konusma yeri neresi? Ortalama fiyatta versen ozelden sevinirim?

Canım yazdım sana mesaj bildirimle gelmesi gerek dilersen msn adresi vereyimm daha ayrıntılı konuşalım..

esila...bak burun herkese göre faklılık gösterir..
sanada nasıl burun yapılacağı az çok yüz şekline göre en iyisini tasarlayacaktırr zühtü bey..
tasarım az çok gerçeği yansıttığı gibi dahada güzel oluyorr emin olabilirsinn..

bu arada yandan resmini çek gönderr fıstık veya ben bir fikir için sana burun tasarlayalımm..
sennasıl bişey istediğinide yazarsan daha iyi çizim olur..

senin adına sevindim eşinin ikna olmasınada..

benimki istemedi ama ben resti çektimm..
sanki onun burnu da izin veriyorum veya veriyorum diyorr..,
ben yaptırcam bitti daha ne zorluyosunn..
:)))))))))demi ama:))))

Nehiyy bende seni msne eklemek için izin istemiştim ozelden ancak gonder tusuna bastiktan sonra " ozel mesaj atabilmeniz için 50 yazınız olmalı vs" gibi bir yazı görünce yıkıldım:) sayet eklememi istersen bana ozelden msg atar misin?:) simdiden tesekkurler!

Yolladım cnm..
Kızlar çok mutluyum, şişlik baya geçmiş o kadar mutlu oldum ki burnum düşündüğümden daha minik ve güzel olcak..zemuszemus
Burcunun burnuna gelince, alçılar çıktığındada çok beğenmiştim ama şuan ki hali harikaa
onunda küçük ve yüzüne göre çok güzel bi burnu var :))
Ayrıca plakalar çıkınca burunlarımız daha kavisli olcakmış doktor öyle söyledi
Hala şişliklerimiz varmış ama incekmiş..
ıyi ki karşıma çıktınız ve u dönüşünü yaptırdınız.. Özellikle ank32 ye çok teşekkür ediyorum.
olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Canım U dönüşü derken başka bi doktorda olcaktım ameliyatımı sonra Zühtü Beye döndüm ondan bahsettim ..ikinci ameliyatı olmam minick zaten burun :) Saç rengin çok güzel bu arada

hımmm tamam ozmann..teşekür ederimm yıkanınca daha bir oturur ama akmazsa çok iyi.

Canım bakırlık var mı direk kızıl gibi geldi bana ama bakır olsa daha bi hoş olur.. farklı tonları var

esila evt cnm fotonu gönder istersen tasarim yapariz biz sana bayanssulusmile
teknolog begendim sac rengini ama kizil cok zor bi renk, akar akannehirsürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…