"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

frapan senın de burnun guzel duruyor canım ama sende mormussun benım gıbı sonunda kendım gıbı hala mor olan bırını buldum...yalnız degılmısım
buarada kızlar bugun cıktı bandajlarım benımde cıktıgında superdı kucucuktu ama sonra davul gıbı sısıtı yaw(( bandajda uzun sure tutmak ıyı fıkırdı sanırımmm

HADİ hayırlı olsun canım bandajlarda çıktı ..

ahh bu morluklaar 31.ocakta ameliyat oldum ve bugün de morummafoldumben ne pis tenim varmışşş
işte cnm korktuğum şey bandajdan sonra cok şişmesi ki bu kaçınılmaz bir durum sanırım. mümkünse hiç çıkmasın bandajım ben mutluyum böyle
güle güle kullan burnusunu inmesini beklicez hep beraber:)

ben hiç begenmıoyoruım burnumu bunalıma girdim vallaa((

lmaz: Ya canım lütfen bu kadar kötümser olma. CADIARZU Eminim şu anki burnun ameliyat oladan önceki burnundan iyidir. a.s.

Bide canım Dr. Veli bey hakkında bilgin var mı ? Özeline yazdım ama ....? sanırım daha mesaj hakkın dolmadı.. Dr. Velihakkında bişeyler biliyorsan ve bu konuda bilgi verirsen çok sevinirim doğru doktoru bulmak istiyorum da

off topiic ucmus kizlar hiziniza yetisemiyoruuumm kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
selam kızlar.ben sitede yeniyim. bende burun ameliyatı düşünüyorum ve burada okuduğum kadarıyla emre ilhandan herkez memnun..benim burnumda açıkcası bir sorun yok.sadcece yandan düz duruyo diye düşünüyorum..
emre beyden memnun olmayan var mı?

Frapanların burnunu Zühtü Bey yapmadı mı kızlar? Hep Zühtü Bey diye okudum ben.

bu topicte emre ilhana ameliyat olan yok cnm yanlis topictesin:)
evet zühtü demire oldular

ya pardon haklıısnız...)) yanlış yere yazdım ama zühtü beyi de araştırım bi...bu sayede seceneklerim arasına zühtü beyde girdi:))

ıyi bi tercih olur arkadaşım ... Zühtü Bey doktor değil sanatçı hemde çok iyi bi sanatçı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…