Yolladım cnm..
Kızlar çok mutluyum, şişlik baya geçmiş o kadar mutlu oldum ki burnum düşündüğümden daha minik ve güzel olcak..zemuszemus
Burcunun burnuna gelince, alçılar çıktığındada çok beğenmiştim ama şuan ki hali harikaa
onunda küçük ve yüzüne göre çok güzel bi burnu var :))
Ayrıca plakalar çıkınca burunlarımız daha kavisli olcakmış doktor öyle söyledi
Hala şişliklerimiz varmış ama incekmiş..
İyi ki karşıma çıktınız ve u dönüşünü yaptırdınız.. Özellikle ank32 ye çok teşekkür ediyorum.
olumunekankayizsmile
canım ben atlamışım bunu..
çok sevindim ikinizin fındık burnunada..
endişeleriniz geçmiş yüzünüzz tebessümle dolmuştur sanırım ne akdar güzel..
darısı isteyipte olamayan koca burunlulara hahahananiknanik:1rolleyes::roflol::roflol:
Tabi ameliyat sonrası çok önemli insan ilgi bekliyo ve en çok doktorunu aradığın zamanlar ameliyat sonrası, bi sürü endişen oluyor, doktor tam burda sana güven veren kişi oluo o yüzden doktorun tavrı çok önemli...
geldimm bendeee zemuszemus
her geçen gün biraz daha seviyoruz burnuşlarımızıbiraz daha küçülmüş alçının çıktığı güne göre.. mutluyuz umutluyuzopuyorumnanaktan çook tşk zühtü beye..
Bu arada cidden Zühtü bey cok sıcak kanlı Ben cep telefonunu aramaya cekinmiştim dün aradım oyle bi açtı ki telefonu sanki kırk yıldır tanıyo beni. Onun rahatlığı hastayı da rahatlatıyor haliyle Bugün burnumu da gördükten sonraaa gözüm kapalı öneririm :)
Canım çok sevindim durumuna. Gitgide iyileşiyorsunuz , iyileştikçe güzelleşiyorsunuz yaniii. a.s
boshayallersmile Frapan bende bu cümleleri bir gün kurabilecekmiyim acaba ? Ne sordun doktoruna ? İyiyce maraklı oldum haaa aklinialirimsmile
Sanırım bu gidişle bende Zühtü bey diyeceğimmm. ama şehir meselesi var işte. :uhm: Epey zorlanıcam yollarda
Bandajlı halde yıkanssam nolur diye sordum o da bantların gevşer dedi meraklıı seni kaydirigubbakcemile3
cnm inşallahh sen de bir gün bu cümleleri kurarsın inan büyük bi rahatlık geliyo insana hafiflemiş gibi. Çünkü çok fazla buyutmuştum kafamda resmen takıntı haline gelmişti bende kiii ohhhh bitti diyorummzemuszemus darısı sana cnm en yakın zamanda:Saruboceq:
cnm inşallahh sen de bir gün bu cümleleri kurarsın inan büyük bi rahatlık geliyo insana hafiflemiş gibi. Çünkü çok fazla buyutmuştum kafamda resmen takıntı haline gelmişti bende kiii ohhhh bitti diyorummzemuszemus darısı sana cnm en yakın zamanda:Saruboceq:
Canım çok sevindim durumuna. Gitgide iyileşiyorsunuz , iyileştikçe güzelleşiyorsunuz yaniii. a.s
boshayallersmile Frapan bende bu cümleleri bir gün kurabilecekmiyim acaba ? Ne sordun doktoruna ? İyiyce maraklı oldum haaa aklinialirimsmile
Sanırım bu gidişle bende Zühtü bey diyeceğimmm. ama şehir meselesi var işte. :uhm: Epey zorlanıcam yollarda
Bak onu bana sorucan işte. Burun takıntısı deyip geçemeyeceğim. Burunla yatıp, burunla kalkıyorum. Sokaktaki herkesin burnunu inceliyorum. ınsanlar benimle konuşurken diyecek niye bakıyor bu kadın böyle burnuma burnuma :roflol: :roflol: :roflol:
dün arkadaşlara çaya davet etti. Ben öyle dalmışım ki : tepki verdiler sen burdamısınn . Hepsiciğinin burunlarını özenle inceledim canım. zemuszemus :sm_cool:
CADIARZU Canım ya bi sorum var : hastanede kaldınız mı siz ? ne kadar kaldınız ? ne kadarda bie kontrol oluyor ? Eğer zühtü beyi seçersem bunları çok iyi öğrenmem gerek. Ben farklı şehirdeyim çünkü
ayhh valla nehiyy frapan suan yerinizde olmayi coookkk isterdimmmm
oldunuz kurtuldunuz ne güzelll
darisi bana insallah boshayallersmile boshayallersmile
fıstıkımmmm:) vermezdim yerimilmaz:
amaaa en kısa zamanda guzel burnuşa kavuşmanı diliyorumm cadım benimmmm
ezgicim tşklerr daha iyisi sizin olsun
küstümmmm sanaaaaaa :dilcikar: demek yerini vermezdin haaaa ohaoldumsmile öyle olsun sempatiksalakcinni
amiiinn cnm yaaaaa olumunekankayizsmile
ayy hepimiz aynıyız valla insanların burnu vardı benim için sadece otobuste okulda sokakta surekli bakardımm şimdi onlar benimkine baksınkaydirigubbakcemile3
cnm ameliyattan sonra 2 saat yatıyorsun sonra doğruu eve. Bir gün sonra gidiyosun tamponlarını alıyo bir hafta sonra da alçılarını. Şuan 4 günde bir bandaj değiştirmeye gidiyoruz yanii bir dahaki goruşmemiz çarş olcak.
Zuhtu Bey diğer doktorlara göre daha fazla tutuyor bandajı, içindeki plakaları felan.. Bunların benim için bir sorunu yok hatta ne kadar cok kalırsa okadar iyi olurmuş gibime geliyor.
Zaman sıkıntın olmadığı surece gel kal işte Ank da bir ay ne güzel:) görüşürüz hem
Canım alçı ve bandaj toplamda ne kadar süre tutuluyor? Yani senin süren ne kadar olacak? Bir de içindeki plakalar dışarıdan görünen şeyler mi? İşten ne kadar izin almak lazım diye hesaplamak için soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?