Canım benim profilimde foyolarım var istersen bakabilirsin.Fakat çok foto baktım.Burun ucun iri ve uzun ise öyle minicik ve kısa bi burun ucun olmuyor.Eski burnuna göre orantılı bi şekilde ve belli bir ölçüde küçülüyor.
Canım yok bi ara yorgunluktan burun sortım çok şişti o zaman panik oldum.Şimdi bi sorun yok çok şükür.Minicik derken tabiki çok küçüldü ama fındık burun olmadı onu diyorum canım.ay senin burnun zaten minicik olduya daha ne istiyosuunn kaydirigubbakcemile3
valla ilk sende gördüm o kadar büyük bi burundan sonraki bi burunun o hale geldigini
nesini begenmiyosunki fisfisfis
Canım yok bi ara yorgunluktan burun sortım çok şişti o zaman panik oldum.Şimdi bi sorun yok çok şükür.Minicik derken tabiki çok küçüldü ama fındık burun olmadı onu diyorum canım.
iyki olmuşuzz yaa nasıl mutluyummkaydirigubbakcemile3
bi güven bi hava geldi sankii:) artık hoş bi çocuk gördüğümde beni yandan görmesin diye bir çabam yokk kaydirigubbakcemile3
Canım yok bi ara yorgunluktan burun sortım çok şişti o zaman panik oldum.Şimdi bi sorun yok çok şükür.Minicik derken tabiki çok küçüldü ama fındık burun olmadı onu diyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?