ne özürü cnm sadece yanlis anlasilma oldu:)EsiLaCIM .!.:Insallah canim :Saruboceq:, biraz stresliyim, seni kirdiysam ozur dilerim, hepinize iyi geceler
Elan nin resimlerini görmedim gerçi ama üzüldüm şimdi..
Birde çilekin daha önce nefes problemi varmiydi yoksa sonradan
mı ortaya çıktı?ne güzel kimesede sorun yok dıyorduk..
kızlar nasıl oldunuz(nehiyy frapan)? buarada frapan ben seni sankii tanıyo gibiyimm ankaralıydın sanırımm fotolarına baktımda daha önce karşılaşmışız gibi geldii
kızlar dün çektiğim fotolardan koydum. Şimdilik memnunum umarım ilerde de bir sorun yaşamam. Buradaki yazıları okuduktan beri kafamda bir huzursuzluk ama bir dahaki randevumda konuşcam bütün bunları açık açık.
şuan açık herkese albüm. buyrunn.. yorumları bekliyorum tipime bakmayın.. Bir de tam yandan cektiklerimi koymadım sis geldi gozume şimdi daha iyi düne nazaran
kızlar dün çektiğim fotolardan koydum. Şimdilik memnunum umarım ilerde de bir sorun yaşamam. Buradaki yazıları okuduktan beri kafamda bir huzursuzluk ama bir dahaki randevumda konuşcam bütün bunları açık açık.
şuan açık herkese albüm. buyrunn.. yorumları bekliyorum tipime bakmayın.. Bir de tam yandan cektiklerimi koymadım sis geldi gozume şimdi daha iyi düne nazaran
Bende biraz tedirgin oldum sanki.Benimde burnumda tıkanıklık var ama en az 6 ayı beklemek lazımmış nefes durumu için.Burnum önden düzgün şuan için.Bakalım nekleyip göreceğiz artık.Bu arada düz burdaki tüm topiklere baktım, öncesi sonrası fotolara.Burnunuz benimki gibi kemerli ve iriyse asla bi seferde fındık gibi bi gurun beklemeyin.O fındık gibi olan burunlar zaten öncesindede çok iri ve kemerli olmayan,burun ucu küçük olan burunlar.O yüzden bende artık takmıyorum.Daha küöük olsaydı keşke dediğim oldu ama önceki burnum imkanı yok o kadar küçültülemezdi.O yüzden ben şu an için memnunum.Bazen burun sırtım ucu çok şişiyor ve biraz kötü görünüyor.6 ayı beklemek lazım işte.Kızlar sizde moralinizi bozmayın sakın.
Bu arada buluşma mı organize ettiniz siz ya öyle anladım ve kıskandım işte((
Frapancim Maasallah diyelim ozmnal tak
Canım benim profilimde foyolarım var istersen bakabilirsin.Fakat çok foto baktım.Burun ucun iri ve uzun ise öyle minicik ve kısa bi burun ucun olmuyor.Eski burnuna göre orantılı bi şekilde ve belli bir ölçüde küçülüyor.Desene Lakito benimde findik gibi bir burnu$um olmicakakannehir, cunki benim burnumda iri ve baya kemerli, bari doktora elinden geldigi kadar ufalt burnumu deyimkaydirigubbakcemile3
Nehiyy bugun resim koyacak sanirim, onun burnunuda cok merak ediyorum.
Buarada frapancim burnuna koyduklari tampon silikon muydu, ve cikarilirken cok agri cektin mi?
Bandaj cikarilirken cok agri oluyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?