"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

Blackhoneycim cok gecmis olsuna.s,resimlerini gordum, cok guzel gorunuyor, biraz sisliklerin var galiba, oda zamanla iner insallah.

tesekkür ediyorum canim ve sana simdiden iyi ameliyatlar diliyorum. doktorumuza güven herseyin cok iyi gececegine inaniyorum ben cünki benim iki ameliyatimida en iyi bi sekilde uyguladi doktorumuz

nehiycim neden ağladın anlamadım..hiç bi acı filan hissetmedin demi yine uyku modunda oldunuz..aynı gün çıktınızmı ameliyattan.çıktıysanız uyandıktan ne kadar sonra çıktınız.kusra bakam çok soru srdum ama korkuorum

canim arkadasim, sana ben resimleri hatta birlikte cekilen resimlerimizi orijinal büyüklükte sana msn de veya e-mail den de yollarim ben!

Honeyim benim biliyorum hayatım göndereceğini en iyisi ven senin iş mailine bi mail atayım sen ordan bana gönderirsin rsim ve konuşuruz daha rahat rahat

Canım korkucak hiç bişey yok inan bana, çıktıktan 1 saat yada 1,5 saat sonra eve geldik, çok sıkılmıştım yatmaktan, ağlamaya gelince acı çektiğim için ağlamadım, neden ağladıgımı bende bilmiyorum ama baya rahatladım ağladıktan sonra -tatlicadiarzu- uyuyosun cnm inan bana hiç bişey hatırlamıyosun, ben bi baş ağrısı en ufak bi sızı bile duymadım ayrıca istediğin kadar soru sorabilirsin :))

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 sakin zühtü bey icin aglamis olmayasin kaydirigubbakcemile3

anladım cnm saol peki tahliler için.verdkleri kağıttaki tahlleri başka bi doktora göstermek zrundamıyız yoksa direk tahliller doktorumuzun olurundanmı geççek.bide özeller hastanelr direk tahlileri yapıolar elimizde kağıttakileri of anlatamadım ne demek istediğimiçok karıştım yaaa

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 sakin zühtü bey icin aglamis olmayasin kaydirigubbakcemile3
Zaten ağlıyodum zühtü bey ameliyattan annemlerle konuşmak için gidince beni bıraktı sandım iice ağladım Ne rezil ediyosun haha :kedi:

Canım Zühtü Beye göstericeksin o tahlilleri :)) Özel hastanede yaptırabilirsin tabi ameliyat günün ne zaman ?

Zaten ağlıyodum zühtü bey ameliyattan annemlerle konuşmak için gidince beni bıraktı sandım iice ağladım Ne rezil ediyosun haha :kedi:

kaydirigubbakcemile3 tamam tamam sustum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sulu göz seniiiikaydirigubbakcemile3
sempatiksalakcinni

Senide görces cadı kaydirigubbakcemile

ayyy insa görelimm kissss bayanssulusmile
aynurrr21 .!.:
haftaya çarşamba canım ameliyatım
aaa az kalmis :dance: ´zühtücüler kervanina sende katilyiosun haa kaydirigubbakcemile2
ayyy bide ben katilabilseydim boshayallersmile

Son düzenleme:
evet cnm zühtü beye olucam ama ameliyata tarihi değiştireilirim.onepte olucam nehiyde sende orda olmuşsunuz sanırıım ama bilmiyorum korkuyorum

Ah cnm çok sevindim :)) Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında kaydirigubbakcemile5
Bende orda oldum, çok memnun kaldım umarım sende memnun kalırsın bayanssulusmile

Iyi dilekleriniz icin tesekkurler kizlar, az sonra 9.30 evden cikacagiz, 16.00 ameliyata girecem, ve ne tuhafdir ki hic heyecanim da kalmadi, laelaelaelaelae manyaklastim iyice, hakkimizda hayirlisi:Saruboceq:, darisi olmak isteyenlerin basina

aynurr hadi hayırlısı hakkında canımm.

esilacaımm hayırlı olsunnn göz açıp kapayıncaya kadarr rçıkarsın eminimm..
güzel haberlerini bekliyoruzz...geçmiş olsun şimdiden..

Iyi dilekleriniz icin tesekkurler kizlar, az sonra 9.30 evden cikacagiz, 16.00 ameliyata girecem, ve ne tuhafdir ki hic heyecanim da kalmadi, laelaelaelaelae manyaklastim iyice, hakkimizda hayirlisi:Saruboceq:, darisi olmak isteyenlerin basina

:Saruboceq: Canım dualarımız seninle. İnşaallah çok başarılı geçer. Ameliyat sonrası seni burada heyecanla bekliyoruzzzz a.s.

evet cnm zühtü beye olucam ama ameliyata tarihi değiştireilirim.onepte olucam nehiyde sende orda olmuşsunuz sanırıım ama bilmiyorum korkuyorum

hayırlı olsun canım zühtü bey cok iyi doktordurrr korkacak bişey yokk bi kapıyacan gözünü bi bakmışsınn bitmişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…