Kizlar dualarinizi eksik etmeyin:Saruboceq:, gorusmek dilegiyle:a015:
Ameliyat olan arkadaşlarım ,
morluklar ne ve şişlikler ne zaman iniyor. Yani bildiğim kadarıyla yüz balon gibi şişiyormuş ve gözaltları mosmor oluyormuş.
Peki baş ağrısı oluyormu ? Şiddetli baş ağrısı olduğu söyleniyor da :uhm:
Ameliyat olan arkadaşlarım ,
morluklar ne ve şişlikler ne zaman iniyor. Yani bildiğim kadarıyla yüz balon gibi şişiyormuş ve gözaltları mosmor oluyormuş.
Peki baş ağrısı oluyormu ? Şiddetli baş ağrısı olduğu söyleniyor da :uhm:
offf kızlar ya ameliyat sonrası ayılamamaktan korkuyorum mafoldumben
Kizlar dualarinizi eksik etmeyin:Saruboceq:, gorusmek dilegiyle:a015:
Canım benim bi arkadaşımda senin gibi böyle korkuyo, Zühtü Beyle görüştü oda tasarımı falan yapıldı aynı soruyu doktora sordu doktor'da ayılırsın merak etme eğer ayılmazsan bizde seni ayılana kadar burda tutarız dedi şakayla :)) Hatta bişey söyleyim mi ayıltıyolar diye kızabilirsin uykunun derin yerinde biri sana ameliyatın bitti uyan diyorD Sende hala uyumak istiyosun =)))
yawrularım antalyadan geldim ve 1 ay 10 günlük fotolarımı albümüme koydum sadece sizler için..aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
çok saol cnm.. opuyorumnanaktancnm burnun gerçekten çok güzel olmuş daha ilk ayını yeni geçmesine rağmen.bişi sorucam acaba burnun kalın derilimi kalın derili burunlar çok zor olur derler... seninki çok hoş olmuş doktorun derinden bahsettimi
çok geçmiş olsun güle güe kullan burnunu çok yakışmış gerçekten
ekledim canım seni..arkadaş olarak kabul edip görebilirsinSupergirll resimlerini nasıl görebilirim canım :uhm:
saol cnm şuan çok şiş...inşallah zamanla çok güzel bi burnum olur :Saruboceq:burnun zamanla daha güzel olmuş, inşallah istediğin gibi olur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?