"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

Ameliyat olan arkadaşlarım ,
morluklar ne ve şişlikler ne zaman iniyor. Yani bildiğim kadarıyla yüz balon gibi şişiyormuş ve gözaltları mosmor oluyormuş.
Peki baş ağrısı oluyormu ? Şiddetli baş ağrısı olduğu söyleniyor da :uhm:

canım morluklar 15 günden önce gitmezz kişinin bünyesine göre değişir şişliklerse en az 6 ay 1 seneyi buluyor ödemlerin gitmesi ve burun oturması 1ayda normale dönersin baş ağrısı hiç olmadı bende olan arkadaşlardan duymadım

Yok canım ben daha ağrılı birini görmedim, bende hiç ağrı çekmedim, morluklara gelince ben morarmadımda pek bünyenle alakalı 4. günümde morluğum hiç yok gibi bişeydi :)) Tabi doktorumuz bir krem verdi morluklar için onunda etkisi mutlaka vardır..Şiştim sadece yani oda hızla geçiyor zaten ilk 2. gün çok şişiyosun ve morluklar artıyo sonrada hızla geçiyo bunları düşünmemeye çalış inşallah en sorunsuz şekilde atlatırsın..

offf kızlar ya ameliyat sonrası ayılamamaktan korkuyorum mafoldumben

Canım benim bi arkadaşımda senin gibi böyle korkuyo, Zühtü Beyle görüştü oda tasarımı falan yapıldı aynı soruyu doktora sordu doktor'da ayılırsın merak etme eğer ayılmazsan bizde seni ayılana kadar burda tutarız dedi şakayla :)) Hatta bişey söyleyim mi ayıltıyolar diye kızabilirsin uykunun derin yerinde biri sana ameliyatın bitti uyan diyor D Sende hala uyumak istiyosun =)))

çok saol cnm ya ne güzel yazmışsın:)

yawrularım antalyadan geldim ve 1 ay 10 günlük fotolarımı albümüme koydum sadece sizler için..aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

yawrularım antalyadan geldim ve 1 ay 10 günlük fotolarımı albümüme koydum sadece sizler için..aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

cnm burnun gerçekten çok güzel olmuş daha ilk ayını yeni geçmesine rağmen.bişi sorucam acaba burnun kalın derilimi kalın derili burunlar çok zor olur derler... seninki çok hoş olmuş doktorun derinden bahsettimi

çok saol cnm.. opuyorumnanaktan
benim burun derim çok ince aslında ve kıkırdağımda şekil almaya çok müsait..yani zühtü bey öle demişti..kaydirigubbakcemile2 gelgelelim benim kızlar ( teknolog,fstk,nehiy,frapan ve ank32 ve blackhoney:1hug:)çok iyi bilirler..korkunç hassas ve alerjik bi bünyem varmış..buyüzden çok geç iyileşiyorum..çok çektim walla..hala daha burnum şişiyo,tam nefes alamıyorum ağzımı açıyorum sıksık..ama şükürler olsun o zor günleri canım arkadaşlarımla ,destekleriyle atlattım..:sm_cool:a.s.

supergirllüüümm hosgeldin
baktim fotolarina kiz dahada güzellesmis burnun zemuszemus
sislikler dahada inmis bayanssulusmile

esilada ameliyata girmiss kaydirigubbakcemile2hadi hayirlisi ins cok iyi gecmistir ve cok süper bi buruna kavususr bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…