frapancım burnun çok güzel olmuş çok yakışmış.acaba cuma günü oneptemiydin? cuma günü bir arkadaşım ameliyatı için oradaydım.
inşallah cnm ya.tasarıma baktıktan sonra yandaki gerçek halim cadı gibi göründü gözümeönceden bu kadar batmıyodu, 20 yıldır aynı burunla yaşıyorum ama şimdi üç ay çok uzun geliyor.
bir de ank cım sen en tecrübelilerdensin.teyzem 3 gün önce ünal beye ameliyat oldu ama burnunun ucu yamuk duruyor.geçici mi sence?ona göre moral vericemkafamçokkarıştı
ay sinir oldum burda fstk ya.3 kere aradım, yapacakları şey 2 tıkla bir maili göndermek, dün akşamdan beri pc başında bakliyorum.klava:ben utanıyorum artık aramaya, onların hala umrunda değil.alsanaalsanasmilemafoldumben
canım perşbe günüü ben ordaydım onepte akşam üstü galiba sendin o arayan mail attık diyolardı onların mail atma gibi bi sorunu var bende cok senin gibi kırk kere arıyodum attık diyolar ama bi türlü gelmiyodu sonra cekilen resimlerden ümidi kestim 3 sonra geldi.ya maillerinde bi sorunları var yada bi yerde tıkanıyor var bişey yani demek senmişsin oo arayanD
offf offf o nasıl bir burun olmuş öyle feci güzelleşmiş zaten güzeldi dahada güzel olmuş MAŞALLAHHHHHHH diyorum
ya ben bi önceki sonraki fotolara iice baktm fark göremedm iki burunda aynı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?