- 6 Ocak 2025
- 83
- 35
- 3
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah inşallah ama her ay regliden 1 gün önce hep oluyor bendeBaş ağrısı erken gebelikte te oluyormuş umarım hamilesindir
Yaşıyorum aynılarını dpo 8 bugün benim kasık Ağrıları devam ediyor.Dpo 6 da Sarı akıntı oldu. Kaşıntı ve koku yok ilk defa böyle oldum. Hafif goguslerde sizi ve çok tatlı az az kasık batması yaşıyorum.. psikolojikte olabilirbu durumları yaşayan var mi
![]()
Eğer yanma kaşıntı ve kötü kökü yoksa endişelenme hormon artışından dolayı rengi sarı olabilir doktoruma sormuştumSarı akıntı enfeksiyon diyen de var hamilelik belirtisi olanda kafam karıştı iyice bat 8 beklemek inanılmaz zor![]()
Negatifi gören kabuğuna çekilip kendini motive edip yeni döneme başlayıp sıfırlanıyor. Hamile kalan çok az oluyor. Ben hamile olsam ne yapacağımı da bilmiyorum sokak sokak bağırmak isterim galiba 6 sene kolay değilbat 14 Kasım bugün yarın çatlama olur , Ovulasyon yapmadım bu ay düzenli ilişki ile deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak kızlar , bu grup için bat ı en son olan da benim![]()
Öyle tatlısın ki cevap vermek istedimNegatifi gören kabuğuna çekilip kendini motive edip yeni döneme başlayıp sıfırlanıyor. Hamile kalan çok az oluyor. Ben hamile olsam ne yapacağımı da bilmiyorum sokak sokak bağırmak isterim galiba 6 sene kolay değil
Benim adet ağrısı gibi kasıklarımda ağrı var şiddetli değil ateş basıyor arada akıntım var beyaz ama oda çok değil ilk defa Ovulasyon denedim umarım tutar dua edicem ikimiz için![]()
Allah yardımcımız olsun inşallah hayırlısı ile aklı yerinde fiziki olarak sağlam kız erkek farketmez bi evladımız olurÖyle tatlısın ki cevap vermek istedimaynı şeyleri yüzlerce kez kafamda kurmuşumdur hatta hamile kadınları görünce niye bu kadar sakinler VS diyordum.. Ve evet dediğin gibi hiç kolay olmuyor bende kasim ile 4 yil..
İnşallah rabbim nasip etsin sana, bize bekleyene umud eden çabalayan kadınlara..
Bende bat 1 veya 2 kasim tam anlamıyla regl belirtileri başladı üşüme, bacaklar sızladı bel ve karın ağrısı başladı akinti devam ediyor gibi anlamıyorum bazen çok bazen az tek farki sivilceler çıktı epey ve göğüs hassasiyetim yeni başladı
Bat 3 Kasım beklemedeyimBAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM![]()
Çatlamak üzere değerlendirin bu gün yarın eğer günMerhaba iyi aksamlar benim bat 15 kasim. 29 yasindayim 2 yildir hamile kalmadim. Esimin testi temiz benim kan degerlerim iyi. Amh:2,5. Gecen ay rahim filmi cektirdim temiz cikti. İlk defa ovulasyon testi yapiyorum. Yorumlar misiniz. Bu ay da kalmazsam kasim ayinda catlatma ignesi olacagim:)
Benim 5i test yaptım negatif çıktı yapma 1-3 Kasım arası en erken test ile en erken tarih ama onda bile silik çıkma olasiliği var geç yerleşme olduğu için çıkmamıştır diye ümit ediyorumBenim de bat 4 Kasım ama hala engel olamadığım bir test yapma isteğim var bu ay bundan kurtulmam lazım
Tamamdir tesekkur ederim:)Çatlamak üzere değerlendirin bu gün yarın eğer gün