BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Ayy bende görüyorum 😇 inşallah vardır canim benim böyle pozitifleri görünce içim hoş oluyor ben hiç test yapmadım aylardır hemde geçen yıllardan evde birkac tane olacak markalarını da bilmiyorum inşallah yarın sabah yapacagim varsada çıkar mı bilmiyorum. Belirtilerin VS nasıl peki?
Elinde fazla test varsa yapabilirsin aslında şimdi bede akşam yaptım testi

Aynı adet belirtilerim cnm 1 haftadır bel ve kasık ağrısı iki gecedirde bacak ağrısı başka bir belirtim yok ama onlar ader zamanıda olan belirtilerim o yüzden bilmiyorum ikinci çizgi burdakinden bir tık daha belirgin
Evet zaten çok benzer diyorlar hayırlısıyla ne zaman kan vereceksin peki?
bende de birkaç gün önden gelen kahverengi akinti yok, göğüsler de yeni şişmeye hasssaslasmaya başladı hiç regl agrim yok günde bir iki kez bel ağrısı vuruyor sonra bitiyor

Hayırlı haberler canım İnşallah benimde bat yarın dün akşam yaptım test çok silik çıktı ama emin olamadım yalancı çizgilerde çok çıkıyor
Var bence hemen kan testi yapın belirtileriniz kaç gün önceden başladı peki

Evet zaten çok benzer diyorlar hayırlısıyla ne zaman kan vereceksin peki?
bende de birkaç gün önden gelen kahverengi akinti yok, göğüsler de yeni şişmeye hasssaslasmaya başladı hiç regl agrim yok günde bir iki kez bel ağrısı vuruyor sonra bitiyor
Bat geçsin öyle vermeyi düşünüyorum şimdi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı

Benim de 21 ekimde ovitrelle yapıldı. Çatlatma iğnesinin belirtilerini yaşadım. Şimdi de göğüs hassasiyeti var alt karında adet olucak gibi bir his ve arada kuyruk sokumu ağrısı oluyo hafif. Henüz erken test yapmadım zaman da geçmiyo😊

Benim de 21 ekimde ovitrelle yapıldı. Çatlatma iğnesinin belirtilerini yaşadım. Şimdi de göğüs hassasiyeti var alt karında adet olucak gibi bir his ve arada kuyruk sokumu ağrısı oluyo hafif. Henüz erken test yapmadım zaman da geçmiyo😊
Evde bırden fazla testın varsa aslında yapmak ıyı yarın 11. Gunun oluyor sanırım ben bugun ılacın etkısı car mı dıye yaptım pozıtof cıktı 2 gun arayla tekrarlıycam yuksek ıhtımal ışac etkısı devam edıyor vucutta kımının 7. 8. Gun kımının 11 12. Gun atılıyormus en azıdnan takıp edersin 🙂

24 ekim gece 00.00 da yaptım ben 7.gun oluyor

Eklentiler

• IMG_4969.webp
    IMG_4969.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 44
Sizce var mı bat 5 kasım

Eklentiler

• IMG_2778.webp
    IMG_2778.webp
    93 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_2777.webp
    IMG_2777.webp
    109,6 KB · Görüntüleme: 24
Evde bırden fazla testın varsa aslında yapmak ıyı yarın 11. Gunun oluyor sanırım ben bugun ılacın etkısı car mı dıye yaptım pozıtof cıktı 2 gun arayla tekrarlıycam yuksek ıhtımal ışac etkısı devam edıyor vucutta kımının 7. 8. Gun kımının 11 12. Gun atılıyormus en azıdnan takıp edersin 🙂
Canım bir tane erken gebelik 2 tane diğerinden var da negatif olursa etkilenmekten korkuyorum. Hcg varsa hala vücudum da pozitif çıkar ümitlenirim sonra negatife döner korkusu da var. Bilemedim.

Back
X