BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Belli belirsiz var ama regl tam bilemiyorum çünkü 15 gün gecikmem oldu eğer normal olursam 28 günde bir 7 kasım 30 günde olursam 9 kasım sanırım bilemiyorum 😃
Bence daha var biraz daha bekleyin bende yaptım erken davrandım ama negatif bişi görünmüyor 2-3 gün sonra tekrar yapıcam

Kızlar böyle kalçama doğru vuran belli belirsiz bir sızı vardı ya şu an bütün belirtiler yok oldu sanki regl sancısı yok bir belirti de yok yani benim regl dönemi böyle sessiz olmaz 1 2 gün öncesinden çok özür dilerim hormon düşüşünden dolayı hafif ishal olurum göğüsler şişer ağrır kasıklsrıma ağrı vurur ne bileyim yumurtlama günümü yakalamamış olsam daha en az 1 hafta var derdim reglime

Kızlar böyle kalçama doğru vuran belli belirsiz bir sızı vardı ya şu an bütün belirtiler yok oldu sanki regl sancısı yok bir belirti de yok yani benim regl dönemi böyle sessiz olmaz 1 2 gün öncesinden çok özür dilerim hormon düşüşünden dolayı hafif ishal olurum göğüsler şişer ağrır kasıklsrıma ağrı vurur ne bileyim yumurtlama günümü yakalamamış olsam daha en az 1 hafta var derdim reglime
Kaç gün var tahmini adetinize

Benim de göğüslerde ağrı var ara sıra adet olacakmışım gibi ağrı giriyor sonra geri duruyor adetime 3 gün var elimde ovülasyon testi vardı tekrar mı yumurtluyorum yoksa gebelik mi anlayamadım daha önceden çok kez test yaptım o yüzden erken gebelik testi de almak istemedim beklemedeyim ben de

Eklentiler

• IMG_5914.webp
    IMG_5914.webp
    156,4 KB · Görüntüleme: 41
Kizlar sizlere sorum var çok denememe rağmen hiç gebelik yaşamadım neye yorayım bilemedim, yarin bat günüm az önce sağ kasigimdan aşağıya doğru iki saniye kadar süren bir çekilme oldu aklim çıktı sanki reglden birkaç gün önce gelen kahverengi akıntı yok iki gün önce regl agrisi gibi şeyler oldu geçti ve göğüslerde iki gün oldu şişeli dokunamıyorum bile hiç test yapmadim daha

Benimde elimde productor early var 1 tane
Yarın sabah adet olmazsam yapıcam.bu ak nedir bu kasık ağrısı bende anlamadım.öyle sızlıyorki ara ara bacaklarıma iniyor yani.bende hamileyim hissi oldu hep bu ay hislerime güvenirim aslında ama işte psikolojikte olabiliyor.En güzeli akışına bırakmak gecikme olana kadar test yapmamak aslında.🥲
Evet yaaa inşallah güzel haberlerinizi yazarsını

Benim de göğüslerde ağrı var ara sıra adet olacakmışım gibi ağrı giriyor sonra geri duruyor adetime 3 gün var elimde ovülasyon testi vardı tekrar mı yumurtluyorum yoksa gebelik mi anlayamadım daha önceden çok kez test yaptım o yüzden erken gebelik testi de almak istemedim beklemedeyim ben de
Bazılarında hamilelik olduğunda da ovulasyon testlerinin çift çıktığı oluyormuş

Bence bi test yapın derim

Back
X