• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Kızlar merhaba yarın adet günüm bu sabahki test sonucumda hayalet çizgi gördüm ama normalde bu test hep bembeyaz olurdu sizce var mı 😍
IMG_6505.webp

Bugün regl günümdü. Sadece bu sabah halsizlik, bayılacak gibi tansiyon düşüklüğü ve hafif regl olacak gibi sancılarım oldu. Ama öncesinde belirtim yoktu. Her an regl bekliyordum. Hatta o kadar emindim ki bu ay lazere gittim, kaş yaptırdım vs. Ay kan testi vereyim emin olayım. Allah herkesr sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah 🙏
Sağlıkla ilerlesin kolaylikla gelsin dünyaya inşallah 🙏💛

Ya öyle belirti aramaktan vazgeçmişim ama bu kez goguslerim acayip acıyor içleri yanıyor damarlari çekiliyor sanki reglim 1 gün gecikti ve sıcak basıyor ama ayaklarım buz gibi başka da bir şey yok yarn test yapacagim ama ihtimal olabilir mi?
Olabilir tabi ki adet olmadıkça ümit var

Benim de bat 6 Kasım ömrümden ömür gitti uykumlarım kaçıyor test için erken diye yapmadım. 19 ve 20 Ekim pik 21 silikleşti bende 18,19 ve 20 Ekimi değerlendirdim ara ara halsizlik sık acıkma tuvalete sık çıkma ve sol kasıkta batma çekme hissediyorum inşallah tutunmuştur test yapınca pozitif görürüz :))
Benimde günüm bu şekilde ben duramadım 2 test yaptım 2 ve 3 gün önce bat gelince yüne yapcam

Evet Rabbim sağlıkla nasip etsin bu ay gonal f verdi doktor hiçbir sebep yok gebe kalman için dedi kafandan at diyorsa kafamdan nasıl atıcam
Banada öyle söylüyor doktor her şey normal kafana takma diye. Ama takmadan olmuyor. Bir şey merak ediyorum adet günü ilk leke gördüğümüz gün olarak başlıyor de mi ?

Freely marka canım yumurtlamanın kaçıncu günü hesaplamadım adete 2 gün vardı sanırım yaptığımda dün adet günümdü olmadım hala
İnşaAllah vardır o zaman ilk fotodaki belirgin çizgiydi 😊 Kan verince paylaşırsın. Hayrlı uğurlu olsun inşaAllah 🌸

Bugün regl günümdü. Sadece bu sabah halsizlik, bayılacak gibi tansiyon düşüklüğü ve hafif regl olacak gibi sancılarım oldu. Ama öncesinde belirtim yoktu. Her an regl bekliyordum. Hatta o kadar emindim ki bu ay lazere gittim, kaş yaptırdım vs. Ay kan testi vereyim emin olayım. Allah herkesr sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah 🙏
Bu kadar belirgin çizgi görmedim awox da bat gününde yoksa ikiz mi 😅 en güvenilir testlerden yanılacağını hiç sanmıyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah. Kan sonucunu merakla bekliyorum paylaşır mısınız 😊

Hamile olan herkesi tebrik ederim,darısı başımıza.
Ya vehhab adlı zikiri bol bol çekelim dualarda buluşalım inşallah

Benimde aynı o tarihler 17-20-22 değerlendirdim -21-22 pikti 23 çatlama göbek deliğim etrafında ağrılar oluyor yanma batma gibi değişik hiç böyle şeyler olmamıştı bi an göbeğim düştü diye de düşünüyorum açıkçası benimde bat 6-7 Kasım psikolojik de olabilir bu belirtiler ama gerçekten göbek deliğim etrafında yanmalar var sanırım göbeğim düştü 😂
Ayyy aynıyız aynııı 🙏🏼 hep birlikte çift çizgiyi görürüz inşallaaahhh

Bu kadar belirgin çizgi görmedim awox da bat gününde yoksa ikiz mi 😅 en güvenilir testlerden yanılacağını hiç sanmıyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah. Kan sonucunu merakla bekliyorum paylaşır mısınız 😊
Laboquick kaset test de yaptım o da böyle saniyesinde ve belirgin kırmızı çıktı. Ben de merakla bekliyorum çıksın hemen yazacağım :)

Back
X