Adet oldunuz muBu ay ovalasyon ile takip ettim bende 1kasım bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet oldunuz muBu ay ovalasyon ile takip ettim bende 1kasım bekliyorum
Buda aynı testin filtresiz halıKızlar binada bakar mısınız
Çıktımı sonuçAy canım şimdi kan testi yaptırdım acilde. Sonuç bekliyorum. Ay inşallah sağlıklı ilerler hamileliklerimiz![]()
Benim testlerine da bakar mısınızÇıktımı sonuç
Baktım canım göremedim gününe varsa bekle bende dün yaptım ama yarın tekrar yapcamBenim testlerine da bakar mısınız
Benim testlerine da bakar mısınız
Hayır hala e nabıza düşmesini bekliyorum :)Çıktımı sonuç
Filtreli ve filtresiz iki halinde baktınız mıBaktım canım göremedim gününe varsa bekle bende dün yaptım ama yarın tekrar yapcamEki Görüntüle 3668052 Eki Görüntüle 3668053
Idrar testi yaptim ama bisey çıkmadı. Bekleyeceğim birkaç gun dahaGeciktiyseniz yapın silikte olsa çıkabilir belki
Evet benimle aynı çıkmış dedim yaFiltreli ve filtresiz iki halinde baktınız mı
Evet gördüm kuruma çizgisi bendede aynı olmuştu ama regl oldum kaset kuruyunca öyle oluyorFiltreli ve filtresiz iki halinde baktınız mı
Laboquick de yanıltıyor artık desenize ay ben döngünün 40.gununddyim daha olmadım duphaston içmeye başladımEvet benimle aynı çıkmış dedim ya
Evet gördüm kuruma çizgisi bendede aynı olmuştu ama regl oldum kaset kuruyunca öyle oluyor
Saat mi demek istedin 19.00 suları oluyorum geneldeAynı gunumuz sat kaç senin
Son adet tarihinizi sordumSaat mi demek istedin 19.00 suları oluyorum genelde
Ayy bilmiyorum bu kısa terimleri yeni öğreniyorumSon adet tarihinizi sordum![]()
Benimde ağustos 27 11 ekim 15 g0n kadar gecikmem olmuştu o yüzden bu ay tahminle biliyorum regl yine gecikecek mi bakalım gebelik yoksaLaboquick de yanıltıyor artık desenize ay ben döngünün 40.gununddyim daha olmadım duphaston içmeye başladım
Ayni gün adet olmuşuzAyy bilmiyorum bu kısa terimleri yeni öğreniyorum7 ekim
Benimde son adet tarihim 25 Eylül son ilişkimde 24 ekimde 27 Ekim'de bat 0.50 çıktı bende bekledim 1 hafta daha olmadım testlerde öyle çıkınca duphastona başladımBenimde ağustos 27 11 ekim 15 g0n kadar gecikmem olmuştu o yüzden bu ay tahminle biliyorum regl yine gecikecek mi bakalım gebelik yoksa