- 25 Kasım 2024
- 806
- 126
- 18
- 20
Valla ben 2 tane laboquick yaptım 2 sinde böyle çizgi çıktı ama dediğin gibi kuruma gibiEki Görüntüle 3668091
Bak buna seninle aynı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben 2 tane laboquick yaptım 2 sinde böyle çizgi çıktı ama dediğin gibi kuruma gibiEki Görüntüle 3668091
Bak buna seninle aynı
Bı buçuk senedir istiyorum Eylül'de hsg çektirdim tüm sonuçlarım iyi hsg iki tip ye gayet açık bu ay klomen yazdı dr en son gittiğimde 20 mm di yumurtam sonrasını bilmiyorum inşallah olmuşturBakalım artık senin kaçıncı denemen kaç aydan beridir istiyorsunuz ya da kaç yıldır Özel değilse tabii
27 ağustos ta oldum.ben eylülde olmadım ama ekim 11 de oldumSen Ekim ayında adet görmüşsün ne güzel ben görmedim sadece son korunmasız ilişkim 24 ekim yumurtlama o kadar geç olmuş olabilir mi bilmiyorum döngüm düzensizdi ama ortalama 33 gün sürerdi o kadar geç yumurtlama olduğunu sanmıyorum belki kist olmuştur duphaston sonrası anlarım
Her şey yolunda olmasına rağmen neden bu kadar uzun sürüyor acaba ya gebelik çok garip bir şey yanlış anlama seni incitmek için falan söylemiyorum hani ben 3 ay denedim olmuyor diye tribe girdim bak sen 1,5 yıldır deniyormuşsun ki ben bir de dış gebelik geçirip tek tüpüm alındı yani belki ben daha geç hamile kalırım bilmiyorumBı buçuk senedir istiyorum Eylül'de hsg çektirdim tüm sonuçlarım iyi hsg iki tip ye gayet açık bu ay klomen yazdı dr en son gittiğimde 20 mm di yumurtam sonrasını bilmiyorum inşallah olmuştur
Neden öyle oldu canım doktora gittim mi sebebi belli mi27 ağustos ta oldum.ben eylülde olmadım ama ekim 11 de oldum
8 yaşında kızım var Haziran ayında da düşük yaptım Ağustos kimyasal gebelik piskolojim bozuldu bende anlamadım gittiHer şey yolunda olmasına rağmen neden bu kadar uzun sürüyor acaba ya gebelik çok garip bir şey yanlış anlama seni incitmek için falan söylemiyorum hani ben 3 ay denedim olmuyor diye tribe girdim bak sen 1,5 yıldır deniyormuşsun ki ben bir de dış gebelik geçirip tek tüpüm alındı yani belki ben daha geç hamile kalırım bilmiyorum
8 yaşında kızım var Haziran ayında da düşük yaptım Ağustos kimyasal gebelik piskolojim bozuldu bende ne güzel En azından Bir evladın var umarım ikinci de olur ve Umarım Rabbim bana da nasip eder
Aminnnn4 Kasım çok sabırsızlanıyorum. Umarım ümitsizlik yaşamayız hiçbirimiz.![]()
Gitmedim ilk defa oldu ama sebebini bilemiyorumNeden öyle oldu canım doktora gittim mi sebebi belli mi
Çıkmadımı halaHayır hala e nabıza düşmesini bekliyorum :)
Hayır maalesefÇıkmadımı hala![]()
İnşallah öyledir kaç aydır böyle yalancı pozitif görüyorum pek sevinemiyorum açıkçası bu markayı bilmediğimden sormak istedimHamilesin hayırlı olsun![]()
Arasan hastaneyi bakarlar mı acebaHayır maalesefbaşında bekleyip yeniliyorum resmen ama hala yok. Hastaneye tekrar gitsem hemen öğrenirim ama e nabıza yansımıyor bir türlü
Aradım açan olmadı maalesef, uzak oturmasam öğrenip geleceğim ama artık düşene kadar bekleyeceğim mecburenArasan hastaneyi bakarlar mı aceba
Kalabalık mıydı hastaneAradım açan olmadı maalesef, uzak oturmasam öğrenip geleceğim ama artık düşene kadar bekleyeceğim mecburen
Bebek el sallıyor hayırlı olsun qBenımde 7 kasım bat. Bugün aksam içime doğdu öylesine yapiyim dedim silik çıktı saniyesnde avox markaydı. İnanamdım days doctor vardı onunla da yaptım o da silik. En üstteki de ovü testi. Adete 5 gün var sizce var mı bisiler içim içimi yiyorrr
Hayır değildi. Sonucunuz çıktı diye hastaneden mesaj olarak geldi. Ama e nabıza düşmeden gidip öğrenemiyorum maalesef :/Kalabalık mıydı hastane
Ciddi misin yaaBebek el sallıyor hayırlı olsun q
Awok yanıltmaz