• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Bakalım artık senin kaçıncı denemen kaç aydan beridir istiyorsunuz ya da kaç yıldır Özel değilse tabii
Bı buçuk senedir istiyorum Eylül'de hsg çektirdim tüm sonuçlarım iyi hsg iki tip ye gayet açık bu ay klomen yazdı dr en son gittiğimde 20 mm di yumurtam sonrasını bilmiyorum inşallah olmuştur

Sen Ekim ayında adet görmüşsün ne güzel ben görmedim sadece son korunmasız ilişkim 24 ekim yumurtlama o kadar geç olmuş olabilir mi bilmiyorum döngüm düzensizdi ama ortalama 33 gün sürerdi o kadar geç yumurtlama olduğunu sanmıyorum belki kist olmuştur duphaston sonrası anlarım
27 ağustos ta oldum.ben eylülde olmadım ama ekim 11 de oldum

Bı buçuk senedir istiyorum Eylül'de hsg çektirdim tüm sonuçlarım iyi hsg iki tip ye gayet açık bu ay klomen yazdı dr en son gittiğimde 20 mm di yumurtam sonrasını bilmiyorum inşallah olmuştur
Her şey yolunda olmasına rağmen neden bu kadar uzun sürüyor acaba ya gebelik çok garip bir şey yanlış anlama seni incitmek için falan söylemiyorum hani ben 3 ay denedim olmuyor diye tribe girdim bak sen 1,5 yıldır deniyormuşsun ki ben bir de dış gebelik geçirip tek tüpüm alındı yani belki ben daha geç hamile kalırım bilmiyorum

Her şey yolunda olmasına rağmen neden bu kadar uzun sürüyor acaba ya gebelik çok garip bir şey yanlış anlama seni incitmek için falan söylemiyorum hani ben 3 ay denedim olmuyor diye tribe girdim bak sen 1,5 yıldır deniyormuşsun ki ben bir de dış gebelik geçirip tek tüpüm alındı yani belki ben daha geç hamile kalırım bilmiyorum
8 yaşında kızım var Haziran ayında da düşük yaptım Ağustos kimyasal gebelik piskolojim bozuldu bende anlamadım gitti

Benımde 7 kasım bat. Bugün aksam içime doğdu öylesine yapiyim dedim silik çıktı saniyesnde avox markaydı. İnanamdım days doctor vardı onunla da yaptım o da silik. En üstteki de ovü testi. Adete 5 gün var sizce var mı bisiler içim içimi yiyorrr

Eklentiler

• IMG_7209.webp
    IMG_7209.webp
    116,9 KB · Görüntüleme: 33
Benımde 7 kasım bat. Bugün aksam içime doğdu öylesine yapiyim dedim silik çıktı saniyesnde avox markaydı. İnanamdım days doctor vardı onunla da yaptım o da silik. En üstteki de ovü testi. Adete 5 gün var sizce var mı bisiler içim içimi yiyorrr
Bebek el sallıyor hayırlı olsun q
Awok yanıltmaz

Back
X