• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Düne kadar yani regl gününe kadar belirtim yoktu aslında. Dün sabah böyle tansiyon problemi gibi bayılma hissi oldu sadece. Önceki aylarda çok daha fazla belirtim vardı hatta.
Anladım tebrikler rabbim kucağınıza aldığı günü de tattirsin inşallah banada dua eder misin hamilelerin duası kabul olur derler 🙏🤗

Kızlar banada bakarmısınız
20723.webp

Geçen ay bende yaptım aynı böyleydi ama yalancı pozitif çıktı bu test ,yarın sabah kan verin bence
Umarım gebesinizdir
Ben olmadığımı öğrenince çok üzülmüştüm 🥹
Aaa bu durumu hiç duymamıştim. Tabi en garantisi kan ama test öyle gorununce başka ihtimal aklıma gelmedi

Kızlar banada bir fikir verin
Bugün sabaha karşı rüya gördüm evde ovülasyon testi vardi sadece onunla test yaptım, adetim düzenlidir normalde,yarın 4 kasim adet günüm zaten, ekim 21 pik günüm olmuştu zaten tekrar yumurtlama olmaz değil mi ,mahrum yerdeyim alamadım test vs heyecandan ölüyorum bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mi

Eklentiler

• 1000152684.webp
    1000152684.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 12
Kızlar banada bir fikir verin
Bugün sabaha karşı rüya gördüm evde ovülasyon testi vardi sadece onunla test yaptım, adetim düzenlidir normalde,yarın 4 kasim adet günüm zaten, ekim 21 pik günüm olmuştu zaten tekrar yumurtlama olmaz değil mi ,mahrum yerdeyim alamadım test vs heyecandan ölüyorum bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mi
Bazı ovulasyon testleri beta hcg ye de duyarlı olabilirmiş ama adet öncesi de lh ın arttığı yani ovulasyon testinin gebelik olmadan pozitifleştiği oluyormuş, ben bu sabah ikisiyle de yaptım adetime 6 7 gün var ovulasyon testi seninkine benzer ,çok çok silik bir gebelik çizgisi oldu gebelik testinde yarın ve öbür gün tekrar gebelik testi yapacağım eğer onlarda pozitiflik olursa demek ki öyle bir ihtimal varmış gerçekten

Back
X