Ben burdayım diyor hayırlı olsunAwox marka. Adete 4 gün var sizce kanda çıkar mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben burdayım diyor hayırlı olsunAwox marka. Adete 4 gün var sizce kanda çıkar mı?
Buraya yükleyince çizgilerin hepsi silikleşmiş aslında bugün dpo 10 çok mu acele ettimKızlar ucu tırtıklı olan gebelik diğeri ovulasyon testi çok zor seçilen bir 2. Çizgi var sanki gebelik testinde chat gbt ye göre ben hamileyim
Eki Görüntüle 3668295
Anladım tebrikler rabbim kucağınıza aldığı günü de tattirsin inşallah banada dua eder misin hamilelerin duası kabul olur derlerDüne kadar yani regl gününe kadar belirtim yoktu aslında. Dün sabah böyle tansiyon problemi gibi bayılma hissi oldu sadece. Önceki aylarda çok daha fazla belirtim vardı hatta.
Dpo 11 de test yaptım çok çok görünmeyecek kadar silik çizgi çıktı 13 te daha net çizgi çıktı canım 8 çok çok erkenS saveanimal hayırlı olsun canım benim. :)
Herseydenbitutam sen dop kaçta test yapmıştın canım. benim dop 8 erken dimi daha.
Evet canım istanbulEvet bugünlük buradaki devlet hastanesine gideceğim de normalde medicana’da bir doktor buldum ona gideceğim :) sen de istanbuldasın dimi?
Tabiki Allah size de tüm isteyenlere de nasip etsin inşallahAnladım tebrikler rabbim kucağınıza aldığı günü de tattirsin inşallah banada dua eder misin hamilelerin duası kabul olur derler![]()
Kan ver canım bence var gebelik yeni başlamışKızlar banada bakarmısınızEki Görüntüle 3668341
Aaa bu durumu hiç duymamıştim. Tabi en garantisi kan ama test öyle gorununce başka ihtimal aklıma gelmediGeçen ay bende yaptım aynı böyleydi ama yalancı pozitif çıktı bu test ,yarın sabah kan verin bence
Umarım gebesinizdir
Ben olmadığımı öğrenince çok üzülmüştüm![]()
Ayy var gibi canım hangi marka test?Kızlar banada bakarmısınızEki Görüntüle 3668341
BebetimeAyy var gibi canım hangi marka test?
Bugün awok testleri gelecek onuda yapayımdaKan ver canım bence var gebelik yeni başlamış
Hiç almana gerek yok bence iade et onları kan ver direkBugün awok testleri gelecek onuda yapayımda
Dağıtımda gelsin artık ne olur ne olmaz kan vermek için beklerim net çizgi görene kadarHiç almana gerek yok bence iade et onları kan ver direk
Tamam canım haber et bizedeDağıtımda gelsin artık ne olur ne olmaz kan vermek için beklerim net çizgi görene kadar
Haber ederim mutlakaTamam canım haber et bizede![]()
Ay çok heyecanlı hadi bakalım inşallah kanda da hemen çıkar :)Bebetime
İnşallah canımAy çok heyecanlı hadi bakalım inşallah kanda da hemen çıkar :)
Bazı ovulasyon testleri beta hcg ye de duyarlı olabilirmiş ama adet öncesi de lh ın arttığı yani ovulasyon testinin gebelik olmadan pozitifleştiği oluyormuş, ben bu sabah ikisiyle de yaptım adetime 6 7 gün var ovulasyon testi seninkine benzer ,çok çok silik bir gebelik çizgisi oldu gebelik testinde yarın ve öbür gün tekrar gebelik testi yapacağım eğer onlarda pozitiflik olursa demek ki öyle bir ihtimal varmış gerçektenKızlar banada bir fikir verin
Bugün sabaha karşı rüya gördüm evde ovülasyon testi vardi sadece onunla test yaptım, adetim düzenlidir normalde,yarın 4 kasim adet günüm zaten, ekim 21 pik günüm olmuştu zaten tekrar yumurtlama olmaz değil mi ,mahrum yerdeyim alamadım test vs heyecandan ölüyorum bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mi