• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Ben 1 erken test dpo 10 da 1 kaset yaptım dpo 11 de ikiside negatif batta bıdaja mı yapsam ıcımden bir ses hala var dıyor 😭 hatta erkende çizgi görür gibi oldum yada görmek istediğim için de olabilir 😂 atmaya kıyamadım bat a 3-4 gün var awox aldım kargoda gelince yapsam mı bidaha 🥲 sadece kasıklarımda sayılı batmalar var birde 10 gun önce göbek deliğim etrafında yanma ve batma vardı dedim hatta göbeğim düştü galiba ama galiba yok bu ay elendim ilk ay denemem birde çok heyecanlıydım neyse ilk deneme olduğu için çok üzülmedim ama insan yine bi buruk oluyor 🥲🥲
Canım bizim aramızda 1 gün filan vardı galiba ben bugün regl oldum bence sende 1 2 güne olursun

Daha bugün yaptim tekrarsan ovülasyon testi. Yumurtlama da bile t çizgisi hu kadar koyu çıkmıyordu😆 kan verdim sonuç bekliyorum. Benim gebelik testlerim de silik çıktı
Gebelik testinde silik çıktıysa şüphelen ama bu ovü testlerine güvenme benim regle 3 gün kala ikiside kıpkırmızıydı o anki heyecanımı tahmin edersiniz gebeyim sandım ama 2 gün sonra regl oldum o ay 2 kez yumurtlama görüyormuşum meğer ya bir de o ay ilk defa çocuk deniyorduk nasıl heyecanlanmıştım varya ilk aydan tuttu mu diye

Ayy hadi inşallah sonucu yazar mısınız bu testi bat gününde mi yaptınız sanırım aynı durum
Dün aksam öylesine yaptım adete 5 gün vardı awox ile yaptim silik çıkıncı diğer marka ile yaptım o da aynı dünden beri test yapıyorum 😁 adetim 2 aydır düzensiz ama eylülde hiç olmadım ekımde ilaçla oldum o yüzden muhtemel günler sanirim şuan tam kestiremiyorum

Eklentiler

• IMG_7209.webp
    IMG_7209.webp
    116,9 KB · Görüntüleme: 37
Üzgün :(( bidaki ay grubunda toplanırız napalım
Bana sorarsan eğer kontrollerinizi yaptıysanız sende ve eşinden problem yoksa hiç ovülasyon testi deneme onun yerine 2 3 güne 1 ilişki sıklığı olsun. Çünkü strese giriyorsun vücut bazen stresten dolayı gebelik elde edemiyor bırak boşver

Dün aksam öylesine yaptım adete 5 gün vardı awox ile yaptim silik çıkıncı diğer marka ile yaptım o da aynı dünden beri test yapıyorum 😁 adetim 2 aydır düzensiz ama eylülde hiç olmadım ekımde ilaçla oldum o yüzden muhtemel günler sanirim şuan tam kestiremiyorum
Kızım bebeğin anne ben geliyorum diye bağırıyor koş git kan testi ver çabuk çabuk yani bu kadar yalancı çıkartmaz herhalde testler

Ayyy sizin var sanki inşallah 💖

Bu arada benim esas günün 6 ekimdi ama umrede olduğum için adet geciktirici kullandım primolut-N isminde aynı zamanda adet söktürücü sanırım, o şekilde 10 ekimde oldum, chat gbt ye sorduğumda bu tip ilaçlardan sonra yumurtlamanın güçlü olduğunu söyledi ben de o yüzden ilk kez deneyeyim dedim daha önce hep korunmuştuk belki sizinde adet söktürücüden sonra güçlü bir yumurtlama olmuş inşallah sağlıklı bir gebelik olur 🌸

Bana sorarsan eğer kontrollerinizi yaptıysanız sende ve eşinden problem yoksa hiç ovülasyon testi deneme onun yerine 2 3 güne 1 ilişki sıklığı olsun. Çünkü strese giriyorsun vücut bazen stresten dolayı gebelik elde edemiyor bırak boşver
Evet bende öyle yapıcam test yapmıcam ilişki sıklığı ile ilerlicem ben stres oluyorum böyle yok hiç gitmedik hastaneye 1 senelik evliyiz doğal yoldan bakalım dedik hiç tahlil filanda vermedim amh falan

28 ekim pik oldu,beklenen adet tarihi
8-10 kasım arası.
En erken ne zaman test yapmaliyim?
6 gün geçti pik üzerinden.

Kızlar kalite düştü ama artımed marka daha önce çizgi hiç çıkarmadı
fef5c3db-f7c0-4edf-ad86-9667cbf1b6f8-1_all_5661.webp
20780.webp

Bu arada benim esas günün 6 ekimdi ama umrede olduğum için adet geciktirici kullandım primolut-N isminde aynı zamanda adet söktürücü sanırım, o şekilde 10 ekimde oldum, chat gbt ye sorduğumda bu tip ilaçlardan sonra yumurtlamanın güçlü olduğunu söyledi ben de o yüzden ilk kez deneyeyim dedim daha önce hep korunmuştuk belki sizinde adet söktürücüden sonra güçlü bir yumurtlama olmuş inşallah sağlıklı bir gebelik olur 🌸
Evet döktürücüler rahmi temizliyormuş.. zaten adet tam sökülemedi ilaç içtiğimde de leke leke temizlendi sonra soğan suyu içtim öyle sökülmüştü:) bir de takviye çok kullandım ben bu ay onların etkisini n olduğunu düşünüyorum

Kızlar banada bir fikir verin
Bugün sabaha karşı rüya gördüm evde ovülasyon testi vardi sadece onunla test yaptım, adetim düzenlidir normalde,yarın 4 kasim adet günüm zaten, ekim 21 pik günüm olmuştu zaten tekrar yumurtlama olmaz değil mi ,mahrum yerdeyim alamadım test vs heyecandan ölüyorum bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mi
Canım ben de 3 gün önce adetime 4 gün kala ovülasyon testi ile yaptım çift çizgi çıktı tekrar yumurtluyor olabilirsin bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı umutlanmanı istemiyorum bence bat gününü bekle

Back
X