Anladım canım inşallah sorunsuzca gebe kalırsın ama bir şey çıkmasa da gidip bir kontrollerinizi yaptırın vakit kaybetmemek için. Bak ben evlendikten 1 yıl sonra kontrol amaçlı gittim çocuk düşünmüyorduk doktor bana ne pcos var dedi ne bir sorun hiçbir şeyin yok git 1 yıl dene olmazsa gel dedi. Sadece tiroit çıktı bende neyse ilaç kullandım 4 5 ay denedim baktım hiç olmuyor eşime baskı yaptım hadi gidelim dedim benim eşim aydın biri olmasına rağmen kendine o kadar gğveniyor ki yok dedi ne acele ediyorsun daha 1 yıl bile olmadı dedi ama içimde bir his var kalktım onu zorla doktora götürdüm test vermeye orada bana attığı tipleri unutmuyorum tanıdıklarla karşılaşınca. Neyse testi verdi testin sonucu bir geldi inanamadık. Şöyle söyleyim eşimin sigara yok alkol belli düzeyde çok sağlıklı kilo yok biz 10 yıldır birlikteyiz ya daha grip olduğunu bilmem yani asla onda sorun olacağını düşünmedik değerler yerlerde bize dediler ki doğal yolla çok zor ileri hareket düşük morfoloji düşük. Hal böyle olunca daha 6 ay dolmadan ben doktorlara baskı yaptım hsg çektirdim bir de ne görelim rahmimde doğuştan perde varmış yani gebe kalsam bile bebek ya tutunamayacak ya erken doğum sonra bir de demesinler mi sende pcos var. Hepsi böyle bir anda üst üste çıktı. Kusura bakma uzun oldu ama bizim dilimiz yandı sizin yanmasın şimdiki aklım olsa evlendiğim zaman baştan sona bütün testleri yaptırırdım