En güvenilir test olarak geçiyor yani burdada çok kez okudum pozitif sonuç alan çok kişi varAy çok soru soruyorum ama mazur görün, Prodoctor güvenilir mi test için
Dün lekelenme ve kasık ağrım vardı bugün o kadar sakin ki hiçbir belirti yok yarın sabahı iple çekiyorumNasılsın varmı regl belirtileri son 2 gün benim bat
Bende de daha regl yok dün lekelenme oldu sadece ve kasık ağrısı vardı bugün çok sakin hiçbir belirti yok yarın sabahı bekliyorummelodisa canım sen naptın nasılsın senle günlerimiz aynıydı ben hala regl olmadım ama stresten geciktiğini düşünüyorum
Ayy inşallah yerleşmedir yaDün lekelenme ve kasık ağrım vardı bugün o kadar sakin ki hiçbir belirti yok yarın sabahı iple çekiyorum
Allah ım şifa versin umudunu yitirme herşey Allah tanKızlar selam konu dışı olacak ama burada bazılarınızla yaşadığımız samimiyete binayen buraya yazmak istedim. Sizlerden dua isteyeceğim rutin kontrol için kan vermiştim gebelik öncesi , erken yaşta kalp krizi riskim çok ama çok yüksek çıkmış babam da 35 yaşında geçirmişti zaten ailemde de bir sürü kalp krizi by pass öyküsü var, bugün hem testin negatif çıkması hem de bu haber beni öyle yıktı ki size anlatamam bana dua eder misiniz
Canı gönülden Rabbim’den şifa diliyorumKızlar selam konu dışı olacak ama burada bazılarınızla yaşadığımız samimiyete binayen buraya yazmak istedim. Sizlerden dua isteyeceğim rutin kontrol için kan vermiştim gebelik öncesi , erken yaşta kalp krizi riskim çok ama çok yüksek çıkmış babam da 35 yaşında geçirmişti zaten ailemde de bir sürü kalp krizi by pass öyküsü var, bugün hem testin negatif çıkması hem de bu haber beni öyle yıktı ki size anlatamam bana dua eder misiniz
selam,Arkadaşlar selam Yeni üye oldum ovulasyon testlerinden gerçekten yararlanan oldu mu acaba
Bat günü değişiyor genelde yumurtlamadan dolayı yaşadım ben bizzat bu ayNormalde bat 14 kasim ama dün gece pik oldu testim değerlendirdik.
Haziran 30 da 23 haftalık gebeliğimi kızımda yaşamla bağdaşmayan kalp anomalisi olduğu için sonlandırmak zorunda kaldık doğum yaptım. İlk defa tekrar deneyeme başladık. Allahım hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz bebeklerimizi nasip etsin inşallah
Daha önceki gebeliğimde de ovulasyon testi kullanmıştım. Adet olmam gereken gün pik olmuştu değerlendirmiştik ve hamile kalmıştım.
Pik şimdi olduğu için bat tarihim değişecek mi bilemiyorum bakalım.
Eki Görüntüle 3669832
Benim de 31 ya da 1 Kasım çatlama bugün kasık ağrım yok dün yürğmeyebile zorlanıyordum ara ara belde ağrı hissediyorum ve yumurta öatladığımdam beri aşırı göğüs hassasiyetim vardı şimdi o da hafiflediAynı gidiyoruz. Bacak çekilmesi bendede var. Sol kasıkta ağrı. Hayırlısı olsun bekliyoruz bakalım.
Bugün dpo6.
30 Ekim'de yumurtam çatladı.
Aminnn çoooook teşekkür ederimCanı gönülden Rabbim’den şifa diliyorum
Kalbini, bedenini, ömrünü sağlıkla korusun.
Erken fark edilmesi büyük bir nimet, inşallah bundan sonrası sadece tedbir ve huzur olur senin için.
Rabbim seni sevdiklerine bağışlasın, kalbine de kocaman bir ferahlık versin
Hangi marka kullandınız peki labaquick marka denedim hiç pozitif görmedimselam,
hoşgeldin tabiki faydası oluyor ben ilk denememle pozitifi gördüm bebek tutunamadı ama yumurtlama günlerini buluyorsun sonuçta :)
Bende 2 defa laboquick aldım kullandım bozuk muydu acaba?Hangi marka kullandınız peki labaquick marka denedim hiç pozitif görmedim
kasım reglime az kaldı aralık için deneyebilirimLaboquick de artış vs. anlamak bana zor geldiği için ben innovita kullanıyorum. Denenebilirsiniz isterseniz.
En güvenilir test olarak geçiyor yani burdada çok kez okudum pozitif sonuç alan çok kişi var
Benim adetim 1 Kasımda olmam lazımdı olmadım 35 günde bir adet oluyorum az önce erken gebelik testi prodoctor yaptım negatif çıktı acaba test mi iyi değil neden çıkmadı ya yada hamile değilimEn güvenilir test olarak geçiyor yani burdada çok kez okudum pozitif sonuç alan çok kişi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?